Welcome Guest ( Log In | Register )

362 Pages « < 167 168 169 170 171 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [OFFICIAL] TIME Fibre Broadband™ v4, 1000 Mbps of rocket science! (TIME)

views
     
voncrane
post May 14 2019, 08:18 PM

Noir et fier!
*******
Senior Member
7,009 posts

Joined: Oct 2011
From: Wakanda


QUOTE(donhue @ May 14 2019, 08:12 PM)
My bill date is 8th.. historically, my autodebit have been charged between 14th to 19th.. no specific pattern..
*
Ah.. As long as it's after the bill date, giving me time to inspect the bill and ensure my BP card has sufficient funds... It's okay. Thanks.
iamshaw.ty
post May 15 2019, 11:12 AM

New Member
*
Junior Member
29 posts

Joined: Jul 2016


Hello!

Does anyone know if I can expedite my service relocation. Basically, I'm just moving to a different unit within the condo but Time's earliest appointment won't be until the 29th.

Thanks!
Liuteva
post May 15 2019, 09:43 PM

Empty.
*******
Senior Member
2,963 posts

Joined: Jun 2007
From: Jesselton | Singapore



Applied Time today. Installation date will be on next Saturday.

Anything need to take note?
jjj2
post May 15 2019, 11:56 PM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
2,648 posts

Joined: Feb 2006
QUOTE(Liuteva @ May 15 2019, 09:43 PM)
Applied Time today. Installation date will be on next Saturday.

Anything need to take note?
*
Sit down & relax, wait for the Installation smile.gif

P/S :
-- Prepare power socket extension.
-- Get yourself some ideas where is the location you want to place your router, which area in your house is the critical areas that you want to have best performance.
-- Prepare yourself with the preferable cable route, and with some options.
-- During Installation, ask the SI what is the Fibre Reading before plug into the ONU (aka Fibre Modem).
-- During Installation, your Archer C1200 (if so) router is loaded with Firmware Build 20180502 rel.45702

Thanks.

neotheone
post May 16 2019, 12:05 AM

Getting Started
**
Junior Member
238 posts

Joined: Mar 2010
Does anyone has internet connection performance issue tonight? Mine is 500mbps old Klang road. However, real speed tonight can't surpass 95mbps download and upload.
textr
post May 16 2019, 01:28 AM

New Member
*
Newbie
7 posts

Joined: Jun 2017
QUOTE(neotheone @ May 16 2019, 12:05 AM)
Does anyone has internet connection performance issue tonight? Mine is 500mbps old Klang road. However, real speed tonight can't surpass 95mbps download and upload.
*
oversea connection really not stable bangwall.gif bangwall.gif
stasio
post May 16 2019, 01:52 AM

10k Club
********
All Stars
17,626 posts

Joined: Oct 2007
From: P.Jaya
QUOTE(textr @ May 16 2019, 01:28 AM)
oversea connection really not stable  bangwall.gif  bangwall.gif
*
To where...?
Azuwazu
post May 16 2019, 03:00 PM

New Member
*
Newbie
4 posts

Joined: Jun 2009
Does anyone know TIME service contractor should charge for something faulty in FTB box after 3 months into contract? Those FTB box outside my unit is unlocked can be easily tampered with imo. RM80 for the fiberoptic connector thing (don't know whats it called) that costs next to nothing... Could we request for official receipt? Seems like something they do for extra income.
WaCKy-Angel
post May 16 2019, 03:07 PM

PeACe~~
********
All Stars
19,636 posts

Joined: Dec 2004
From: KL




QUOTE(Azuwazu @ May 16 2019, 03:00 PM)
Does anyone know TIME service contractor should charge for something faulty in FTB box after 3 months into contract? Those FTB box outside my unit is unlocked can be easily tampered with imo. RM80 for the fiberoptic connector thing (don't know whats it called) that costs next to nothing... Could we request for official receipt? Seems like something they do for extra income.
*
Afaik any issue outside if your premise is NOT chargeable, however if say something got stolen aka missing then probably might need to charge.
I think you may claim from your building management since its their job to secure the common area.
Liuteva
post May 16 2019, 10:07 PM

Empty.
*******
Senior Member
2,963 posts

Joined: Jun 2007
From: Jesselton | Singapore



QUOTE(jjj2 @ May 15 2019, 11:56 PM)
Sit down & relax, wait for the Installation smile.gif

P/S :
-- Prepare power socket extension.
-- Get yourself some ideas where is the location you want to place your router, which area in your house is the critical areas that you want to have best performance.
-- Prepare yourself with the preferable cable route, and with some options.
-- During Installation, ask the SI what is the Fibre Reading before plug into the ONU (aka Fibre Modem).
-- During Installation, your Archer C1200 (if so) router is loaded with Firmware Build 20180502 rel.45702

Thanks.
*
Thanks.

The router given is Archer C1200?

Mine is apartment. I guess there is no cable routing required.
<-- no content -->
FusionXY
post May 16 2019, 10:46 PM

TIME Fibre
*******
Senior Member
2,630 posts

Joined: Aug 2016
QUOTE(Liuteva @ May 16 2019, 10:07 PM)
Thanks.

The router given is Archer C1200?

Mine is apartment. I guess there is no cable routing required.
*
Hi, which plan did you subscribed to?

For cable is fibre cable need to lay over the wall in your premise.
Either go through ceiling or through floor area there.

Thanks.
sauzavr4
post May 16 2019, 11:49 PM

New Member
*
Junior Member
31 posts

Joined: Dec 2007


Hi guys,

Can any sifu teach me how to setup vpn on my dlink dir 882 router (russia unit)? I'm using expressvpn.

Thanks.
Gaara92
post May 17 2019, 06:27 AM

Casual
***
Junior Member
414 posts

Joined: Mar 2008
From: Kuala Terengganu



is there any other brand of ONU/ONT that support malaysian fiber ISP? I mean other than provided huawei ONU/ONT?
jjj2
post May 17 2019, 09:00 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
2,648 posts

Joined: Feb 2006
QUOTE(Azuwazu @ May 16 2019, 03:00 PM)
Does anyone know TIME service contractor should charge for something faulty in FTB box after 3 months into contract? Those FTB box outside my unit is unlocked can be easily tampered with imo. RM80 for the fiberoptic connector thing (don't know whats it called) that costs next to nothing... Could we request for official receipt? Seems like something they do for extra income.
*
Hi, generally the cost should not be charged on you, the FTB outside your unit should be maintained by the Building Management. Anyway, we have come across some buildings whereby the management have certain agreement with the residents that any activation that require maintenance on the infra (eg. port), resident has to bear the cost.
You need to talk to your building management.
And yes definitely you can request for a receipt, and it is a norm practice to issue a receipt to customer upon any extra charge under non-standard installation/maintenance etc.

Thanks.

jjj2
post May 17 2019, 09:01 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
2,648 posts

Joined: Feb 2006
QUOTE(Liuteva @ May 16 2019, 10:07 PM)
Thanks.

The router given is Archer C1200?

Mine is apartment. I guess there is no cable routing required.
*
Hi , if yours is prelaid fibre building, then there is no need to pull in additional fibre.

Thanks.
jjj2
post May 17 2019, 09:02 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
2,648 posts

Joined: Feb 2006
QUOTE(sauzavr4 @ May 16 2019, 11:49 PM)
Hi guys,

Can any sifu teach me how to setup vpn on my dlink dir 882 router (russia unit)? I'm using expressvpn.

Thanks.
*
Hi, you mean TIME Router DIR882 or the one you bought yourself ?

Thanks.
jjj2
post May 17 2019, 09:04 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
2,648 posts

Joined: Feb 2006
QUOTE(Gaara92 @ May 17 2019, 06:27 AM)
is there any other brand of ONU/ONT that support malaysian fiber ISP? I mean other than provided huawei ONU/ONT?
*
Hi, there are numerous brands that can support, but depends on the Provider that chooses their preferred ones.
You can't use one that you buy outside and replace the one given by your provider, it won't work.

Thanks.



This post has been edited by jjj2: May 17 2019, 09:05 AM
sauzavr4
post May 17 2019, 10:09 AM

New Member
*
Junior Member
31 posts

Joined: Dec 2007


QUOTE(jjj2 @ May 17 2019, 09:02 AM)
Hi, you mean TIME Router DIR882 or the one you bought yourself ?

Thanks.
*
Its from TIME. and its a russia unit.

Thanks.
cloudyCO
post May 17 2019, 06:20 PM

New Member
*
Junior Member
26 posts

Joined: Jan 2003

QUOTE(jjj2 @ Apr 26 2019, 07:57 PM)
Hi, try to look at Checkpoint URL Filtering, open Policy base & test with Any Any.

Thanks.
*
thanks jjj2, doesnt looks like it is the url filtering or the https inspector.

whatd the recondmended MTU?

and thanks so much for the help
muncheno
post May 17 2019, 08:39 PM

On my way
****
Senior Member
654 posts

Joined: Jun 2006
From: Ipoh
Is Time server having problem with WeChat?

I can connect with Digi or with VPN but not with Time (using google dns).

362 Pages « < 167 168 169 170 171 > » Top
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0228sec    0.66    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 19th April 2021 - 10:46 PM