Welcome Guest ( Log In | Register )

41 Pages « < 16 17 18 19 20 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Maxis VoLTE, When will maxis having this features?

views
     
brandonkl
post Oct 28 2020, 12:48 PM

Casual
***
Junior Member
359 posts

Joined: May 2013
QUOTE(kira_88 @ Oct 28 2020, 10:10 AM)
Any requirements to apply for this bro?
*
Not free .. it's RM15 per month for the multi sim.
Dozz
post Oct 28 2020, 01:55 PM

Regular
******
Senior Member
1,667 posts

Joined: Aug 2005
From: Malaysia


QUOTE(kira_88 @ Oct 28 2020, 10:10 AM)
Any requirements to apply for this bro?
*
What plan are you using now?
mfa682
post Oct 28 2020, 06:00 PM

Regular
******
Senior Member
1,510 posts

Joined: Mar 2012


QUOTE(fkinmeng @ Oct 27 2020, 05:17 PM)
anyone whose phone model not in the list but still received VoLTE?
*
Would love to know this too. Hopefully they won't make it a requirement that only the devices listed on the list will be activated automatically while others have to call them.
brandonkl
post Oct 29 2020, 03:14 AM

Casual
***
Junior Member
359 posts

Joined: May 2013
For those on Samsung phones and if Volte has been activated, does it show "Volte" on the signal bars on top like Digi's Volte?
ryukick
post Oct 29 2020, 12:41 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
733 posts

Joined: Mar 2009
From: Kuala Lumpur


QUOTE(brandonkl @ Oct 28 2020, 12:48 PM)
Not free .. it's RM15 per month for the multi sim.
*
Is this still available ? I thought they discontinued multi sim already?

If its offered - maybe I'll go get one for my tablet - my Maxis data barely used on my phone. Maybe with a tablet it can be utilized better.
p4n6
post Oct 29 2020, 05:31 PM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
5,445 posts

Joined: Jan 2003
From: KL, Malaysia
I think you need to manually enable VoLTE at the Mobile Data of your iPhone. Not automatically enable.
And there is no VoLTE icon for iPhone.

This post has been edited by p4n6: Oct 29 2020, 05:33 PM
Dozz
post Oct 29 2020, 05:31 PM

Regular
******
Senior Member
1,667 posts

Joined: Aug 2005
From: Malaysia


QUOTE(ryukick @ Oct 29 2020, 12:41 PM)
Is this still available ? I thought they discontinued multi sim already?

If its offered - maybe I'll go get one for my tablet - my Maxis data barely used on my phone. Maybe with a tablet it can be utilized better.
*
Yes itโ€™s always available
peterscm
post Oct 29 2020, 05:38 PM

Getting Started
**
Junior Member
287 posts

Joined: Jun 2006
QUOTE(brandonkl @ Oct 29 2020, 03:14 AM)
For those on Samsung phones and if Volte has been activated, does it show "Volte" on the signal bars on top like Digi's Volte?
*
not related to Maxis but Unifi Mobile on S8+, it shows VoLTE

user posted image
yongtjunkit
post Oct 29 2020, 07:01 PM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
2,055 posts

Joined: Mar 2016
QUOTE(Dozz @ Oct 28 2020, 01:55 PM)
What plan are you using now?
*
Does that mean 2 sim card can receive calls at the same time and is there any limitations?

Maxis oneplan 98 + rm48 shareline
jetwash
post Oct 29 2020, 07:07 PM

On high-altitude training
****
Senior Member
615 posts

Joined: Dec 2006
Not working on my iPhone SE 2020. Tried calling 123 but the network always falls back to 3G. Already enabled in mobile data settings.
ryukick
post Oct 29 2020, 08:02 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
733 posts

Joined: Mar 2009
From: Kuala Lumpur


QUOTE(Dozz @ Oct 29 2020, 05:31 PM)
Yes itโ€™s always available
*
Great. Thanks.
noobandroid
post Oct 29 2020, 09:23 PM

Audiophile
********
All Stars
11,834 posts

Joined: Mar 2011
From: Kota Kinabalu, Sabah


QUOTE(jetwash @ Oct 29 2020, 07:07 PM)
Not working on my iPhone SE 2020. Tried calling 123 but the network always falls back to 3G. Already enabled in mobile data settings.
*
i enabled it and couldnt get calls outgoing until i turn it off
Dozz
post Oct 29 2020, 11:17 PM

Regular
******
Senior Member
1,667 posts

Joined: Aug 2005
From: Malaysia


QUOTE(yongtjunkit @ Oct 29 2020, 07:01 PM)
Does that mean 2 sim card can receive calls at the same time and is there any limitations?

Maxis oneplan 98 + rm48 shareline
*
You can select which SIM card to receive call but not 2 at a time.
you have to pay RM15 per month for extra sim, sharable data with your main line but not call or SMS
NagaK
post Oct 30 2020, 12:28 AM

Getting Started
**
Junior Member
122 posts

Joined: Sep 2018


user posted image
user posted image

Hey guys for my sister number Maxis enable VoLTE ready but when I tried my own maxis sim still not getting VoLTE damn this maxis looks like Maxis is only enabling VoLTE to new devices who using maxis sim and higher amount bill paying customers ๐Ÿ™ƒ๐Ÿคž๐Ÿผ (My sister pay RM321 with zerolution)
When I received call maxis staff I think they one the of stupid staffs I ever seen he not understand properly what Iโ€™m talking about simply saying ( heavy congestion area means VoLTE doesnโ€™t work) LOL even my sister using her sim in same are. Digi who had VoLTE many years they never been switched to 3G even I had heavy crowded places ๐Ÿ˜‘

This post has been edited by NagaK: Oct 30 2020, 01:22 PM
jetwash
post Oct 30 2020, 02:54 AM

On high-altitude training
****
Senior Member
615 posts

Joined: Dec 2006
That figures. I'm only paying Maxis RM 38 a month ๐Ÿ™„
p4n6
post Oct 30 2020, 07:45 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
5,445 posts

Joined: Jan 2003
From: KL, Malaysia
QUOTE(jetwash @ Oct 30 2020, 02:54 AM)
That figures. I'm only paying Maxis RM 38 a month ๐Ÿ™„
*
Maxis has RM38 Postpaid plan?
jenny Ngel
post Oct 30 2020, 08:29 AM

Getting Started
**
Junior Member
56 posts

Joined: Oct 2020
no offense I found volte turn on and not turn on pretty much the same.
Plus why u want to use data when making phone call?
brandonkl
post Oct 30 2020, 08:37 AM

Casual
***
Junior Member
359 posts

Joined: May 2013
QUOTE(jenny Ngel @ Oct 30 2020, 08:29 AM)
no offense I found volte turn on and not turn on pretty much the same.
Plus why u want to use data when making phone call?
*
Many times when I am using my phone to hotspot my laptop and when I make call, basically you lose your hotspot connectivity. It is annoying when you need to check something online while talking to the person on the phone. With VoLTE, you can avoid this.
jenny Ngel
post Oct 30 2020, 08:39 AM

Getting Started
**
Junior Member
56 posts

Joined: Oct 2020
maxis is a bit late, digi provided volte free for quite a while ald
NagaK
post Oct 30 2020, 12:37 PM

Getting Started
**
Junior Member
122 posts

Joined: Sep 2018


QUOTE(jenny Ngel @ Oct 30 2020, 08:29 AM)
no offense I found volte turn on and not turn on pretty much the same.
Plus why u want to use data when making phone call?
*
What about when you travelling busy using Waze suddenly you receiving calls as emergency?? Then your 3G comes it and your Waze starts to act up then you will be loss many of people faced it even during hotspots via laptop

41 Pages « < 16 17 18 19 20 > » Top
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0209sec    0.34    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 28th January 2021 - 05:34 PM