Welcome Guest ( Log In | Register )

127 Pages « < 18 19 20 21 22 > »  
RSS feedBump TopicClosed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Samsung GALAXY S4 OFFICIAL THREAD Ver.1, MALAYSIA OFFICIAL LAUNCH AT 27 Apr!

alfredtwl
post Apr 17 2013, 05:50 PM


Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,947

Joined: Aug 2009
https://www.facebook.com/pages/Kasia-Mobile/235370653223663

Singapore selling $1098 , Malaysia sell RM2199 right ??

This post has been edited by alfredtwl: Apr 17 2013, 05:50 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
pskk
post Apr 17 2013, 06:56 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 103

Joined: Sep 2005


my fren who works in maxis says that they having s4 training now.....
launch date not sure yet.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Hico
post Apr 17 2013, 07:03 PM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,565

Joined: Jan 2003
QUOTE(alfredtwl @ Apr 17 2013, 05:50 PM)
https://www.facebook.com/pages/Kasia-Mobile/235370653223663

Singapore selling $1098 , Malaysia sell RM2199 right ??
*
that price are with LTE version right?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
benny888
post Apr 17 2013, 09:36 PM


Gadget Freak
********
Group: Senior Member
Posts: 16,669

Joined: Jun 2007
From: Batu Pahat


QUOTE(Hico @ Apr 17 2013, 07:03 PM)
that price are with LTE version right?
*
All Spore sets are LTE and is Snapdragon quadcore only ( NO Exynos octacore available)

This post has been edited by benny888: Apr 17 2013, 09:41 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
joytest
post Apr 17 2013, 10:54 PM


Vox populi vox dei? Quot homines,tot sententiae
********
Group: Senior Member
Posts: 11,239

Joined: Dec 2011
From: 127.0.0.1


Digi baru post ka?
http://www.digi.com.my/samsungs4/landing.do

from a forumer in HTC 1 forum.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
waveweaver
post Apr 17 2013, 11:04 PM


★★Android & Apple★★
********
Group: Senior Member
Posts: 11,898

Joined: Jul 2011
From: Middle of Avalon
QUOTE(joytest @ Apr 17 2013, 10:54 PM)
Digi baru post ka?
http://www.digi.com.my/samsungs4/landing.do

from a forumer in HTC 1 forum.
*
Already posted this morning at post #332 in this thread.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
vostro78
post Apr 17 2013, 11:31 PM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,665

Joined: Sep 2010


alieamin, i want take 1 unit s4 white from u. gv me best price ya, i goto ur shop take as usual.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
IMF
post Apr 18 2013, 08:59 AM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 44

Joined: Mar 2013
Guys buying from Digi online faster or wait till its launch then go n buy? which one do you think should be faster??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
antt00
post Apr 18 2013, 09:07 AM


subsonic
********
Group: Senior Member
Posts: 10,088

Joined: Apr 2009
QUOTE(IMF @ Apr 18 2013, 08:59 AM)
Guys buying from Digi online faster or wait till its launch then go n buy? which one do you think should be faster??
*
Wait it launch then go sme and buy should be faster if you looking for ori set. Telco always run out of stock at early stages. hmm.gif

This post has been edited by antt00: Apr 18 2013, 09:07 AM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zenix
post Apr 18 2013, 09:56 AM


Pirate Captain
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,359

Joined: Jul 2006
QUOTE(andyandy007 @ Apr 15 2013, 05:29 PM)
So for you, every screen looks fake?  cool2.gif
*
need to upgrade to holodeck laugh.gif

QUOTE(wkkm007 @ Apr 15 2013, 06:32 PM)
SAMSUNG GALAXY S4 WITH 5 INCH FULL HD SUPER AMOLED DISPLAY MORE INFOS AND DETAILS
http://www.oled-display.net/samsung-galaxy...os-and-details/
user posted image
user posted image
CODE
[IMG]http://cfile30.uf.tistory.com/image/232CBD355142A61C23C54F[/IMG]

*
nobody using 4 color like sharp? hmm.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
amywmy
post Apr 18 2013, 11:13 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 95

Joined: Jul 2009


Got S3 last year with maxis 3gb contract but got robbed so currently using Ace. Waiting forever to switch to this phone.

Because Digi starting pre-order this sat, I called Maxis this morning. The person I spoke to knew nothing (launch or pre order) on s4, but I asked that if I got a LTE supported phone, how about my current plan? No need to upgrade? She said no need, just as long you in coverage area u just set your settings to LTE can already. Can anyone confirm this? Sorry if I posted this on the wrong thread.

Any LTE users now? Because I'm still on the fence whether to get the S4 Lte or the non lte supported one. Battery consumption is very important for me. Thanks notworthy.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
vostro78
post Apr 18 2013, 11:17 AM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,665

Joined: Sep 2010


yalo....i also want to ask, my priority is battery , i wish the battery can perform like note 2, for me battery life more important then LTE at this moment. some more my area no LTE..... so far speed test can only ready 19Mbps at my area....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
alexng2208
post Apr 18 2013, 11:25 AM


Why my warn is 0%? i miss my high warn
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,987

Joined: Jul 2007

anyone knows if its going to launch soon in hk?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zenix
post Apr 18 2013, 11:27 AM


Pirate Captain
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,359

Joined: Jul 2006
QUOTE(amywmy @ Apr 18 2013, 11:13 AM)
Got S3 last year with maxis 3gb contract but got robbed so currently using Ace. Waiting forever to switch to this phone.

Because Digi starting pre-order this sat, I called Maxis this morning. The person I spoke to knew nothing (launch or pre order)  on s4, but I asked that if I got a LTE supported phone, how about my current plan? No need to upgrade? She said no need, just as long you in coverage area u just set your settings to LTE can already. Can anyone confirm this? Sorry if I posted this on the wrong thread.

Any LTE users now? Because I'm still on the fence whether to get the S4 Lte or the non lte supported one. Battery consumption is very important for me. Thanks notworthy.gif
*
don't bother calling maxis their support line similar class with streamyx call center. doh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mudkipryan94
post Apr 18 2013, 11:37 AM


STFU, noobs, pls Google it dumbfond
*******
Group: Senior Member
Posts: 6,985

Joined: Feb 2010
From: KayEL-Banting,S'ngor Status:Crisseagrim to kill



QUOTE(vostro78 @ Apr 18 2013, 11:17 AM)
yalo....i also want to ask, my priority is battery , i wish the battery can perform like note 2, for me battery life more important then LTE at this moment. some more my area no LTE..... so far speed test can only ready 19Mbps at my area....
*
ic... i need wait my HK fren got get S4 LTE mou...?

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
benny888
post Apr 18 2013, 11:42 AM


Gadget Freak
********
Group: Senior Member
Posts: 16,669

Joined: Jun 2007
From: Batu Pahat


QUOTE(amywmy @ Apr 18 2013, 11:13 AM)
Got S3 last year with maxis 3gb contract but got robbed so currently using Ace. Waiting forever to switch to this phone.

Because Digi starting pre-order this sat, I called Maxis this morning. The person I spoke to knew nothing (launch or pre order)  on s4, but I asked that if I got a LTE supported phone, how about my current plan? No need to upgrade? She said no need, just as long you in coverage area u just set your settings to LTE can already. Can anyone confirm this? Sorry if I posted this on the wrong thread.

Any LTE users now? Because I'm still on the fence whether to get the S4 Lte or the non lte supported one. Battery consumption is very important for me. Thanks notworthy.gif
*
Go read the Xperia Z thread and you will find several funny, amusing stories about MAXIS LTE. Basically most of these support staffs are blur about LTE on Maxis and often give conflicting stories among themselves. This Maxis must need to educate them

My experience calling Maxis about LTE activation on my Xperia Z. First she told me LTE only available for iphone and Maxis sales phones only. And Xperia Z is not inside Maxis list. Than I said my phone detected LTE in Damansara area and shows very high download speeds ( exceeding 30000kbps) - how is that possible than ? She put me on hold and came back and at least apologised , saying since my phone can detect LTE automatically , no need process to go through activation as long as I am using one of those new sim cards ( mine was 6 months old)

In summary :
As long as you are using the newer maxis sim card, LTE will be auto detected. Change your simcard if your LTE phones fail to detect
All LTE enabled phones ( on 1800, 2600 Mhz bands) can be supported
There is no extra charge using LTE ; your present data plan can still be used
"Screw" those Maxis support staff at 123 if they tell you otherwise as obviously they are ignorant

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
amywmy
post Apr 18 2013, 11:44 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 95

Joined: Jul 2009


QUOTE(zenix @ Apr 18 2013, 11:27 AM)
don't bother calling maxis their support line similar class with streamyx call center.  doh.gif
*
shocking.gif No wonder what she told me was what I could find from the website. Except for the 4G service can be automatically upgraded from 3G if have supported device and within coverage area. I found that quite hard to believe without having to incur additional charges. That's why I came here to ask if anyone here can verify.

Have to get ready for the s4, cannot tahan using Ace anymore. Been saving like crazy and acting like a total cheapskate for the past few months. Thanks for the feedback btw! thumbup.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
alexng2208
post Apr 18 2013, 11:50 AM


Why my warn is 0%? i miss my high warn
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,987

Joined: Jul 2007

QUOTE(mudkipryan94 @ Apr 18 2013, 11:37 AM)
ic... i need wait my HK fren got get S4 LTE mou...?
*
digi seems to be launching it really soon... so i think SME as well

but i wonder if going hongkong will speed things up smile.gif

now the dilemma = LTE or OctaCore????
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
amywmy
post Apr 18 2013, 11:54 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 95

Joined: Jul 2009


QUOTE(benny888 @ Apr 18 2013, 11:42 AM)
Go read the Xperia Z thread and you will find several funny, amusing stories about MAXIS LTE. Basically most of these support staffs are blur about LTE on Maxis and often give conflicting stories among themselves. This Maxis must need to educate them

My experience calling Maxis about LTE activation on my Xperia Z. First she told me LTE only available for iphone and Maxis sales phones only. And Xperia Z is not inside Maxis list. Than I said my phone detected LTE in Damansara area and shows very high download speeds ( exceeding 30000kbps)  - how is that possible than ? She put me on hold and came back and at least apologised , saying since my phone can detect LTE automatically , no need process to go through activation as long as I am using one of those new sim cards ( mine was 6 months old)

In summary :
As long as you are using the newer maxis sim card, LTE will be auto detected. Change your simcard if your LTE phones fail to detect
All LTE enabled phones ( on 1800, 2600 Mhz bands) can be supported
There is no extra charge using LTE ; your present data plan can still be used
"Screw" those Maxis support staff at 123 if they tell you otherwise as obviously they are ignorant
*
rclxm9.gif Thank you so much! I changed to the new sim card about 3 months ago because I was robbed and needed a new one, so when I switch to s4, it will need to be cut for it to be micro sim but it won't change the ability to detect LTE right?

I really appreciate what I get on lowyat, replies are so prompt compared to maxis call (was put on hold for about 10 mins cry.gif ). And the info so much better. Now only have to find the comparison between the quad and octa version of s4 online to see which one is better for me. Thank you Thank you all again! icon_rolleyes.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
UpCar
post Apr 18 2013, 11:55 AM


Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,512

Joined: Aug 2011

QUOTE(alexng2208 @ Apr 18 2013, 11:50 AM)
digi seems to be launching it really soon... so i think SME as well

but i wonder if going hongkong will speed things up smile.gif

now the dilemma = LTE or OctaCore????
*
LTE not yet matured here in msia. octa-core sounds better at this stage. msia where got so many spots for LTE. u come my hometown in gambang pahang got 3G u should already be thankful liao. no need see H or H+. 3G already u should praise the lord liao.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

127 Pages « < 18 19 20 21 22 > » 
Bump TopicClosed TopicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0842sec    0.62    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 25th April 2014 - 02:26 AM