Welcome Guest ( Log In | Register )

283 Pages < 1 2 3 4 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> The Official Maxis FTTH Thread | v5, Maxis Home Fibre Internet, from RM89

views
     
sitescope
post Feb 8 2015, 12:34 PM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
3,872 posts

Joined: Oct 2013
QUOTE(theberry @ Feb 8 2015, 11:51 AM)
i received an offer from maxis that 10mbps for 128 but when i clicked the link. it redirects me to other page instead of that promo page? anyone experienced this? hmm.gif
*
Rm128 with maxis one plan ?
theberry
post Feb 8 2015, 05:58 PM

OK!
*******
Senior Member
3,281 posts

Joined: Oct 2011
QUOTE(sitescope @ Feb 8 2015, 12:34 PM)
Rm128 with maxis one plan ?
*
maxis fibre 10mbps brows.gif
sitescope
post Feb 8 2015, 09:27 PM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
3,872 posts

Joined: Oct 2013
QUOTE(theberry @ Feb 8 2015, 05:58 PM)
maxis fibre 10mbps  brows.gif
*
I know but must subscribe together with maxis one plan ?
theberry
post Feb 8 2015, 10:49 PM

OK!
*******
Senior Member
3,281 posts

Joined: Oct 2011
QUOTE(sitescope @ Feb 8 2015, 09:27 PM)
I know but must subscribe together with maxis one plan ?
*
i dunno lol email did not specify
password8431
post Feb 9 2015, 01:11 PM

Getting Started
**
Junior Member
114 posts

Joined: Oct 2004


http://www.maxis.com.my/litefibre

5Mbps
RM98 for Maxis postpaid
RM108 for Non-maxis subscribers
No Voice
12 month contract
Only available for Maxis network areas.

what do you think? good deal or not.

This post has been edited by password8431: Feb 9 2015, 01:13 PM
krel89
post Feb 9 2015, 08:13 PM

Casual
***
Junior Member
407 posts

Joined: Mar 2010
QUOTE(password8431 @ Feb 9 2015, 01:11 PM)
http://www.maxis.com.my/litefibre

5Mbps
RM98 for Maxis postpaid
RM108 for Non-maxis subscribers
No Voice
12 month contract
Only available for Maxis network areas.

what do you think? good deal or not.
*
it is good.. but only limited area la...
IntensiveBytes
post Feb 11 2015, 12:16 AM

Casual
***
Junior Member
442 posts

Joined: Aug 2011
Performance not so good here since this week. I'm in Subang Jaya.

YouTube is just okay..
Streaming content from my server (in USA) is terrible, it was always good, unless when there are hiccups from Maxis's side, like the one I'm currently facing now. Not sure how long this will last.
xngjn
post Feb 11 2015, 05:51 PM

Regular
******
Senior Member
1,224 posts

Joined: Sep 2008
Hi all. My Company bought Dlink DIR-850L. I try to configure replace the white maxis router. In the dlink have PPPOE and Unifi PPPOE. I try both also not working. it show line busy. But when i use back the maxis router it works. Anyone can share the configuration with me? Thank you
Sentinel92
post Feb 12 2015, 03:08 AM

20000% Chinaman Certified Discount Hunter.
*******
Senior Member
3,573 posts

Joined: Nov 2013
From: The Deathlands of Audio Poisoning.


Sincerely sick and tired of streamyx. My ping won't stop jumping from 25-37 all the way to 500-900 every 10 seconds during game, download speed is never consistent, and usually 10-15% of promised speed.

Really interested in the RM148 for 10MBps but I would like to know anyone here in the Bangsar/KL area uses it, and is it stable? And what's the average download speed.

And is it worth it jumping to the Maxis One plan from my current RM78/5GB plan for the rebate? Contract is over so I can pretty much shift to other plans.
sordanny
post Feb 12 2015, 10:33 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
3,008 posts

Joined: Jul 2008
From: The land of the free and the home of the brave!



I noticed something wrong with streaming non Astro IPTV contents
It shows downloading and then the screen goes blank???
Is this Maxis blocking??
MystiqueLife
post Feb 12 2015, 05:57 PM

Getting Started
**
Junior Member
292 posts

Joined: Feb 2010
QUOTE(Sentinel92 @ Feb 12 2015, 03:08 AM)
Sincerely sick and tired of streamyx. My ping won't stop jumping from 25-37 all the way to 500-900 every 10 seconds during game, download speed is never consistent, and usually 10-15% of promised speed.

Really interested in the RM148 for 10MBps but I would like to know anyone here in the Bangsar/KL area uses it, and is it stable? And what's the average download speed.

And is it worth it jumping to the Maxis One plan from my current RM78/5GB plan for the rebate? Contract is over so I can pretty much shift to other plans.
*

Just change to Maxis, it's actually good provided if your installation is done professionally and you are there to ensure that the installation was done in a proper way. Just don't sign off the service acceptance agreement if you are not satisfy with the workmanship done to ensure that your service don't break down right after it is installed. laugh.gif laugh.gif

Sentinel92
post Feb 13 2015, 10:11 AM

20000% Chinaman Certified Discount Hunter.
*******
Senior Member
3,573 posts

Joined: Nov 2013
From: The Deathlands of Audio Poisoning.


QUOTE(MystiqueLife @ Feb 12 2015, 05:57 PM)
Just change to Maxis, it's actually good provided if your installation is done professionally and you are there to ensure that the installation was done in a proper way. Just don't sign off the service acceptance agreement if you are not satisfy with the workmanship done to ensure that your service don't break down right after it is installed.  laugh.gif  laugh.gif
*
Noted. Thanks for the advice sir. Much appreciated.
wKkaY
post Feb 13 2015, 02:24 PM

misutā supākoru
Group Icon
Admin
5,944 posts

Joined: Jan 2003
Damn it, my VOIP landline service is broken again with a "the device you are using is not registered" message playing when I try to make calls from it. This happens about once a month.

Edit: just called them and they said it's a nationwide problem vmad.gif

This post has been edited by wKkaY: Feb 13 2015, 02:39 PM
wiraone
post Feb 13 2015, 08:20 PM

Who cares about all the stars?
*******
Senior Member
3,784 posts

Joined: Jan 2003
From: Back on earth!
Anybody tried to move out to unifi after your contract ends? Will maxis counter you with better deal? My contract will end I think in April, so, thinking of moving back to Unifi.
brotan
post Feb 14 2015, 09:43 PM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
2,392 posts

Joined: Dec 2009
hi all,

my laptop kaput recently and bought a new one

need to reinstall all my software

1 thing i am having headache now is torrent. can't even start downloading at all

anything i should set in my utorrent software to make it work?

thanks
raynman
post Feb 14 2015, 10:29 PM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
3,714 posts

Joined: Jan 2003


QUOTE(brotan @ Feb 14 2015, 09:43 PM)
hi all,

my laptop kaput recently and bought a new one

need to reinstall all my software

1 thing i am having headache now is torrent. can't even start downloading at all

anything i should set in my utorrent software to make it work?

thanks
*
You are in the wrong forum.

Try 'Technical Support'.

kiawin
post Feb 15 2015, 08:06 AM

NOOBIE
****
Senior Member
670 posts

Joined: Jan 2003
From: Klang, Malaysia



Hi all, are you able to access http://www.gearsandbottles.com/? I thought the website was down, but using VPN connecting to office (riding unifi) and the site is up. The routing is screwed sad.gif
nickcct
post Feb 15 2015, 11:25 AM

Une Vie Fantastique
*******
Senior Member
2,802 posts

Joined: Sep 2010
QUOTE(kiawin @ Feb 15 2015, 08:06 AM)
Hi all, are you able to access http://www.gearsandbottles.com/? I thought the website was down, but using VPN connecting to office (riding unifi) and the site is up. The routing is screwed sad.gif
*
Yup. Can access for me.
ati radeon
post Feb 15 2015, 04:04 PM

Casual
***
Junior Member
447 posts

Joined: Jan 2006
From: kuala lumpur


Guys, i am a subscriber of maxis fiber at taman sri sinar segambut.
My fiber connection is down since friday night, 13/2 around 9pm until now!!

Made a few calls to support and they logged the case, no news or improvement till today. any of you experience the network down in your area?

If it is not network problem, could it be the TMnet modem itself?
the POWER, and LAN are both blinking. DSL is totally off. VOIP in red blinking as well.

Can we just report to Tmnet instead to get a replacement modem rather than wait and wait?

wiraone
post Feb 17 2015, 08:53 AM

Who cares about all the stars?
*******
Senior Member
3,784 posts

Joined: Jan 2003
From: Back on earth!
No, you can't report directly to tmnet, they don't have your account. You need to call up maxis and they'll make an appointment for tmnet technician to come over to check it out for you. From my past experience, when there is problem with the physical line, it will take few days to get resolved and it is easier to resolve problem when reporting it via twitter rather than by calling them.

283 Pages < 1 2 3 4 > » Top
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0282sec    0.24    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 19th January 2021 - 06:41 AM