Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages < 1 2 3 4 5 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Corsair XMS/Value Overclocking DataBase

views
     
remysix
post Oct 20 2005, 10:51 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(babyelf @ Oct 17 2005, 01:28 AM)
your OCZ Value VX?

they are brain power PCB

OCZ's been using brain power PCB for er.. a couple of years.. maybe 4? can't remember

corsair only certain revisions use them

3200XLv1.2
4400C25
not sure about C2 but some say they have brain power as well..

mushkin uses brain power as well

most of them u can tell by looking at one of the side of the ram

it should say B6U808 for 808 6 layer BP PCB
some will be 815 etc etc

some cheaper brain power PCB will be Dxxxxx

user posted image
*
not my ocz vx...that one i know coz it's naked...can see the code...i meant my corsair twinx:xms3200c2pro v4.1...it's tccd but didnt know whether it is corsair pcb or BP...any idea???

Najmods
post Oct 22 2005, 06:49 PM

*mutter mutter mutter mutter*
*******
Senior Member
5,206 posts

Joined: Feb 2005
From: Konohana


With a new PSU,I can o/c a little further heres my new memory speed
user posted image
SeLrAhC
post Oct 22 2005, 10:35 PM

★★★7Star★General★★★
*******
Senior Member
5,227 posts

Joined: Jan 2003
From: Anchorage, Alaska



how u guys know if rev 5.2 is promos? u guys open? got d link 2 show?

i got a pair of rev5.2 also... but din have time 2 o/c it...

rev 5.1 is mosel vitelis 5ns rite?

any1 tried cadt power chip before?
Najmods
post Oct 22 2005, 10:43 PM

*mutter mutter mutter mutter*
*******
Senior Member
5,206 posts

Joined: Feb 2005
From: Konohana


No I not open it,tried but too hard to seperate the RAM and the heatspreader.
Najmods
post Oct 23 2005, 12:30 AM

*mutter mutter mutter mutter*
*******
Senior Member
5,206 posts

Joined: Feb 2005
From: Konohana


My final o/c,1 more MHz it didnt stable at all!Funny games and benchmark like 3DMark and PCmark works well exept Prime95 and Super PI
user posted image
TSkucingfight
post Oct 25 2005, 06:25 PM

Look at all my stars!!
Group Icon
Elite
5,558 posts

Joined: Jan 2003
From: Shah Alam



Btw, has anyone come across Corsair 512mb VS with BP and Samsung UCC chips locally?
KilJim
post Oct 25 2005, 09:31 PM

^-_-^ ZzzZzZzZzzz....
Group Icon
Elite
4,405 posts

Joined: Jan 2003
From: Singapore



any idea what chips are in these OCZ? (cant find a suitable thread for this)
Attached Image
SeLrAhC
post Oct 26 2005, 01:19 AM

★★★7Star★General★★★
*******
Senior Member
5,227 posts

Joined: Jan 2003
From: Anchorage, Alaska



here u go... u try 2 search... d pic 2 blur... my eye pain

http://www.techpowerup.com/memdb/

so how? how u guys know it is promos?

any1 come accross mosel vitelis or cadt power chip?
KilJim
post Oct 26 2005, 02:34 AM

^-_-^ ZzzZzZzZzzz....
Group Icon
Elite
4,405 posts

Joined: Jan 2003
From: Singapore



QUOTE(SeLrAhC @ Oct 26 2005, 01:19 AM)
here u go... u try 2 search... d pic 2 blur... my eye pain

http://www.techpowerup.com/memdb/

so how? how u guys know it is promos?

any1 come accross mosel vitelis or cadt power chip?
*
tried that before, couldnt find the exact info
most of them there are platinum edition or something, no idea which this is sweat.gif

how we know its promos?
if u think that list made your eyes pain, check this out http://www.houseofhelp.com/v2/showthread.php?t=44365 biggrin.gif

btw kucing, that link in your first post is outdated, they changed it to the thread i've just posted above

This post has been edited by KilJim: Oct 26 2005, 02:35 AM
TSkucingfight
post Nov 7 2005, 02:42 PM

Look at all my stars!!
Group Icon
Elite
5,558 posts

Joined: Jan 2003
From: Shah Alam



Been tweaking and playing with my Corsairs, and managed to get them to CL2-3-3-8 @ 2.6v. very impressive for a relatively unknown chips.

user posted image
jsnkok
post Nov 7 2005, 09:08 PM

Casual
***
Junior Member
343 posts

Joined: Apr 2005
From: Kajang
KilJim, maybe this link i found will help... by a little biggrin.gif

http://www.tyan.com/support/html/memory_s5112.html

it says its Micron chips.. thats all...
KilJim
post Nov 7 2005, 09:18 PM

^-_-^ ZzzZzZzZzzz....
Group Icon
Elite
4,405 posts

Joined: Jan 2003
From: Singapore



ooh Microns, not too bad biggrin.gif

thanks man, but how did u stumble upon that link? sweat.gif
that's a mobo recommended ram list
jsnkok
post Nov 7 2005, 10:49 PM

Casual
***
Junior Member
343 posts

Joined: Apr 2005
From: Kajang
well.. just google for it
use some diff words... the words i used was "OCZ400512EL memory chips"
hehe.. if its 5B then its really good chip haha
Najmods
post Nov 8 2005, 12:22 AM

*mutter mutter mutter mutter*
*******
Senior Member
5,206 posts

Joined: Feb 2005
From: Konohana


I noticed that my RAM cant do 2 on the RAS# Precharge even at under 200MHz

user posted image

Now stable at 3,4,3,6 3.2V at 270MHz (the previous 271MHz have some weird probs),too lazy to run Prime95,just test it on 3DMark2005 CPU test,Aquamark3 and run some games and perfectly stable

I love this RAM,but it will better if I can reach 300MHz......but probably wishing too much for RM488 memory....
TSkucingfight
post Nov 8 2005, 01:44 AM

Look at all my stars!!
Group Icon
Elite
5,558 posts

Joined: Jan 2003
From: Shah Alam



@Najmods, 3.2v is alot at 270fsb. mine did 271fsb [email protected] around 2.65v. Maybe u can try lowering the voltage and have a try n c?
Najmods
post Nov 8 2005, 02:15 AM

*mutter mutter mutter mutter*
*******
Senior Member
5,206 posts

Joined: Feb 2005
From: Konohana


I lowered it to 2.8V now,testing it with Prime95 as I speak......will know the result later....
Najmods
post Nov 8 2005, 02:32 AM

*mutter mutter mutter mutter*
*******
Senior Member
5,206 posts

Joined: Feb 2005
From: Konohana


Well at first its got an error after 3 minutes testing,retest it (w/o reboot or change anything) it stable so far it passed it first 1024K self test (15 minutes)
Najmods
post Nov 8 2005, 04:11 AM

*mutter mutter mutter mutter*
*******
Senior Member
5,206 posts

Joined: Feb 2005
From: Konohana


It finally stable,has tested 1 hour 53 minutes,need to sleep,its 4am in the morning.I think thats good enough.I cant sleep with my computer on,its like calling me 'Wake uppppp,dont sleeppppp',more creepier than Alma.....

This post has been edited by Najmods: Nov 8 2005, 04:12 AM
splinter
post Nov 21 2005, 08:57 PM

New Kid In Town
******
Senior Member
1,994 posts

Joined: Jan 2003
From: In front my PC


Hey guys, i have a pair Twinx1024-3200C2 PRO REV5.1. What IC inside? SInce its pro series, i cant remove n check. How the overclock for this ram? Higher Volt? i use 2.75v but not stabil on 3.0-3.3. Last time i using 1 stick same as this ram but not twinx version 512mb rev1.0. Able to hit 3.40Ghz stabile prime n 2.75v. Pls advice

P4 3.0c, Msi 875p FIS2R, twinx1024-3200C2 Pro Rev 5.1
KilJim
post Nov 21 2005, 09:09 PM

^-_-^ ZzzZzZzZzzz....
Group Icon
Elite
4,405 posts

Joined: Jan 2003
From: Singapore



should be either Mosel Vitelic or Promos
bad luck if u got the Mosels sweat.gif

u should tell us how far it can OC instead of us telling u tongue.gif

7 Pages < 1 2 3 4 5 > » Top
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0272sec    0.43    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 17th June 2021 - 03:48 AM