Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Corsair XMS/Value Overclocking DataBase

views
     
jsnkok
post Oct 15 2005, 10:11 AM

Casual
***
Junior Member
343 posts

Joined: Apr 2005
From: Kajang
Corsair Value Select 512MB Single Channel (Going to get another stick soon smile.gif )
Voltage at 2.7v... can use lower voltage too but lazy to find it out.. just use 2.7 for now.
No idea on chips being used. I dont think there's anyway to find out what VS chips are?

user posted image
jsnkok
post Oct 17 2005, 07:15 PM

Casual
***
Junior Member
343 posts

Joined: Apr 2005
From: Kajang
any idea how can i push my VS more? advice advice plz hehe
jsnkok
post Oct 17 2005, 10:07 PM

Casual
***
Junior Member
343 posts

Joined: Apr 2005
From: Kajang
250Mhz? sure... even my VS can do 250 lol.... sigh.. all here with good rams.. only me posting here with vs lol

and any idea y my rams cant run 3-3-3-8???

This post has been edited by jsnkok: Oct 17 2005, 10:26 PM
jsnkok
post Oct 17 2005, 10:47 PM

Casual
***
Junior Member
343 posts

Joined: Apr 2005
From: Kajang
i dont think its very rare haha... had it for about half a year already...
maybe bcoz i'm using 2.5-4-4-8 1T for 250Mhz... with 2.5-3-3-6 can do max 230Mhz only.... but weird its that i cant do CAS 2 or 3 no matter what.... weird chips
jsnkok
post Oct 18 2005, 03:45 PM

Casual
***
Junior Member
343 posts

Joined: Apr 2005
From: Kajang
ya i know that the duration of usage doesnt matter unless it is burn-ed in nicely(which i didnt tongue.gif ). Anyway, i'm quite sastisfied with the performance of a RM 190 part biggrin.gif biggrin.gif . But kinda disappointed as only me here using VS and posted it lol....
jsnkok
post Oct 18 2005, 06:07 PM

Casual
***
Junior Member
343 posts

Joined: Apr 2005
From: Kajang
thx soulfly tongue.gif anyway... DDR going off soon .. next yr going M2 then its DDR2 already sigh... maybe offloading this VS b4 M2 comes? hahaha

or does lowyat still have XMS 3200C2 V4.x 512MBx2?? would like to play with TCCD ... and XMS3200C2 is cheaper than others performance rams out there....

This post has been edited by jsnkok: Oct 18 2005, 06:08 PM
jsnkok
post Nov 7 2005, 09:08 PM

Casual
***
Junior Member
343 posts

Joined: Apr 2005
From: Kajang
KilJim, maybe this link i found will help... by a little biggrin.gif

http://www.tyan.com/support/html/memory_s5112.html

it says its Micron chips.. thats all...
jsnkok
post Nov 7 2005, 10:49 PM

Casual
***
Junior Member
343 posts

Joined: Apr 2005
From: Kajang
well.. just google for it
use some diff words... the words i used was "OCZ400512EL memory chips"
hehe.. if its 5B then its really good chip haha
jsnkok
post Feb 8 2006, 02:46 PM

Casual
***
Junior Member
343 posts

Joined: Apr 2005
From: Kajang
2.5-3-3-5 is abit too tight for Corsair VS at 240+mhz.. try 2.5-4-4-x and slowly up the Mhz...... and surprisingly ur ram can do cas3 single stick... the stick that i have will never do cas 3 for all i know...

 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0207sec    0.82    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 24th July 2021 - 11:25 PM