Welcome Guest ( Log In | Register )

97 Pages « < 2 3 4 5 6 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Hackintosh Thread V2.0, The Official OSX86 Thread (Hardware) (Hardware)

views
     
TSwiraone
post Jul 27 2011, 07:10 PM

Who cares about all the stars?
*******
Senior Member
3,731 posts

Joined: Jan 2003
From: Back on earth!
@hellwaker, it is not impossible to have MacOSX running on AMD platform but it is hard. You can't use the stock kernel, Apple has released the Lion's kernel but you need to wait for someone to make this available to the masses. Probably the easiest is to have the OSX runs in vm environment. Lion can run on VM and the EULA allows this.
hellwaker
post Jul 27 2011, 10:12 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
825 posts

Joined: Jan 2003
From: Ipoh
QUOTE(wiraone @ Jul 27 2011, 07:10 PM)
@hellwaker, it is not impossible to have MacOSX running on AMD platform but it is hard. You can't use the stock kernel, Apple has released the Lion's kernel but you need to wait for someone to make this available to the masses. Probably the easiest is to have the OSX runs in vm environment. Lion can run on VM and the EULA allows this.
*
I am fully aware of that. what about older version of Mac OSX? SL works or not on my ring?
gengstapo
post Jul 28 2011, 04:54 PM

Retired
********
Senior Member
10,646 posts

Joined: Jan 2005
QUOTE(hellwaker @ Jul 27 2011, 10:12 PM)
I am fully aware of that. what about older version of Mac OSX? SL works or not on my ring?
*
Shouldnt be a problem, but its a bit tricky. Have to use modified kernel so your Hacintosh could run onto AMD platform..
hellwaker
post Jul 30 2011, 01:04 AM

Enthusiast
*****
Senior Member
825 posts

Joined: Jan 2003
From: Ipoh
Try Lion in Vmware but no luck...




Attached thumbnail(s)
Attached Image
TSwiraone
post Jul 30 2011, 07:12 AM

Who cares about all the stars?
*******
Senior Member
3,731 posts

Joined: Jan 2003
From: Back on earth!
@hellwaker, it means that vmware couldn't boot Lion from your boot drive (usb/dvd/paritition). Did you follow the guide found on the net? If yes, which one?
hellwaker
post Jul 30 2011, 12:40 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
825 posts

Joined: Jan 2003
From: Ipoh
QUOTE(wiraone @ Jul 30 2011, 07:12 AM)
@hellwaker, it means that vmware couldn't boot Lion from your boot drive (usb/dvd/paritition). Did you follow the guide found on the net? If yes, which one?
*
I follow below guide from youtube.

http://www.youtube.com/watch?v=8rMZ_-_QERA

awangkuafiq
post Jul 30 2011, 12:48 PM

Getting Started
**
Junior Member
50 posts

Joined: Nov 2010
From: Sarikei, Sarawak


I successfully installed SL on my pc and updated to 10.6.7.. biggrin.gif

Attached Image
totally_skint
post Jul 30 2011, 01:07 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
931 posts

Joined: Mar 2007


Where can I get Snow Leopard locally and how much should it cost?
Paisy
post Jul 30 2011, 02:33 PM

Casual
***
Junior Member
327 posts

Joined: Jul 2011
From: Ask Me

hm want to try hackintosh to my dg41ty smile.gif
TSwiraone
post Jul 30 2011, 04:54 PM

Who cares about all the stars?
*******
Senior Member
3,731 posts

Joined: Jan 2003
From: Back on earth!
@hellwaker, sorry, couldn't help with that.. you may want to ask whoever posted the image file in that youtube.
DarkNite
post Jul 31 2011, 05:00 PM

ФĻĐ ИΞШB!Ξ
********
All Stars
10,922 posts

Joined: Jun 2008
QUOTE(awangkuafiq @ Jul 30 2011, 12:48 PM)
I successfully installed SL on my pc and updated to 10.6.7.. biggrin.gif
*
100% everything is working? hmm.gif
Audio?
Sleep?
FireWire?
USD3?

This post has been edited by DarkNite: Jul 31 2011, 05:01 PM
olivur
post Jul 31 2011, 09:26 PM

ollie ollie oxen free
******
Senior Member
1,179 posts

Joined: Jul 2011
tempted to convert my first gen i7 desktop but oh god everything is so confusing D:

well not really confusing as much as the possibility of stuff not working is daunting xD
TSwiraone
post Jul 31 2011, 10:56 PM

Who cares about all the stars?
*******
Senior Member
3,731 posts

Joined: Jan 2003
From: Back on earth!
@olivur, the most importing thing to get MacOSX to run on your hardware are the motherboard and graphics card. If you've the right one, installing MacOSX on your i7 desktop is just straight forward thing.
olivur
post Aug 1 2011, 12:11 AM

ollie ollie oxen free
******
Senior Member
1,179 posts

Joined: Jul 2011
if it's not too much trouble, at the top of your head does my spec seem feasible :?

i7 920
asus pdtd deluxe
asus eah4870 1gb

i did a quick search earlier on insanelymac and .. yeah, LOL :X


i've two mbps up to date (first gen unibody and '10 model) and i've to say, the only reason i'd need windows now are for the occasional mmo binges. which my '10 could handle but i do NOT like the way the fan makes a lift off sound when im running windows on it lol :X
awangkuafiq
post Aug 1 2011, 01:12 AM

Getting Started
**
Junior Member
50 posts

Joined: Nov 2010
From: Sarikei, Sarawak


QUOTE(DarkNite @ Jul 31 2011, 05:00 PM)
100% everything is working? hmm.gif
Audio?
Sleep?
FireWire?
USD3?
*
not 100% actually..Sleep still not working..get kernal panic when adding the sleepenabler kext..audio is working just fine..firewire and usb3 i'm still not test it yet.. smile.gif
TSwiraone
post Aug 1 2011, 05:49 AM

Who cares about all the stars?
*******
Senior Member
3,731 posts

Joined: Jan 2003
From: Back on earth!
@olivur, try the guide found using myhack at http://osx86.sojugarden.com/guide/ though I usually prefer the tonymac guide but you can always mix them. For my previous SL setup, I was using myhack + multibeast. For my current Lion setup, I was using Andy's p6p67 guide found at insanelymac + multibeast. Why I used multibeast? Well, almost everything needed to be done after initial setup contained in that utility.

This post has been edited by wiraone: Aug 1 2011, 05:54 AM
olivur
post Aug 1 2011, 06:51 AM

ollie ollie oxen free
******
Senior Member
1,179 posts

Joined: Jul 2011
thanks for the reply wiraone, i'll take a look at it soon smile.gif

..once i figure out how to make a lion bootable disc. lol


edit*

this might be a no brainer, but since there are no physical discs for lion (afaik), if i were to get a snow leopard disc from the apple store would i get the lion upgrade for free ._o?

because even if i make a bootable disc of lion using my mbp, the copy would be.. "affiliated" to my mbp, ...right?

*froths*

This post has been edited by olivur: Aug 1 2011, 06:59 AM
TSwiraone
post Aug 1 2011, 07:35 AM

Who cares about all the stars?
*******
Senior Member
3,731 posts

Joined: Jan 2003
From: Back on earth!
@olivur, according to Lion licensing, you're free to install on the machine that you can run the AppStore smile.gif So, what most of us are doing is to buy the Lion off the AppStore on whatever Mac available, and before the upgrade, we copied the necessary file(s) as backup so we don't need to redownload. And no, buying SL will not give you a free upgrade to Lion.
bryanyeo
post Aug 1 2011, 04:31 PM

Apple rox
******
Senior Member
1,475 posts

Joined: Oct 2008
From: Kuala Lumpur , MY Joined: Jan 2020


Is it possible to fresh install Mac OS X Lion on a PC without a Mac? Because I don't know where to buy Lion other than Mac App Store.
TSwiraone
post Aug 1 2011, 04:39 PM

Who cares about all the stars?
*******
Senior Member
3,731 posts

Joined: Jan 2003
From: Back on earth!
QUOTE(bryanyeo @ Aug 1 2011, 04:31 PM)
Is it possible to fresh install Mac OS X Lion on a PC without a Mac? Because I don't know where to buy Lion other than Mac App Store.
*
Not possible as of now but rumors said that Apple is going to sell Lion in USBdrive for US$70.

97 Pages « < 2 3 4 5 6 > » Top
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0793sec    1.42    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 26th August 2019 - 02:23 AM