Welcome Guest ( Log In | Register )


Bump Topic Add Reply RSS Feed New Topic New Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> New Unifi IPTV Box - Huawei EC6108V8, Need some help on configuration and tips

unrealweapon
post Jan 28 2019, 10:01 AM

it's painful.
*****
Group: Senior Member
Posts: 819

Joined: Jan 2008
From: Paradise City


sorry just to ask

possible to unlock this box to allow playstore and etc?

mine with latest updates..

and is there any tvbox to replace this with more freedom ?
voncrane
post Jan 28 2019, 11:57 AM

Noir et fier!
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,933

Joined: Oct 2011
From: Wakanda


QUOTE(unrealweapon @ Jan 28 2019, 10:01 AM)
sorry just to ask

possible to unlock this box to allow playstore and etc?

mine with latest updates..

and is there any tvbox to replace this with more freedom ?
*
THERE IS NO SUCH THING AS A TVBOX!!!!....Not in the way you are thinking.. However, there are devices that can play media content out there. Performance across same models are similar.. Services installed on it depends on you and or paying someone else to do for you. So concentrate on getting a better hardware than this STB.. Plenty out there .. See this thread for more info.. READ FIRST!! before asking. Cuz much has already been discussed including answers to your questions.
digimon09
post Jan 31 2019, 12:11 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 102

Joined: Nov 2017


QUOTE(Q5User @ Dec 30 2018, 03:21 PM)
In unifi STB, try set static IP for LAN eg. 192.168.0.109

Then enable wireless of STB with dynamic IP.

After that, you can watch all your subscribed channels.
*
i tried you solution, it work like a charm. tQ very much.
Elvin00
post Feb 22 2019, 09:56 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 54

Joined: May 2013
QUOTE(TOMEI-R @ Aug 3 2018, 10:54 PM)
Good tip bro. This method works.
*
Bro, I try your trick but not working.
From the page login already have pop out, I ignore and press skip. Then go to top right and click login but back to same page and got pop up also. Any idea how? Because once I login and still see pop up everytime I click channel.
TOMEI-R
post Feb 22 2019, 11:16 PM

Extraordinaire
********
Group: Senior Member
Posts: 15,483

Joined: Mar 2007
From: Kuala Lumpur



QUOTE(Elvin00 @ Feb 22 2019, 09:56 PM)
Bro, I try your trick but not working.
From the page login already have pop out, I ignore and press skip. Then go to top right and click login but back to same page and got pop up also. Any idea how? Because once I login and still see pop up everytime I click channel.
*
Try to find the latest apk version and install and try again. I installed another version on my box.
Elvin00
post Feb 23 2019, 02:12 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 54

Joined: May 2013
QUOTE(TOMEI-R @ Feb 22 2019, 11:16 PM)
Try to find the latest apk version and install and try again. I installed another version on my box.
*
Ok, i will try reinstall as i'm using latest 8.2.6 Astro Go version, thanks bro
TOMEI-R
post Feb 23 2019, 04:47 PM

Extraordinaire
********
Group: Senior Member
Posts: 15,483

Joined: Mar 2007
From: Kuala Lumpur



QUOTE(Elvin00 @ Feb 23 2019, 02:12 PM)
Ok, i will try reinstall as i'm using latest 8.2.6 Astro Go version, thanks bro
*
Update us here once its working. thumbsup.gif
Elvin00
post Feb 23 2019, 11:01 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 54

Joined: May 2013
QUOTE(TOMEI-R @ Feb 23 2019, 04:47 PM)
Update us here once its working. thumbsup.gif
*
No luck... still same.
I knew can have 4 users login Astro Go.
Is it cause i'm login as number 4 user and got pop out?
Weird
GregPG01
post Feb 24 2019, 03:38 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,862

Joined: Nov 2008
Installed Netflix on the STB and its running. The Netflix display quality is not good compared to the ChromeCast. Movies using MX Player through USB drive however is OK. Anyone experienced this on Netflix app on this STB?

Added: Just tried on another Android tvbox and quality is also not the great.

This post has been edited by GregPG01: Feb 24 2019, 05:46 PM
voncrane
post Feb 24 2019, 11:42 PM

Noir et fier!
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,933

Joined: Oct 2011
From: Wakanda


QUOTE(GregPG01 @ Feb 24 2019, 03:38 PM)
Installed Netflix on the STB and its running. The Netflix display quality is not good compared to the ChromeCast. Movies using MX Player through USB drive however is OK. Anyone experienced this on Netflix app on this STB?

Added: Just tried on another Android tvbox and quality is also not the great.
*
That's perfectly normal.. Netflix limits AV on non-certified devices to 480p res and stereo sound. Want better? Must get a Netflix certified player or TV.



Bump Topic Add ReplyOptions New Topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0563sec    8.72    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 26th March 2019 - 10:14 AM