Welcome Guest ( Log In | Register )

107 Pages  1 2 3 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Digi Infinite Fan Club [V4], Infinite 150, 100, 80

views
     
TSblacktubi
post Oct 19 2018, 11:03 AM, updated 3w ago

-
Group Icon
Elite
5,666 posts

Joined: Jul 2008
user posted image

This is a post to discuss about all Digi Infinite internet plans.
excl.gif Please use the Garage Sales section for any sales related matters. excl.gif
Previous Versions: V1 V2

Infinite 150Infinite 100Infinite 80
Unlimited CallsUnlimited CallsUnlimited Calls
Unlimited QuotaUnlimited QuotaUnlimited Quota
Unlimited SpeedSpeed up to 10MbpsSpeed up to 5Mbps
Unlimited Tethering with 1TB FUP20GB TetheringNo tethering included
Currently AvailableCurrently AvailableOffer Ended


Useful Links:Common Tips:
  • Infinite 150 comes with 1TB FUP, speed capped to 10Mbps after that.
  • Torrent connections will be limited to 64Kbps.
  • Private IP will be provided, services and games that require public IP will not work.
  • Only Digi DNS, Google DNS will work properly
  • Download the MyDigi app. You can do a lot on the app which include lodging a complain.
  • Please put your modem near a window for the best performance.
Modem and Routers buying guide:
  • Getting an LTE+ which means routers that are CAT 6 and above are able to take advantage of Digi LTE+ network.
  • It is able achieve this by combining 2 bands (currently 2600Mhz and 1800Mhz) in order to have a better performance.
  • Most LTE modems will come with antennas. You can always purchase an external antenna to boost the signal.
Huawei E5186 Cat6 modem router ~RM600
• Get the s22a variant for LTE+ support. The s61a variant is not compatible with our Malaysia LTE+ frequency.
• Tools for Huawei E5186
• Firmware flashing guide for Huawei E5186
Huawei B618 Cat11 modem router ~ RM1000
• B618 discussion thread here
• Best modem to get currently at a higher price.
• Firmware update link. Thanks to fruitie. Only tested on 22d variant
• Please be aware that some models may be carrier locked, do verify this before purchase.
Netgear AC790S Cat6 LTE MiFi ~ RM450
• A value option for a cheap modem with great performance.
Netgear M1 Gigabit LTE MiFi

Other modems
» Click to show Spoiler - click again to hide... «


This post has been edited by blacktubi: Aug 4 2019, 10:13 PM
TSblacktubi
post Oct 19 2018, 11:03 AM

-
Group Icon
Elite
5,666 posts

Joined: Jul 2008
Factors that affect network performance:

1) Your device:
• Getting a new LTE modem especially a LTE CA capable one will have better performance.
• You might be having a faulty modem, try switching your SIM card with other modems.

2) Your signal coverage:
• If you are not within LTE-A coverage area or getting awful 1 bar signal, don't expect to have 20Mbps of speed.
• Consider placing your modem at a better spot.

3) Congested with other users:
• If you live in an area where there are a lot of Digi users, be prepared with network congestion.
• Even you have a 100Mbps modem, under serious congestion, you may not even get 5Mbps.

4) Timing:
• The network will be more congested at a certain time when there's a lot of users on the network. Bear with it, it is normally the fastest during midnight.

Full LTE modem list
» Click to show Spoiler - click again to hide... «


Check for LTE-A coverage on Samsung devices:
[attachmentid=8831039]
Only works with new Samsung phones with CA ability. (S7, S8 etc)
alexanderclz
post Oct 19 2018, 11:05 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
6,377 posts

Joined: Feb 2006
QUOTE(gogo2 @ Oct 19 2018, 10:56 AM)
Gave up the plan
*
how come?
fruitie
post Oct 19 2018, 11:05 AM

Rise and Shine
Group Icon
Staff
58,871 posts

Joined: Sep 2005
From: PJ/KL/Seremban



QUOTE(alexanderclz @ Oct 19 2018, 11:05 AM)
how come?
*
Too slow for him I think. Finally one gone. bye.gif
cassian948
post Oct 19 2018, 11:08 AM

Casual
***
Junior Member
396 posts

Joined: Jan 2017
From: Kuala Lumpur
Recently speed only so-so - before this 4K streaming with no sweats. B3 busy, then jump to B7. and keep doing this all over again.

This post has been edited by cassian948: Oct 19 2018, 11:10 AM
ahchun
post Oct 19 2018, 11:10 AM

MiddleAge
*****
Senior Member
893 posts

Joined: Jan 2003
From: HeRe
i suspended my line for a month to try out YES lte
seems like to expensive for my usage..

need to reactivate back again DG Infinite 150
TSblacktubi
post Oct 19 2018, 11:12 AM

-
Group Icon
Elite
5,666 posts

Joined: Jul 2008
Updated the first post a bit to include the Infinite 150 1TB FUP.

DiGi 4G LTE coverage map is not working somehow.

alexanderclz
post Oct 19 2018, 11:13 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
6,377 posts

Joined: Feb 2006
QUOTE(ahchun @ Oct 19 2018, 11:10 AM)
i suspended my line for a month to try out YES lte
seems like to expensive for my usage..

need to reactivate back again DG Infinite 150
*
suspend means bill prorated also?
ahchun
post Oct 19 2018, 11:23 AM

MiddleAge
*****
Senior Member
893 posts

Joined: Jan 2003
From: HeRe
QUOTE(alexanderclz @ Oct 19 2018, 11:13 AM)
suspend means bill prorated also?
*
i suspend exactly on my billing cycle

if out of billing cycle yes will be prorated
max suspend is 2 month

Ngto
post Oct 19 2018, 11:45 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
4,021 posts

Joined: Sep 2005
QUOTE(ahchun @ Oct 19 2018, 11:10 AM)
i suspended my line for a month to try out YES lte
seems like to expensive for my usage..

need to reactivate back again DG Infinite 150
*
Last time I asked the service centre to suspend my i100 line, they told me only if got good reason like leaving country can suspend. So I cancelled my line. Did they bs me?
alexanderclz
post Oct 19 2018, 11:50 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
6,377 posts

Joined: Feb 2006
QUOTE(Ngto @ Oct 19 2018, 11:45 AM)
Last time I asked the service centre to suspend my i100 line, they told me only if  got good reason like leaving country can suspend. So I cancelled my line. Did they bs me?
*
i think you can do it yourself at mydigi app settings, no explanation needed.
budi1413
post Oct 19 2018, 11:52 AM

On my way
****
Senior Member
592 posts

Joined: Aug 2013


nice. v4 already. wink.gif
ahchun
post Oct 19 2018, 12:29 PM

MiddleAge
*****
Senior Member
893 posts

Joined: Jan 2003
From: HeRe
QUOTE(Ngto @ Oct 19 2018, 11:45 AM)
Last time I asked the service centre to suspend my i100 line, they told me only if  got good reason like leaving country can suspend. So I cancelled my line. Did they bs me?
*
Haha
I just tell them I going overseas.
Before they bs me, I bs them first
aku_dia
post Oct 19 2018, 12:38 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
784 posts

Joined: Jun 2009
hi.. check in new tered
Ngto
post Oct 19 2018, 02:34 PM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
4,021 posts

Joined: Sep 2005
QUOTE(ahchun @ Oct 19 2018, 12:29 PM)
Haha
I just tell them I going overseas.
Before they bs me, I bs them first
*
I learn from you next time 👌😁
StarPrimo
post Oct 19 2018, 02:42 PM

Regular
******
Senior Member
1,263 posts

Joined: Sep 2015
Wow ! V4 !
rclxm9.gif rclxm9.gif rclxms.gif
ery234
post Oct 19 2018, 04:57 PM

Getting Started
**
Junior Member
148 posts

Joined: Jan 2011
Guys i need opinion
I have budget for buy b618 /netgear m1
Already try my friend b618
My coverage support 4G+ b3+b7
Between this model which one suit better from your experience
Btw only use for home internet
fruitie
post Oct 19 2018, 05:06 PM

Rise and Shine
Group Icon
Staff
58,871 posts

Joined: Sep 2005
From: PJ/KL/Seremban



QUOTE(ery234 @ Oct 19 2018, 04:57 PM)
Guys i need opinion
I have budget for buy b618 /netgear m1
Already try my friend b618
My coverage support 4G+ b3+b7
Between this model which one suit better from your experience
Btw only use for home internet
*
B618. I have tested both and still B618 wins in term of signal.
ery234
post Oct 19 2018, 05:42 PM

Getting Started
**
Junior Member
148 posts

Joined: Jan 2011
QUOTE(fruitie @ Oct 19 2018, 05:06 PM)
B618. I have tested both and still B618 wins in term of signal.
*
Noted
Tq for information
ckimsem
post Oct 19 2018, 07:55 PM

Casual
***
Junior Member
339 posts

Joined: Jun 2011
From: Perak.


QUOTE(alexanderclz @ Oct 19 2018, 12:50 PM)
i think you can do it yourself at mydigi app settings, no explanation needed.
*
No, you cannot suspend the line yourself even if you drag the button, it's like "grey out" and won't respond.


QUOTE(ahchun @ Oct 19 2018, 01:29 PM)
Haha
I just tell them I going overseas.
Before they bs me, I bs them first
*
You could just said the network is bad. Sometimes, also depend on Digi CS you talk to.

107 Pages  1 2 3 > » Top
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.1096sec    1.65    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 19th August 2019 - 01:00 AM