Welcome Guest ( Log In | Register )

530 Pages  1 2 3 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> PlayStation 5 Community Official Thread | V3, Happy Gaming and Stay Safe

views
     
TSLynixx
post Dec 6 2020, 11:19 AM, updated 2 months ago

Gooner
******
Senior Member
1,758 posts

Joined: Mar 2007
From: Petaling Jaya



PS5 Discussion Group

https://discord.gg/AtABjh85yJ

user posted image


user posted image

This post has been edited by Lynixx: Dec 12 2020, 04:11 PM
TSLynixx
post Dec 6 2020, 11:22 AM

Gooner
******
Senior Member
1,758 posts

Joined: Mar 2007
From: Petaling Jaya



Continue from V2

https://forum.lowyat.net/index.php?showtopi...&#entry99177537
tnsai
post Dec 6 2020, 11:25 AM

Regular
******
Senior Member
1,395 posts

Joined: Jul 2005
QUOTE(nickjunta @ Dec 6 2020, 08:33 AM)
Anyone pre ordered from senq? My order status in processing since 12th nov
*
QUOTE(chekwui @ Dec 6 2020, 10:03 AM)
Same
*
QUOTE(Valgasu @ Dec 6 2020, 10:13 AM)
Same here 🙂
*
Same. However if you check their different statuses after processing is shipping and then after that delivered.. so maybe don't have that much different statuses kwar their system.


QUOTE(brokenbomb @ Dec 6 2020, 09:07 AM)
Same. Since its senq. Not having any high hopes yet. Haha. If they ship 1st batch halleluya, if 2nd batch pun ok la at least can play.
*
If they push into 2nd batch.. I will complain cos i didn't PO for "2nd batch" ... Sony fb page replied me and told me that, no sellers supposed to take 2nd batch PO.. if anything send them my receipt etc and they will escalate the issue.

Valgasu
post Dec 6 2020, 12:14 PM

New Member
*
Newbie
3 posts

Joined: Nov 2008


QUOTE(tnsai @ Dec 6 2020, 11:25 AM)
Same. However if you check their different statuses after processing is shipping and then after that delivered.. so maybe don't have that much different statuses kwar their system.
If they push into 2nd batch.. I will complain cos i didn't PO for "2nd batch" ... Sony fb page replied me and told me that, no sellers supposed to take 2nd batch PO.. if anything send them my receipt etc and they will escalate the issue.
*
Ya agree with you.

Anyways, someone mentioned of receiving a call from Harvey Norman as well right? That they will receive it on 11/12. HN is not in sony's official seller list as well so hope Senq will be in the same boat smile.gif

TOMEI-R
post Dec 6 2020, 12:53 PM

Extraordinaire
*********
All Stars
22,231 posts

Joined: Mar 2007
From: Kuala Lumpur


QUOTE(wallance13 @ Dec 6 2020, 01:44 AM)
Online sony store still no tracking number =(
*
Nothing posted yet how to give you tracking no bro? biggrin.gif

QUOTE(whatnametoput? @ Dec 6 2020, 11:10 AM)
if i live at west malaysia i 100% go pick up already.
*
Yeah, there was a big hoo hah on the Iphone 12 threads because their Iphones only reached SH East Malaysia 1 week later while other resellers at EM already the Iphone 12 range on that particular launch date itself. doh.gif

I hate to be bearer of bad news but I hope the same doesn't happen to our PS5 preorders.

This post has been edited by TOMEI-R: Dec 6 2020, 02:12 PM
simmarjit
post Dec 6 2020, 01:00 PM

On my way
****
Junior Member
560 posts

Joined: Dec 2011


I hope I can get mine on the following Monday at least, Sony shopee store.
winkytoe
post Dec 6 2020, 01:04 PM

Getting Started
**
Junior Member
118 posts

Joined: Aug 2012
I just asked MV Sony. They say follow time of payment? If I was the first few to pay means I get mine.... maybe Friday?
abhipraaya
post Dec 6 2020, 01:23 PM

Casual
***
Junior Member
397 posts

Joined: Sep 2011


Are there any setbacks purchasing a Region 2 game as far as DLC is concerned?

I know that the game on the disc itself is playable.

What if they release a DLC and you'll need to purchase the DLC for region 2 only right?

What's your advise, should we always purchase R3 or is it OK to purchase different regions and is there a workaround as far as DLC is concerned?

New to console gaming here.

madballs
post Dec 6 2020, 01:26 PM

Getting Started
**
Junior Member
237 posts

Joined: Jan 2003
QUOTE(abhipraaya @ Dec 6 2020, 01:23 PM)
Are there any setbacks purchasing a Region 2 game as far as DLC is concerned?

I know that the game on the disc itself is playable.

What if they release a DLC and you'll need to purchase the DLC for region 2 only right?

What's your advise,  should we always purchase R3 or is it OK to purchase different regions and is there a workaround as far as DLC is concerned?

New to console gaming here.
*
Buy r2 if you know its those complete edition.
For physical disc redemption of dlc you still need a r2 account

Mostly I only buy r3 and r1 as I have accounts in both. my US account abit mafan thou. Have to buy top up card to reload then purchase.

For ease of use, just get r3 if not familiar.

90% of the time dlc is region lock.

This post has been edited by madballs: Dec 6 2020, 01:29 PM
madballs
post Dec 6 2020, 01:27 PM

Getting Started
**
Junior Member
237 posts

Joined: Jan 2003
Double post

This post has been edited by madballs: Dec 6 2020, 01:27 PM
simmarjit
post Dec 6 2020, 01:37 PM

On my way
****
Junior Member
560 posts

Joined: Dec 2011


QUOTE(madballs @ Dec 6 2020, 01:26 PM)
Buy r2 if you know its those complete edition.
For physical disc redemption of dlc you still need a r2 account

Mostly I only buy r3 and r1 as I have accounts in both. my US account abit mafan thou. Have to buy top up card to reload then purchase.

For ease of use, just get r3 if not familiar.

90% of the time dlc is region lock.
*
But you can still get DLC on R2 account and play it on R3 or R1 account, I did this with Spider-Man and it’s DLCs.
abhipraaya
post Dec 6 2020, 01:47 PM

Casual
***
Junior Member
397 posts

Joined: Sep 2011


QUOTE(madballs @ Dec 6 2020, 01:26 PM)
Buy r2 if you know its those complete edition.
For physical disc redemption of dlc you still need a r2 account

Mostly I only buy r3 and r1 as I have accounts in both. my US account abit mafan thou. Have to buy top up card to reload then purchase.

For ease of use, just get r3 if not familiar.

90% of the time dlc is region lock.
*
QUOTE(simmarjit @ Dec 6 2020, 01:37 PM)
But you can still get DLC on R2 account and play it on R3 or R1 account, I did this with Spider-Man and it’s DLCs.
*
Thanks for your thoughts guys.

I saw somewhere that Spiderman Miles Morales ultimate edition was RM20 cheaper for the R2 version.

I just wanted to know if it's OK to save some money and go for a different region if this doesn't cause any 'troubles' as far as downloading DLC is concerned. Seems that Simmarjit has done that and there is a workaround by downloading it using R2 and playing using your R3.

This post has been edited by abhipraaya: Dec 6 2020, 01:49 PM
madballs
post Dec 6 2020, 01:49 PM

Getting Started
**
Junior Member
237 posts

Joined: Jan 2003
QUOTE(simmarjit @ Dec 6 2020, 01:37 PM)
But you can still get DLC on R2 account and play it on R3 or R1 account, I did this with Spider-Man and it’s DLCs.
*
You can. But u need extra step on account creation. And get the top up card. Unless you intend to buy lot of games from r2, it's usually not worth it.
Their top up card is not so readily available like US and JAP accounts.

Somehow r2 has lesser discount, and games is more expensive there.

I got HK, SG, UK, JAP, US and MY account.

Ends up only use MY for ease of use, and US cuz they have better discount usually.
abhipraaya
post Dec 6 2020, 01:55 PM

Casual
***
Junior Member
397 posts

Joined: Sep 2011


QUOTE(madballs @ Dec 6 2020, 01:49 PM)
You can. But u need extra step on account creation. And get the top up card. Unless you intend to buy lot of games from r2, it's usually not worth it.
Their top up card is not so readily available like US and JAP accounts.

Somehow r2 has lesser discount, and games is more expensive there.

I got HK, SG, UK, JAP, US and MY account.

Ends up only use MY for ease of use, and US cuz they have better discount usually.
*
OK.. Thanks for your thoughts. Something for me to ponder.
Max2006
post Dec 6 2020, 01:59 PM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
3,495 posts

Joined: Mar 2006
QUOTE(madballs @ Dec 6 2020, 01:49 PM)

I got HK, SG, UK, JAP, US and MY account.

Ends up only use MY for ease of use, and US cuz they have better discount usually.
*
Wow. You are really hardcore man. LOL.

I only have MY and HK accounts. And ya. I also ends up only use MY account for ease of use. The HK account is specifically for purchasing Chinese version games that are not available in MY PSN (eg. Bandai games).

This post has been edited by Max2006: Dec 6 2020, 01:59 PM
echothreealpha
post Dec 6 2020, 02:05 PM

Getting Started
**
Junior Member
79 posts

Joined: May 2010
For people still wanting a PS5

https://twitter.com/nbcsnl/status/1335457082942889985?s=20
gokucorp
post Dec 6 2020, 02:27 PM

New Member
*
Junior Member
35 posts

Joined: Dec 2017
Hopefully poslaju is laju lmaoo
fruitler
post Dec 6 2020, 02:56 PM

Getting Started
**
Junior Member
233 posts

Joined: Aug 2008
From: Balakong, Selangor
why still can add reply for v2?

fruitler
post Dec 6 2020, 02:58 PM

Getting Started
**
Junior Member
233 posts

Joined: Aug 2008
From: Balakong, Selangor
Got the answer from IOI city mall Sony Center

Attached Image
madballs
post Dec 6 2020, 02:58 PM

Getting Started
**
Junior Member
237 posts

Joined: Jan 2003
]
QUOTE(Max2006 @ Dec 6 2020, 01:59 PM)
Wow. You are really hardcore man. LOL.

I only have MY and HK accounts. And ya. I also ends up only use MY account for ease of use. The HK account is specifically for purchasing Chinese version games that are not available in MY PSN (eg. Bandai games).
*
Not that I wanted to. I created amost of it during ps3 days when MY doesn't have store, you can only have either SG or HK.

And that time the only store fill with goodies is US Psn, that's why till now I'm still sticking to US as my main account. All my cloud save and trophies is at this account.

This post has been edited by madballs: Dec 6 2020, 03:00 PM

530 Pages  1 2 3 > » Top
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0219sec    0.83    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 27th July 2021 - 05:11 PM