Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 >Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ASTRO GO not working in my CPU nor laptop, Since long long time ago....

views
     
TSsendo7
post Jun 4 2018, 10:43 PM, updated 4 months ago

Getting Started
**
Junior Member
163 posts

Joined: Sep 2007


user posted image

I'm really tired that my Astro Go always not working on my CPU, it says my CPU is not a registered device please switch out other devices etc, but my CPU was working fine in early days until some day it didn't work.

After 6 months, there I bought a new laptop in 2018, and I try to watch Astro Go from my laptop, it works! But somehow after few days my Astro Go is not working again, the same issue again!! I'm really tired of it! I asked ASTRO for thousand times and yet they still give me the same answer which cannot resolve my issue, I paid RM10 every month for ASTRO GO service but it seems wasted!!! REALLY DISAPPOINTED to ASTRO GO!

p/s: it works fine on ipad and iphone ONLY. BUT CPU AND LAPTOP NO!

Anyone having same issue with me please share with me thanks
mujinkun
post Jun 4 2018, 10:58 PM

Casual
***
Junior Member
458 posts

Joined: Nov 2007
From: 3°05′N 101°39′E plus α
I failed to setup use with Chrome...using vpn...
AVFAN
post Jun 5 2018, 11:30 AM

10k Club
********
All Stars
18,389 posts

Joined: Nov 2010
QUOTE(sendo7 @ Jun 4 2018, 10:43 PM)
Anyone having same issue with me please share with me thanks
*
quite right.

alto astro FAQ says below, windows does not work.

in general, mobile devices work, no problem.

pc/laptop windows - dun work.

generic android boxes - some work, some don't, depends on firmware.

androidtv boxes, some work, some don't.

androidtv tv - works.

so, choose a proven device to use!
https://forum.lowyat.net/topic/4405774/+60

QUOTE
What devices do you support?
Generally, Astro Go Read supports all devices and OS systems. However, Astro Go Read is optimized for the below devices in particular.

iOS – Most iPhones and iPads on iOS 8.0 or later.

Android - Most Android powered smartphones, phablets and tablets. Requires Android 4.0 or later.

Web: Any laptop/desktop running the latest versions of Chrome, Safari & Firefox.

PC/Notebook/Mac/Macbook – Accessible from latest versions of web browsers such as Chrome, Firefox, and Safari.
http://www.astro.com.my/apps/goread/faq_app.html

zulkarnain98
post Jun 5 2018, 08:11 PM

Getting Started
**
Junior Member
116 posts

Joined: Nov 2016


go setting, at astro go. swicth out all our device since ur log in. after that refresh ur chrome@ firefox. now u can watching astro go. nod.gif

TSsendo7
post Jun 8 2018, 11:51 AM

Getting Started
**
Junior Member
163 posts

Joined: Sep 2007


thanks everyone!!
vergas
post Jun 8 2018, 12:18 PM

Regular
******
Senior Member
1,456 posts

Joined: Oct 2004


QUOTE(sendo7 @ Jun 8 2018, 11:51 AM)
thanks everyone!!
*
Problem solved? Astro on the go have limits in the number of switch in a month IIRC?
rootlinux
post Jun 8 2018, 03:21 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
896 posts

Joined: Jan 2003
From: ph/sbj/slgr
QUOTE(mujinkun @ Jun 4 2018, 10:58 PM)
I failed to setup use with Chrome...using vpn...
*
u must be using a Malaysia IP address then can watch using Astro Go
rootlinux
post Jun 8 2018, 03:22 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
896 posts

Joined: Jan 2003
From: ph/sbj/slgr
QUOTE(sendo7 @ Jun 4 2018, 10:43 PM)
user posted image

I'm really tired that my Astro Go always not working on my CPU, it says my CPU is not a registered device please switch out other devices etc, but my CPU was working fine in early days until some day it didn't work.

After 6 months, there I bought a new laptop in 2018, and I try to watch Astro Go from my laptop, it works! But somehow after few days my Astro Go is not working again, the same issue again!! I'm really tired of it! I asked ASTRO for thousand times and yet they still give me the same answer which cannot resolve my issue, I paid RM10 every month for ASTRO GO service but it seems wasted!!! REALLY DISAPPOINTED to ASTRO GO!

p/s: it works fine on ipad and iphone ONLY. BUT CPU AND LAPTOP NO!

Anyone having same issue with me please share with me thanks
*
seems like u max out the devices on your Astro Go, u can switch out the device u prefer from a new device. u can't switch out the device which is currently registered.

This post has been edited by rootlinux: Jun 8 2018, 03:24 PM
Boldnut
post Jun 9 2018, 03:10 PM

Regular
******
Senior Member
1,967 posts

Joined: Nov 2010
sometimes I wonder why cant they do it on windows 10 app store?

the browser extentions sometimes work sometimes dont.

This post has been edited by Boldnut: Jun 9 2018, 03:11 PM
jaijaidin
post Jun 14 2018, 12:41 AM

New Member
*
Junior Member
37 posts

Joined: Mar 2015


i have similar issues. Win10, latest chrome, downloaded plugin, unifi 50mbos......buffering audio only NO video!
cs17
post Jun 18 2018, 10:39 AM

Getting Started
**
Junior Member
200 posts

Joined: Jan 2014


Using Win 10 chrome to watch world cup astro go.
frequently cant play, had to reset network n the quality always in 480p then sometimes will back to hd but jz for few minutes.
But when i use android app to watch via same network. everything run smoothly.

Anyone have any idea ? ranting.gif ranting.gif
AVFAN
post Jun 18 2018, 01:32 PM

10k Club
********
All Stars
18,389 posts

Joined: Nov 2010
QUOTE(cs17 @ Jun 18 2018, 10:39 AM)
Using Win 10 chrome to watch world cup astro go.
frequently cant play, had to reset network n the quality always in 480p then sometimes will back to hd but jz for few minutes. 
But when i use android app to watch via same network. everything run smoothly.

Anyone have any idea ?  ranting.gif  ranting.gif
*
astrogo is very touchy about devices.

read tech details... so many ifs and buts... biggrin.gif
https://astrogo.astro.com.my/help-faq

yes, for wc channels, it goes from HD to SD in 30 secs, very poor - for certain devices.

but it's fine for phones and tablets.
cs17
post Jun 18 2018, 01:43 PM

Getting Started
**
Junior Member
200 posts

Joined: Jan 2014


QUOTE(AVFAN @ Jun 18 2018, 01:32 PM)
astrogo is very touchy about devices.

read tech details... so many ifs and buts... biggrin.gif
https://astrogo.astro.com.my/help-faq

yes, for wc channels, it goes from HD to SD in 30 secs, very poor - for certain devices.

but it's fine for phones and tablets.
*
yup thats rite. even mirroring from phone to pc oso cant ranting.gif
AVFAN
post Jun 18 2018, 01:53 PM

10k Club
********
All Stars
18,389 posts

Joined: Nov 2010
QUOTE(cs17 @ Jun 18 2018, 01:43 PM)
yup thats rite. even mirroring from phone to pc oso cant  ranting.gif
*
there are other ways, even better to watch wc - pc or mobile or boxes:

https://forum.lowyat.net/topic/4600175/+120#bottom
cs17
post Jun 18 2018, 02:07 PM

Getting Started
**
Junior Member
200 posts

Joined: Jan 2014


QUOTE(AVFAN @ Jun 18 2018, 01:53 PM)
there are other ways, even better to watch wc - pc or mobile or boxes:

https://forum.lowyat.net/topic/4600175/+120#bottom
*
Thanks bro!It sad coz had to watch livestream on other link althou already got astro go. they need to buckle up their service. monopolize the market yet providing shitty service ranting.gif ranting.gif
goliath
post Jun 24 2018, 09:42 PM

* * * * * * *
*******
Senior Member
5,391 posts

Joined: Jan 2003
From: Kuala Lumpur
I'm having the same issue. It's fine via phone or tablet but can't watch via Windows laptop (most of the time).
delangorgon
post Aug 30 2018, 11:45 AM

New Member
*
Newbie
2 posts

Joined: Oct 2007
Same problem. My PC (Win 10) and Laptop (Win 8) cannot play. Device not register and DRM Engine Error. Contact Astro, they ask to switch using 5th device. Successfully switched using 5th device, a phone. However when switch back to PC, same problem.

Maybe its true Astro go not support Windows anymore eh?
AVFAN
post Aug 30 2018, 11:56 AM

10k Club
********
All Stars
18,389 posts

Joined: Nov 2010
QUOTE(delangorgon @ Aug 30 2018, 11:45 AM)
Same problem. My PC (Win 10) and Laptop (Win 8) cannot play. Device not register and DRM Engine Error. Contact Astro, they ask to switch using 5th device. Successfully switched using 5th device, a phone.  However when switch back to PC, same problem.

Maybe its true Astro go not support Windows anymore eh?
*
few people got it to work on PC.
same with unifi play tv.

think they purposely built the app this way to discourage use on PC and TV's.
encourage only phones and tablets.
still, some clever people manage to get round it...
nuel92
post Aug 30 2018, 06:18 PM

Casual
***
Junior Member
361 posts

Joined: Apr 2010


Work on my lappy tho
wama1go
post Sep 1 2018, 07:17 PM

Getting Started
**
Junior Member
229 posts

Joined: Dec 2005
I HAVE THE SAME PROBLEM ON MY PC.
On my phone and ipad, they are working fine, but on PC, it was running ok , until a windows update took place, then it's not recognised as registered device again, I contacted their support and they don't even understand what the problem is and told me it's due to max registered device reached, and they are just plain dumb. IMO this is a software fault on astro side , since they cannot uniquely identify a pc/laptop when they are registered/deregistered. If they don't fix it, then only way is to rely on iphone/ipad. Perhaps it's a tactic from them to discourage us to use on lappy. Fok them.

3 Pages  1 2 3 >Top
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0432sec    3.94    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 14th November 2019 - 03:00 PM