Welcome Guest ( Log In | Register )

92 Pages  1 2 3 > » Bottom
Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> foobar2000 customization topic, post screenshot here. (Guide)

fariz
post Jun 6 2004, 11:22 AM, updated 6 years ago
Tan Sri F
Group Icon
Group: Staff
Posts: 16,825

Joined: Jan 2003
From: Siberia


for foobar2000 v1.x

Default UI
go to Preferences > Display > Default User Interface > Quick Setup

Columns UI
- download Columns UI
- FAQ: http://yuo.be/wiki/columns_ui:faqs
- Gallery: http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....showtopic=63984

This post has been edited by fariz: Jan 14 2011, 09:30 AM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ficxky
post Oct 28 2004, 10:53 PM
On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 533

Joined: Jan 2003



here's mine
columns UI string : Erics
Custom Button : Ashen 2 By Acedriver thumbup.gif

user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lulusantos
post Oct 29 2004, 01:57 PM
Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 317

Joined: Jan 2003
From: 槟城Pg




Just started using foobar2000 last night thumbup.gif
tweak it the whole night but in the end gave up and use the special install pack (or something like that) and changed the color and font.. whistling.gif
Now it looks just cool to me !!! drool.gif





user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
elfreakz
post Oct 29 2004, 02:01 PM
Look at all my stars!!
Group Icon
Pets Wonderland
Group: Elite
Posts: 3,905

Joined: Jan 2003
From: Sarawak


QUOTE(oicicic @ Oct 29 2004, 12:00 PM)
i seldom use foobar, anyway foobar perform better sound quality than other player? sure bo~
*
where to get equilazer files?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
-=Axis=-
post Oct 29 2004, 02:35 PM
- SS -
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,453

Joined: Jan 2003

QUOTE(elfreakz @ Oct 29 2004, 02:01 PM)
where to get equilazer files?
*
you can get it here: http://forum.lowyat.net/index.php?showtopi...dpost&p=1791277

i just install foobar yesterday. you'll need to enable eq or it sounds like winamp without eq... kinda blur and bassy...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
elfreakz
post Oct 29 2004, 03:10 PM
Look at all my stars!!
Group Icon
Pets Wonderland
Group: Elite
Posts: 3,905

Joined: Jan 2003
From: Sarawak


Last time i did install foobar2000, then uninstall.. now i wanna try it again smile.gif im using the acedriver theme now.. nothing interesting about my screen shoot.

Question: We cant really mod foobar2000 like modding desk + winamp with skin right?

This post has been edited by elfreakz: Oct 29 2004, 03:50 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ficxky
post Oct 30 2004, 03:39 PM
On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 533

Joined: Jan 2003



QUOTE(elfreakz @ Oct 29 2004, 03:10 PM)
Last time i did install foobar2000, then uninstall.. now i wanna try it again smile.gif im using the acedriver theme now.. nothing interesting about my screen shoot.

Question: We cant really mod foobar2000 like modding desk + winamp with skin right?
*
btw, foobar also got some nice skins smile.gif , like winamp too .
u can download foo_looks 2.0 to activate your nice skins

foo_looks 2.0 and some tutorial

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mitodna
post Oct 30 2004, 03:44 PM
Getting Started
********
Group: Senior Member
Posts: 13,500

Joined: Jan 2003
hi, is there anyway, add a search function on Foobar like the one in iTunes?

thanks and how to control the volume? is Foobar supporting MIDI? need 3rd party dll? if yes, where to put the dll is it auto detect? thanks

mitodna
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Joseph Hahn
post Oct 30 2004, 05:34 PM
sera plz
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,855

Joined: Jan 2003
From: MLK
^ F3 is the playlist search. Volume can be controlled with + - buttons (i often use the one at the num buttons). Not so sure about midi though.

Here's mine.
user posted image
The name of the column ui config is gems 2.0 beta8 - albummode default. Got it at hydrogenaudio forum.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
snailramp
post Oct 30 2004, 08:46 PM
Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 131

Joined: Jan 2003
From: Sabah


heres mine.


Attached thumbnail(s)
Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ficxky
post Oct 30 2004, 11:22 PM
On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 533

Joined: Jan 2003



QUOTE(Joseph Hahn @ Oct 30 2004, 05:34 PM)
^ F3 is the playlist search. Volume can be controlled with + - buttons (i often use the one at the num buttons). Not so sure about midi though.

Here's mine.
user posted image
The name of the column ui config is gems 2.0 beta8 - albummode default. Got it at hydrogenaudio forum.
*
nice huh !
fully tagged thumbup.gif
good !
i was really malas these day. shakehead.gif
just using some string like minna .
hahahaha laugh.gif

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Joseph Hahn
post Oct 31 2004, 06:24 AM
sera plz
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,855

Joined: Jan 2003
From: MLK
Nah i didn't tag it myself. It's already tagged when i downloaded it. tongue.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ficxky
post Oct 31 2004, 02:39 PM
On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 533

Joined: Jan 2003



hah?
i think downloaded those mp3 (fully one album)
i downloaded one by one only lo hahaha
that's why my mp3 (untagged properly)
but when i downloaded some mp3 (full album)
it's tagged properly liao haha biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
fariz
post Oct 31 2004, 03:48 PM
Tan Sri F
Group Icon
Group: Staff
Posts: 16,825

Joined: Jan 2003
From: Siberia


new foo_ui_columns

0.1.2 beta 2
QUOTE
beta2
-fixed sidebar hide delay
-pressing delete in playlist switcher panel now deletes the selected (i.e. active) playlist
-autoscroll no longer conflicts with middle clickaction in playlist switcher panel
-added option to choose middle click in playlist action
-minor fix for tooltips in playlist switcher panel
-hopefully fixed sidebar panel resizing bugs

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Diademz
post Nov 1 2004, 01:54 PM
Folding@Malaysia needs you!
Group Icon
Group: VIP
Posts: 1,177

Joined: Jan 2003

acedriver,
very cool. have been using foobar for quite some time and this is a nice "fat hau" addition. thanks.




User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
fariz
post Nov 21 2004, 01:02 PM
Tan Sri F
Group Icon
Group: Staff
Posts: 16,825

Joined: Jan 2003
From: Siberia


new biggrin.gif


Attached thumbnail(s)
Attached Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
QuackSilver
post Nov 21 2004, 01:36 PM
O-ha!
Group Icon
LXG++ contributor
Group: VIP
Posts: 3,258

Joined: Jan 2003
From: BNE




QUOTE(acedriver @ Nov 21 2004, 01:02 PM)
new  biggrin.gif
*
whoa..kewl smile.gif

how'd ya do the song properties windows and the album cover? pray tell smile.gif

This post has been edited by psylocke: Nov 21 2004, 01:45 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
fariz
post Nov 21 2004, 01:56 PM
Tan Sri F
Group Icon
Group: Staff
Posts: 16,825

Joined: Jan 2003
From: Siberia


You need Column UI to enable the side panel

for album art (cover), http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....showtopic=29383
for track info, http://www.hydrogenaudio.org/forums/index....showtopic=29363

both plugins are still an early beta, so sometimes got problem.. read every post in the threads carefully. The configuration is posted there also..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
davidlow7
post Nov 21 2004, 06:18 PM
StageMaster
*******
Group: Senior Member
Posts: 8,222

Joined: Jan 2003
From: Puchong Melaka Cyberjaya


i juz masstag the whole thing yesterday
so tired.. hehe
but i am so happy to see my mp3 lists are all organized smile.gif

user posted image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Algojo
post Nov 27 2004, 02:51 PM
Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 416

Joined: Jan 2003
From: GTC@AIMS


seems i didn't got any album art menu in the panel
how u install it
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

92 Pages  1 2 3 > » Top
Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.1033sec    2.62    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 27th April 2017 - 01:42 AM