Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump Topic Topic Closed RSS Feed
6 Pages < 1 2 3 4 5 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ** WPrime - CPU Multithread Benchmarking **, LowYat.NET WPrime Hall of Fame V1

views
     
slash
post Sep 7 2007, 10:41 PM

Warcraft 3 Champion - Lan Party 2003
******
Senior Member
1,081 posts

Joined: Jan 2003


http://www.hwbot.org/result.do?resultId=644152

my 1024M result

This post has been edited by slash: Sep 7 2007, 10:45 PM


Attached thumbnail(s)
Attached Image
NightRaven
post Sep 8 2007, 04:21 AM

Getting Started
**
Junior Member
122 posts

Joined: Aug 2007
From: Singapore/Melaka


QUOTE(remysix @ Sep 7 2007, 08:46 PM)
how come my setup can beat NightRaven's... shocking.gif
did i do something wrong (right??) hmm.gif

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=644112
*
haha your rams and timings bro smile.gif i was running loose timings and all. i ran once only with no tweaks smile.gif
remysix
post Sep 8 2007, 06:48 AM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(NightRaven @ Sep 8 2007, 04:21 AM)
haha your rams and timings bro smile.gif i was running loose timings and all. i ran once only with no tweaks smile.gif
*
no wonder la...was quite surprise to see the how come 3.8 can be faster than 4g...
did the 1024 test, but got problem validating.
will try it again.
gregy
post Sep 8 2007, 08:15 AM

Casual
***
Junior Member
411 posts

Joined: Apr 2007


Ok here's mine. Hope to improve with time smile.gif

http://www.hwbot.org/user.do?userId=11275

Cheers.


Attached thumbnail(s)
Attached Image
AceCombat
post Sep 8 2007, 11:30 AM


Group Icon
Elite
5,429 posts

Joined: Dec 2006


TS,if not mistaken,gregy is 12.812s,not 12sec.
slash
post Sep 8 2007, 05:31 PM

Warcraft 3 Champion - Lan Party 2003
******
Senior Member
1,081 posts

Joined: Jan 2003


heres my new 1024 time

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=644418

This post has been edited by slash: Sep 8 2007, 05:34 PM


Attached thumbnail(s)
Attached Image
AceCombat
post Sep 8 2007, 09:57 PM


Group Icon
Elite
5,429 posts

Joined: Dec 2006


remysix,what is ur timing and speed for ur ram?
remysix
post Sep 8 2007, 10:08 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(AceCombat @ Sep 8 2007, 09:57 PM)
remysix,what is ur timing and speed for ur ram?
*
it ran at 1:1 with the proc, so 424Mhz with 4-4-4-10 2T
got another 32M test with 4Ghz...it's 10sec something...but 1023M, failed. sweat.gif
still having problem with my Q6600 G0 temp...tot dah ok, but seems not.
AceCombat
post Sep 8 2007, 10:12 PM


Group Icon
Elite
5,429 posts

Joined: Dec 2006


so u mean ur ram is only 850MHz with CL4?
what is the vdimm u using?
gregy
post Sep 9 2007, 02:46 AM

Casual
***
Junior Member
411 posts

Joined: Apr 2007


Updated score with slightly better results smile.gif Wish I could push it further but on air......even Ultra 120EX has its limits lol. Mebbe one of these days I'm gonna fire up the ol' Apogee GT.....

Cheers.




Attached thumbnail(s)
Attached Image
sjn hassan
post Sep 9 2007, 02:54 AM

Member's of MAKAN MEGGI club
*******
Senior Member
3,544 posts

Joined: Jan 2003
From: United States of Cybertron




i can't download the file..maybe thier server is down
remysix
post Sep 9 2007, 08:15 AM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(AceCombat @ Sep 8 2007, 10:12 PM)
so u mean ur ram is only 850MHz with CL4?
what is the vdimm u using?
*
yup...i only ran the ram at 850 with CL4 for the test.
vdimm...2.25v...
AceCombat
post Sep 9 2007, 12:11 PM


Group Icon
Elite
5,429 posts

Joined: Dec 2006


brows.gif
some minor tweak again

3.825GHz

i submit the result already,but forgot to paste the link,how to trace it back?




Attached thumbnail(s)
Attached Image
slash
post Sep 9 2007, 12:21 PM

Warcraft 3 Champion - Lan Party 2003
******
Senior Member
1,081 posts

Joined: Jan 2003


login to the website. there under your profile can find the link
AceCombat
post Sep 9 2007, 12:24 PM


Group Icon
Elite
5,429 posts

Joined: Dec 2006


sad.gif the website is down....
gregy
post Sep 9 2007, 05:04 PM

Casual
***
Junior Member
411 posts

Joined: Apr 2007


Your pic showed 3.85 GHz, not 3.825 smile.gif

Anyway it seems that this test scales with no. of cores and proc speed more than anything, like just now I managed 11.843s for 32M running at 3.87GHz. I was also monitoring my ram temp, usually for Prime95 or Memtest the ram temps hit about 40 degrees C, but for WPrime the rams hardly broke a sweat smile.gif

It looks like this test also favours Xeons, the best worldwide scores are nearly twice as fast as anything we have here so far sad.gif

Too bad the hbot server is down so my new scores cannot be validated yet.



QUOTE(AceCombat @ Sep 9 2007, 12:11 PM)
brows.gif
some minor tweak again

3.825GHz

i submit the result already,but forgot to paste the link,how to trace it back?
*


Attached thumbnail(s)
Attached Image
AceCombat
post Sep 9 2007, 05:30 PM


Group Icon
Elite
5,429 posts

Joined: Dec 2006


11.893 and 11.843
then i lost again because of 20MHz cry.gif

anyway,will try it out later on, brows.gif
this program is quite fun.

and what u said is true,Xeon having a very good advantages in this benchmark,terrible fast even only with 3.2GHz.
remysix
post Sep 9 2007, 05:31 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(gregy @ Sep 9 2007, 05:04 PM)
Your pic showed 3.85 GHz, not 3.825 smile.gif

Anyway it seems that this test scales with no. of cores and proc speed more than anything, like just now I managed 11.843s for 32M running at 3.87GHz. I was also monitoring my ram temp, usually for Prime95 or Memtest the ram temps hit about 40 degrees C, but for WPrime the rams hardly broke a sweat smile.gif

It looks like this test also favours Xeons, the best worldwide scores are nearly twice as fast as anything we have here so far sad.gif

Too bad the hbot server is down so my new scores cannot be validated yet.
*
from what i can see, the wPrime is more intro CPU stressing rather than the ram...got the cpu and ram utilisation on the sidebar. from that, i can see that when i fired up the apps, the cpu utilization was being max to 100% but the ram utilization barely move.
TSintune
post Sep 9 2007, 11:30 PM

LOWYAT 1ST MALAYSIA 2nD
*****
Senior Member
879 posts

Joined: Jan 2003



QUOTE(remysix @ Sep 9 2007, 05:31 PM)
from what i can see, the wPrime is more intro CPU stressing rather than the ram...got the cpu and ram utilisation on the sidebar. from that, i can see that when i fired up the apps, the cpu utilization was being max to 100% but the ram utilization barely move.
*
As already known.. wprime are a multithread CPU processing benchmark. The more efficient your multithreading procssor then the faster u finish the calculations. From HWBot vault we can see Xeons are excellent and efficient multithread processors. Im curious to see how well Barcelona/Phenom are at WPrime.. hmm.gif

Update my 1024M score : http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=644669

New 32M score:
http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=644658

This post has been edited by intune: Sep 10 2007, 01:25 AM
AceCombat
post Sep 10 2007, 08:50 AM


Group Icon
Elite
5,429 posts

Joined: Dec 2006


TS,why my 11.893 never update? vmad.gif

laugh.gif joking joking tongue.gif

pls update ya.

6 Pages < 1 2 3 4 5 > » Top
Topic ClosedOptions
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0277sec    0.48    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 19th October 2021 - 09:34 AM