Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump Topic Topic Closed RSS Feed

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ** WPrime - CPU Multithread Benchmarking **, LowYat.NET WPrime Hall of Fame V1

views
     
remysix
post Sep 7 2007, 08:46 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


how come my setup can beat NightRaven's... shocking.gif
did i do something wrong (right??) hmm.gif

http://www.hwbot.org/result.do?resultId=644112


Attached thumbnail(s)
Attached Image
remysix
post Sep 7 2007, 09:37 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(intune @ Sep 7 2007, 09:28 PM)
anyone dares the 1024M?  drool.gif
*
will post shortly...
ran it just now, but before i got the chance to validate, my daughter came in and wanna play games blush.gif
remysix
post Sep 8 2007, 06:48 AM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(NightRaven @ Sep 8 2007, 04:21 AM)
haha your rams and timings bro smile.gif i was running loose timings and all. i ran once only with no tweaks smile.gif
*
no wonder la...was quite surprise to see the how come 3.8 can be faster than 4g...
did the 1024 test, but got problem validating.
will try it again.
remysix
post Sep 8 2007, 10:08 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(AceCombat @ Sep 8 2007, 09:57 PM)
remysix,what is ur timing and speed for ur ram?
*
it ran at 1:1 with the proc, so 424Mhz with 4-4-4-10 2T
got another 32M test with 4Ghz...it's 10sec something...but 1023M, failed. sweat.gif
still having problem with my Q6600 G0 temp...tot dah ok, but seems not.
remysix
post Sep 9 2007, 08:15 AM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(AceCombat @ Sep 8 2007, 10:12 PM)
so u mean ur ram is only 850MHz with CL4?
what is the vdimm u using?
*
yup...i only ran the ram at 850 with CL4 for the test.
vdimm...2.25v...
remysix
post Sep 9 2007, 05:31 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(gregy @ Sep 9 2007, 05:04 PM)
Your pic showed 3.85 GHz, not 3.825 smile.gif

Anyway it seems that this test scales with no. of cores and proc speed more than anything, like just now I managed 11.843s for 32M running at 3.87GHz. I was also monitoring my ram temp, usually for Prime95 or Memtest the ram temps hit about 40 degrees C, but for WPrime the rams hardly broke a sweat smile.gif

It looks like this test also favours Xeons, the best worldwide scores are nearly twice as fast as anything we have here so far sad.gif

Too bad the hbot server is down so my new scores cannot be validated yet.
*
from what i can see, the wPrime is more intro CPU stressing rather than the ram...got the cpu and ram utilisation on the sidebar. from that, i can see that when i fired up the apps, the cpu utilization was being max to 100% but the ram utilization barely move.
remysix
post Sep 10 2007, 04:52 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(AceCombat @ Sep 10 2007, 03:55 PM)
vmad.gif vmad.gif

the website is dow,cannot log in vmad.gif

make me cannot validate my result vmad.gif
*
aiyo...so many small read head...maybe u should change u nick and join AngryGame tongue.gif

maybe the side down due too many requests from users...
remysix
post Sep 10 2007, 07:45 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(AceCombat @ Sep 10 2007, 07:27 PM)
laugh.gif (now turn to yellow)

i like the emotion icon so much,they look so cute.

anyway,have u tried to log into the website?

(this wprime not many ppl playing.) vmad.gif
*
but hwboy does not only has wPrime test...other benchies apps also have and since they are not that quite popular (i think), so cannot aspect to have big server...
anyway, just logged on to the site, no problemo! rclxms.gif
remysix
post Sep 10 2007, 09:31 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(intune @ Sep 10 2007, 07:59 PM)
Faster faster guys post your link..i guess competition heating up!!.. i myself trying to best my 32M at 3.8GHz..but errors!!!! unstable..  doh.gif
*
i've already got a new one at 4Ghz for 32M but so not stable on 1024M testing...
here it is:
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=644131



Attached thumbnail(s)
Attached Image
remysix
post Sep 11 2007, 07:34 AM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


ran the 1024M test...submitted the result. WTF, i got some error saying that the checksum is invalid. need to use the new wPrime version which is i'm currently using. dun really understand what's the problem.

running the proc at 3825Mhz...got 5 min 46sec 227 msec
check out the screenie. any idea why i got the error message?

Attached Image

*******UPDATED********
ok already. forgot to log-in first before submit the score.

here's the link:
http://www.hwbot.org/result.do?resultId=645257

the screenie:
Attached Image

This post has been edited by remysix: Sep 11 2007, 07:40 AM
remysix
post Sep 11 2007, 05:12 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(AceCombat @ Sep 11 2007, 05:02 PM)
i can say that the P35-DQ6 is faster than my mobo a bit,cause i tried having excatly the same setting at remysix but cant get the speed of his mobo sad.gif it's time to change mobo liao brows.gif

anyway,i have exam this two week,next week only i will come here and beat u all wub.gif
*
aiseh bro...cannot be like that la...how come u wanna change mobo just because of a single benchie application results. unless i can beat all of your mobo results for all common benchie applicationS, then ok la. just one not-so-popular apps maa... doh.gif
remysix
post Sep 14 2007, 11:59 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(AceCombat @ Sep 14 2007, 02:11 PM)
ya,cause my proc is too hot,i using n00b air cooler only,remember,hot processor with cooler processor,the hot proc can perform much slower.
*
lolz...u called xigmatek s1283 a n00b air cooler ka...it's a high end air cooler with low end price what...
remysix
post Sep 15 2007, 08:30 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(intune @ Sep 15 2007, 07:18 PM)
Enuff talk.. lets see some new benchmarks guys!! especially the 1024M ..let see some stability testing!  biggrin.gif
*
wish i could do the 1024 test at 4ghz but i need to fix my WC loop before can venture into that test...
come on people, show ur result here rclxms.gif
remysix
post Sep 16 2007, 01:29 AM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(intune @ Sep 15 2007, 09:41 PM)
Dang! atleast u got WC.. my NB chip or Rams cant take 4GHz  doh.gif  but will try to do some mobo mod soon..to up Vdimm..

Anyone can borrow me a Digitalmultimeter?  hmm.gif
*
well, it wont be long now tongue.gif u already on ur way to get the swiftech compact H20 rite... rclxms.gif
remysix
post Sep 21 2007, 07:53 AM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


QUOTE(NightRaven @ Sep 21 2007, 01:12 AM)
hey guys update my score smile.gif

1024m = 5m 34s 520ms
QX6700 4.29Ghz
http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=648643

32m = 10s 20ms
QX6700 4.29ghz
http://www.hwbot.org/compare.do?resultId=648646


Added on September 21, 2007, 1:13 ammy rams are bloody hopeless man. i need to pump cpu so much higher to cover up
*
nice one bro...need to get the extreme version as well to top that i guess


Topic ClosedOptions
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0220sec    0.75    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 1st August 2021 - 10:15 AM