Welcome Guest ( Log In | Register )

127 Pages « < 125 126 127 
RSS feedBump TopicClosed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> HP Pavillion DV6-6XXX series Owners Lounge V5, >9000 owners. Like a boss.

Acid_RuleZz
post Aug 10 2012, 12:55 PM


♣ Ðå ñò £íƒë Šûńŝħïňèŕ ♣
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,810

Joined: Jan 2003
From: 써's room with 써 & 태연


yes.. thats the idea at least. ph34r.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
acapahmad
post Aug 10 2012, 01:01 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 23

Joined: Mar 2012


QUOTE(Acid_RuleZz @ Aug 10 2012, 12:55 PM)
yes.. thats the idea at least. ph34r.gif
*
done but it still stated that my catalyst is up2. i need to install using the setup inside the up2 folder right? (after pasted the up3 content) then choose update. i just did it and restart but still the same. sorry im a it noob, asks a lot of questions, thank you btw
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Smurfs
post Aug 10 2012, 01:48 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 456

Joined: Feb 2008


time to open v6? biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Acid_RuleZz
post Aug 10 2012, 01:56 PM


♣ Ðå ñò £íƒë Šûńŝħïňèŕ ♣
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,810

Joined: Jan 2003
From: 써's room with 써 & 태연


QUOTE(acapahmad @ Aug 10 2012, 01:01 PM)
done but it still stated that my catalyst is up2. i need to install using the setup inside the up2 folder right? (after pasted the up3 content) then choose update. i just did it and restart but still the same. sorry im a it noob, asks a lot of questions, thank you btw
*
nvm that.. i just checked the patch file and alex didn't change the string to UP3. doh.gif

user posted image

QUOTE(Smurfs @ Aug 10 2012, 01:48 PM)
time to open v6?  biggrin.gif
*
opss.. didn't notice already over quota. will try to create dv6 when i'm free tonite. notworthy.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
acapahmad
post Aug 10 2012, 02:24 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 23

Joined: Mar 2012


QUOTE(Acid_RuleZz @ Aug 10 2012, 01:56 PM)
nvm that.. i just checked the patch file and alex didn't change the string to UP3. doh.gif

user posted image
opss.. didn't notice already over quota. will try to create dv6 when i'm free tonite.  notworthy.gif
*
hoho okay then. thanks acid! you do help me alot since i bought this laptop. your deed will always be remembered.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Acid_RuleZz
post Aug 10 2012, 08:04 PM


♣ Ðå ñò £íƒë Šûńŝħïňèŕ ♣
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,810

Joined: Jan 2003
From: 써's room with 써 & 태연


lol.. no problem. no more error with graphic driver?

testing "Win8".. quite nice actually compare to consumer preview.
the UI definitely need high resolution screen. doh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
acapahmad
post Aug 10 2012, 08:38 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 23

Joined: Mar 2012


QUOTE(Acid_RuleZz @ Aug 10 2012, 08:04 PM)
lol.. no problem. no more error with graphic driver?

testing "Win8".. quite nice actually compare to consumer preview.
the UI definitely need high resolution screen. doh.gif
*
yup. now everything's okay thanks to you. testing win8? is it messy?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Acid_RuleZz
post Aug 10 2012, 09:08 PM


♣ Ðå ñò £íƒë Šûńŝħïňèŕ ♣
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,810

Joined: Jan 2003
From: 써's room with 써 & 태연


Yep.. not ur typical window upgrade. laugh.gif
I adapt to it pretty quickly since it still use the same old window shortcut key.

playing ghost recon. laugh.gif
» Click to show Spoiler - click again to hide... «



Added on August 10, 2012, 9:41 pmingame shot.. color seem desaturate. hmm.gif

user posted image

This post has been edited by Acid_RuleZz: Aug 10 2012, 09:41 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
joonwei23
post Aug 10 2012, 11:07 PM


Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 901

Joined: Sep 2009
Feel like swapping to a SSD now.
Which one would you guys recommend ? smile.gif
Thank you in advance.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Acid_RuleZz
post Aug 10 2012, 11:25 PM


♣ Ðå ñò £íƒë Šûńŝħïňèŕ ♣
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,810

Joined: Jan 2003
From: 써's room with 써 & 태연


QUOTE(joonwei23 @ Aug 10 2012, 11:07 PM)
Feel like swapping to a SSD now.
Which one would you guys recommend ? smile.gif
Thank you in advance.
*
Intel 520 for reliability and performance. brows.gif


Added on August 11, 2012, 12:33 amGhost Recon Online.

user posted image
user posted image


Disable Vsync and capped framerate at 50 or 60 with MSI Afterburner. Gooding yo.

This post has been edited by Acid_RuleZz: Aug 11 2012, 12:35 AM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Acid_RuleZz
post Aug 11 2012, 01:34 AM


♣ Ðå ñò £íƒë Šûńŝħïňèŕ ♣
*******
Group: Senior Member
Posts: 5,810

Joined: Jan 2003
From: 써's room with 써 & 태연


The new tered is here.

for closing ceremony, kindly enjoy these 2 live performances.






/kolosV5 shinchan123
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

127 Pages « < 125 126 127
Bump TopicClosed TopicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0593sec    2.47    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 24th April 2014 - 02:07 PM