Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Dual Monitor!, Share ur dual-monitor experience!

kewong94
post Mar 18 2017, 03:05 AM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 20

Joined: Feb 2011
From: Subang Jaya


QUOTE(joblessman @ Mar 17 2017, 01:46 PM)
Is it possible to set up 3/4 monitors with just 1 HDMI port? I mean i do have other ports as well, but I just want to use the HDMI port and connect it to multiple screens, but sadly i have only 1 hdmi port.

Im using a GTX960. And I'm currently using 2 DELL SE2417HG.

Will a splitter work? Does it just clone the screen or allow extended desktop?

Thanks..
*
Splitter will kill your resolution. I tried it once and it decreased my resolution to 800x600 for both monitors. Use a converter, i.e. HDMI to DVA.
adam0908
post Mar 18 2017, 11:02 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 5

Joined: Mar 2017


I have two monitor...18 inchi and 24 inchi ..how to connect two monitors in one window.....

ralgrado
post May 24 2017, 05:03 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 1

Joined: Mar 2011
From: shah alam


park

15 Pages « < 13 14 15Top
Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0472sec    6.02    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 19th October 2017 - 01:12 PM