Welcome Guest ( Log In | Register )

33 Pages « < 29 30 31 32 33 >Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> SANDRA 2005 MEMORY OVERCLOCKING CHALLENGE, OVERCLOCKED MEMORY COLLECTION !!

views
     
remysix
post Dec 15 2005, 11:31 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


old school bh-5 huh...nice one bro...both the ram and proc thumbup.gif
ah_khoo
post Dec 16 2005, 04:49 AM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


QUOTE(tAmp0i @ Dec 15 2005, 09:43 PM)
RAM = Corsair XMS2700LL Rev1.1
Chipset = Winbond BH-5
Vdimm applied = 3.6v
1T OR 2T = 1T
System = Opteron 146
CPU speed = 3000MHz

user posted image
*
nice temps there mate, considerin d amount of vdimm pumped... smile.gif

opty is on WC? blink.gif
tAmp0i
post Dec 16 2005, 09:08 AM

The name is Poi
*******
Senior Member
2,806 posts

Joined: Jan 2003
From: Miri



QUOTE(remysix @ Dec 15 2005, 11:31 PM)
old school bh-5 huh...nice one bro...both the ram and proc thumbup.gif
*
That's under air-conditioning.... wink.gif

QUOTE(ah_khoo @ Dec 16 2005, 04:49 AM)
nice temps there mate, considerin d amount of vdimm pumped...  smile.gif

opty is on WC?  blink.gif
*
Nope, on factory heatsink biggrin.gif I guess something's wrong with the score. Have to try again....

This post has been edited by tAmp0i: Dec 16 2005, 09:09 AM
fatalynx05
post Dec 19 2005, 05:20 PM

Fatalist
****
Senior Member
667 posts

Joined: Jan 2005
From: Johor Bahru



my system setup:
a64 3000+ s939 2.4ghz default vcore
fsb:ddr 1:1.83
FSB 274
Ram bt-d43 2.5-4-4-10 1T(500mhz) 2.8v
HTT 3x

why my mem score cannot reach 7k> ? i use same setting like others..
user posted image


This post has been edited by fatalynx05: Dec 19 2005, 05:22 PM
antonio
post Dec 19 2005, 06:59 PM

AMD Phenom II & Intel i7 Overclocker
Group Icon
VIP
4,032 posts

Joined: Jan 2003
From: MSR Headquaters
QUOTE(fatalynx05 @ Dec 19 2005, 05:20 PM)
my system setup:
a64 3000+ s939 2.4ghz default vcore
fsb:ddr 1:1.83
FSB 274
Ram bt-d43 2.5-4-4-10 1T(500mhz) 2.8v
HTT 3x

why my mem score cannot reach 7k> ? i use same setting like others..
user posted image
*
bcoz ur on 2.3-4-4-10....at 274 it is consider good already....

i run mine at 250 2.5 3 3 7....got score slightly like urs..... thumbup.gif

kazama
post Dec 29 2005, 10:38 PM

Getting Started
**
Junior Member
58 posts

Joined: Jan 2003
From: putrajaya->cyberjaya->beseri



RAM = Gskill FX
Chipset = TCCD
Vdimm applied = 2.76V
1T OR 2T = 1T
System = Opteron 146
CPU speed = 3000MHz

user posted image

smile.gif
cpteoh
post Dec 30 2005, 01:40 PM

Starcraft - Broodwar
******
Senior Member
1,087 posts

Joined: Jun 2005



proc 3654(14x261)@1.4375v ram 3-3-2-6 [email protected]

user posted image

user posted image
Westley
post Jan 6 2006, 11:10 AM

Night Crawler...
****
Store Representative
679 posts

Joined: Jan 2003
From: PG/KL/CYBERJAYA



RAM = 2x512mb Gskill FC PC4400
chipset = Samsung TCCD (440)
Vdimm applied = 2.75 V
1T OR 2T = 1T
system = Opteron 146
CPU speed = 275X10 MHZ

http://img.photobucket.com/albums/v600/westley_84/mem.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v600/westley_84/mem1.jpg

This post has been edited by Westley: Jan 7 2006, 10:01 AM
Westley
post Jan 7 2006, 03:48 AM

Night Crawler...
****
Store Representative
679 posts

Joined: Jan 2003
From: PG/KL/CYBERJAYA



RAM = 2x512mb Gskill FC PC4400
chipset = Samsung TCCD (440)
Vdimm applied = 2.75 V
1T OR 2T = 1T
system = Opteron 146
CPU speed = 280X10 MHZ
http://img.photobucket.com/albums/v600/westley_84/280mem.jpg

This post has been edited by Westley: Jan 7 2006, 10:00 AM
Westley
post Jan 7 2006, 09:51 AM

Night Crawler...
****
Store Representative
679 posts

Joined: Jan 2003
From: PG/KL/CYBERJAYA



Updated my RECORD!

RAM = 2x512mb Gskill FC PC4400
chipset = Samsung TCCD (440)
Vdimm applied = 2.75 V
1T OR 2T = 1T
system = Opteron 146
CPU speed = 305X10 MHZ

user posted image

This post has been edited by Westley: Jan 8 2006, 07:11 AM
gsan
post Jan 8 2006, 03:07 PM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

congrats to my frenz, westley. u got the 3rd place!
remysix
post Jan 8 2006, 09:27 PM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


will update my tccx later wink.gif ...the BH5 dah selamat sold; hope to get a good score thumbup.gif

/offtopic: din, ur upcoming 146 bulk looks 'delicious' whistling.gif
gigaleon
post Jan 10 2006, 06:13 PM

Getting Started
**
Junior Member
261 posts

Joined: Nov 2005
RAM = G SKILL FX
Chipset = TCCD
Vdimm applied = 3.1
1T OR 2T = 1T
System = Opteron 146
CPU speed = 3080MHz

user posted image

2。5-4-4-8

This post has been edited by gigaleon: Jan 10 2006, 06:22 PM
Westley
post Jan 10 2006, 06:19 PM

Night Crawler...
****
Store Representative
679 posts

Joined: Jan 2003
From: PG/KL/CYBERJAYA



good luck buddy, hope tat ur ram won't said goodbye wif u @ 3.1v 24/7 that fast...
soulfly
post Jan 10 2006, 06:22 PM

revving towards 10,000 rpm
Group Icon
VIP
15,894 posts

Joined: Jan 2003
From: Miri



Gigaleon, do not cover the CPU-Z showing your memory setting. And also for the SiSandra screenie, scroll down to the part that shows memory speed and timing.

and btw.... 3.1V is too high for a TCCD.
Westley
post Jan 10 2006, 06:24 PM

Night Crawler...
****
Store Representative
679 posts

Joined: Jan 2003
From: PG/KL/CYBERJAYA



QUOTE(soulfly @ Jan 10 2006, 06:22 PM)
Gigaleon, do not cover the CPU-Z showing your memory setting. And also for the SiSandra screenie, scroll down to the part that shows memory speed and timing.

and btw.... 3.1V is too high for a TCCD.
*
erm, does my picture show enuf info?
gigaleon
post Jan 10 2006, 07:22 PM

Getting Started
**
Junior Member
261 posts

Joined: Nov 2005
QUOTE(soulfly @ Jan 10 2006, 06:22 PM)
Gigaleon, do not cover the CPU-Z showing your memory setting. And also for the SiSandra screenie, scroll down to the part that shows memory speed and timing.

and btw.... 3.1V is too high for a TCCD.
*
。。。。。i test again already,but......,it low 20 score.....(same time),because first time i too stress ,need post again ? notworthy.gif shakehead.gif
soulfly
post Jan 10 2006, 07:57 PM

revving towards 10,000 rpm
Group Icon
VIP
15,894 posts

Joined: Jan 2003
From: Miri



westley, yours quite okay since u have a64tweaker screenie there

a good example would be kazama's posting. neat and simple.
gigaleon
post Jan 10 2006, 08:57 PM

Getting Started
**
Junior Member
261 posts

Joined: Nov 2005
QUOTE(soulfly @ Jan 10 2006, 07:57 PM)
westley, yours quite okay since u have a64tweaker screenie there

a good example would be kazama's posting. neat and simple.
*
then you means is i need oc again doh.gif blink.gif shakehead.gif ,tomorrow i will post again, tahnk notworthy.gif
ah_khoo
post Jan 10 2006, 09:17 PM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


QUOTE(gigaleon @ Jan 10 2006, 08:57 PM)
then you means is i need oc again doh.gif  blink.gif  shakehead.gif  ,tomorrow i will post again, tahnk notworthy.gif
*
well, it is not so hard imo, since all u need is a clockgen... smile.gif

nice score there... biggrin.gif

This post has been edited by ah_khoo: Jan 10 2006, 09:18 PM

33 Pages « < 29 30 31 32 33 >Top
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0336sec    0.14    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 31st July 2021 - 03:01 AM