Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Intel® Core™2 Duo/Quad 24/7 Voltages, OC-ed VCore and Vdimm Listing

views
     
TSSanko
post Mar 12 2007, 09:51 AM, updated 13y ago

Noob
******
Senior Member
1,436 posts

Joined: Mar 2005


Lowyat.NET OC-ed Intel(R) Core™2 Duo/Quad 24/7 Voltages Database



Rules and requirements:
1. Only 1 post each for one system.
2. 2 screenshots of CPU-Z each showing CPU and RAM properties (attach your image, don't host it).
3. Include informations/screenshots of BIOS/CPU and Memory voltages.
4. All of the requirements above are mandatory.
5. Use the given format to post.
6. Any more? Please give me some ideas. thanks.


Format Example:
CPU: E6600
Clock: 3.33GHz
Vcore: 1.36

RAM: 2G Crucial 10th Anniversary DDR2 PC2-5300 3-3-3-12 (2.2v)
FSB: 370MHz x 9
Strap: 1066
Timing: 3-3-3-4
Vdimm: 2.1


The List:
Allendale (65 nm)
- E4300

- E4400

Conroe (65nm)
- E6300 (Average: 1.356vcore | 2.16vdimm)
BlackThyra87 - 3.20GHz | | 1.325vcore | 2.2vdimm
remysix - 3.30GHz | | 1.362vcore | 2.2vdimm
error0024 - 3.15GHz | | 1.38vcore | 2.2vdimm
Hyde`fK - 3.2GHz | 1.36vcore | 2.05vdimm

- E6400 (Average: 1.37vcore | 2.1vdimm )
basSist - 3.20GHz | | 1.37vcore | 2.1vdimm

- E6420 (Average: 1.315vcore | 2.0vdimm )
kerryking - 3.28GHz | | 1.315vcore | 2.0vdimm

- E6550 (Average: 1.264vcore | 1.89vdimm )
fesick - 3.36GHz | | 1.264vcore | 1.89vdimm

- E6600 (Average: 3.23vcore | 2.04vdimm)
Sanko - 3.33GHz | 1.33vcore | 2.1vdimm
sHawTY - 3.20GHz | 1.31vcore | 2.2vdimm
gengstapo - 3.29GHz | 1.39vcore | 1.95vdimm
irangan - 3.0GHz | 1.325vcore | 1.9vdimm
fedoracore - 3.0GHz | 1.325vcore | 1.8vdimm
coolice - 3.465GHz | 1.32vcore | 2.3vdimm
hui_ping - 3.2GHz | 1.325vcore | 2.1vdimm
richgod - 3.38GHz | 1.4vcore | 2.0vdimm

- E6700

- E6750 (Average: 1.33vcore | 2.0vdimm )
kbf2152 - 3.2GHz | | 1.33vcore | 2.0vdimm

- X6800 (Average: 1.29vcore | 2.2vdimm)
cstkl1 - 3.32GHz | 1.29vcore | 2.2vdimm


Kentsfield (65nm)
- Q6600 (Average: 3.21vcore | 2.02vdimm)
LyraSummersile - 3.02GHz | 1.325vcore | 2.1vdimm
gengstapo - 3.4GHz | 1.5vcore | 1.95vdimm

- QX6700


Wolfdale (45nm)
-E8200

-E8300

-E8400

-E8500

This post has been edited by Sanko: May 12 2008, 11:03 AM
gengstapo
post Mar 12 2007, 09:53 AM

Retired enthusiast
********
All Stars
10,671 posts

Joined: Jan 2005
QUOTE(Sanko @ Mar 12 2007, 09:51 AM)
i'm trying to compile a listing of OC-ed Intel(R) Core(tm)2 Duo/Quad 24/7 Voltages. Please post according to the given format.

CPU: E6600
Clock: 3.33GHz
Vcore: 1.34

RAM: 2G Crucial 10th Anniversary DDR2 PC2-5300 3-3-3-12
FSB: 370MHz x 9
Strap: 1066
Timing: 3-3-3-4
Vdimm: 2.1
*
no screenie what so ever? sweat.gif sweat.gif
soulfly
post Mar 12 2007, 09:59 AM

revving towards 10,000 rpm
Group Icon
VIP
15,894 posts

Joined: Jan 2003
From: Miri



no proof of stability or whatsoever?

anyway, I suggest that you use the similar template as this database:
http://forum.lowyat.net/topic/242290

including the topic

I want everything standardized, then I'll consider moving this to the overclocking database.

This post has been edited by soulfly: Mar 12 2007, 10:01 AM
TSSanko
post Mar 12 2007, 10:06 AM

Noob
******
Senior Member
1,436 posts

Joined: Mar 2005


soulfly, gonna do that. i mean the templates. i want everything to be standardized too. for the stability issue, if it's need then i'll put it up (by demand). for me it's not really what i'm emphasing here as my only concern is to compile a list of 24/7 voltages. therefore, i choose to believe lyn forummers that they will post their TRUE 24/7 setting, and not fake. the goal of this list is to get the average vcore, vdimm and oc rate for c2d/c2q users. i don't know whether it will work out of not but really hope it will.

This post has been edited by Sanko: Mar 12 2007, 10:08 AM
basSist
post Mar 12 2007, 01:51 PM

Don't look at my stars
*******
Senior Member
3,566 posts

Joined: Jan 2003
From: Paradise


CPU: E6400
Clock: 3.20GHz
Vcore: 1.375 Bios

RAM: 2x1GB Mushkin EM2 DDR2-800 5-5-5-12 1.8v
FSB: 400MHz x 8
Strap: 1066
Timing: 4-4-4-12
Vdimm: 2.1

Attached Image

This post has been edited by basSist: Mar 12 2007, 05:33 PM
TSSanko
post Mar 12 2007, 02:56 PM

Noob
******
Senior Member
1,436 posts

Joined: Mar 2005


CPU: E6600
Clock: 3.33GHz
Vcore: 1.33

RAM: 2G Crucial 10th Anniversary DDR2 PC2-5300 3-3-3-12 (2.2v)
FSB: 370MHz x 9
Strap: 1066
Timing: 3-3-3-4
Vdimm: 2.1

This post has been edited by Sanko: Mar 13 2007, 03:36 PM


Attached thumbnail(s)
Attached Image
sHawTY
post Mar 12 2007, 04:47 PM

Frequent Reporter
********
All Stars
13,605 posts

Joined: Jul 2005

CPU: E6600
Clock: 3.2GHz
Vcore: 1.312 [Stock Vcore]

RAM: 1G Micron D9GKX DDR800 @ 1GHz 4-4-4-10
FSB: 400X8 [1600MHz Bus Speed]
Strap: 1066
Timing: 4-4-4-10
Vdimm: 2.2

[attachmentid=203856]

This post has been edited by sHawTY: Mar 13 2007, 10:21 AM
BlackThyra87
post Mar 17 2007, 05:21 PM

Can't be Mad.
******
Senior Member
1,643 posts

Joined: Jan 2003
From: Pulau Indah



CPU: E6300
Clock: 3.2GHz
Vcore: 1.325 [Stock Vcore]

RAM: 1G Micron D9GKX DDR800 @ 916MHz 4-4-4-10
FSB: 458X7 [1832MHz Quad-Pumped Bus Speed]
Strap: 1066
Timing: 4-4-4-10
Vdimm: 2.2

This post has been edited by BlackThyra87: Mar 17 2007, 10:57 PM


Attached thumbnail(s)
Attached Image
gengstapo
post Mar 17 2007, 09:29 PM

Retired enthusiast
********
All Stars
10,671 posts

Joined: Jan 2005
CPU: e6600
Clock: 3.29GHz
Vcore: 1.39

RAM: 1GB KVR PC2-4300 [email protected] 732MHz 5-4-4-12
FSB: 366 X9
Strap: 1066
Timing: 5-4-4-12
Vdimm: 1.95




Attached thumbnail(s)
Attached Image
cstkl1
post Mar 22 2007, 03:06 AM

Look at all my stars!!
Group Icon
Elite
6,752 posts

Joined: Jan 2003

CPU: X6800
Clock: 3317.6GHz
Vcore: 1.288 Bios, Speedfan 1.29

RAM: 2x1GB Crucial Ballistix Tracer [email protected] 948 4-4-4-12 2T
FSB: 474.5x7
Strap: 1066
Timing: 4-4-4-12
Vdimm: 2.2

This post has been edited by cstkl1: Mar 22 2007, 03:12 AM
irangan
post Mar 28 2007, 11:11 PM

Lost Soul
******
Senior Member
1,197 posts

Joined: Dec 2004
From: Kuala Lumpur


CPU: E6600
Clock: 3.00GHz
Vcore: 1.325

RAM: 2 Gig Kingston Value RAM DDR2 533
FSB: 333MHz x 9
Strap: 1066
Timing: 3-3-3-8
Vdimm: 2.0

Attached Image


Added on April 6, 2007, 2:14 amcurrently running at 1.9vdimm only. thanks

This post has been edited by irangan: Apr 6 2007, 02:14 AM
remysix
post Apr 28 2007, 12:13 AM

Hardcore Leecher!!!
******
Senior Member
1,311 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong/Deep Beach


CPU: E6300
Clock: 3.30GHz
Vcore: 1.3625v

RAM: 2G Crucial 10th Anniversary DDR2 PC2-5300 3-3-3-12 (2.2v)
FSB: 473MHz x 7
Strap: 1066
Timing: 4-4-4-12
Vdimm: 2.2




Attached thumbnail(s)
Attached Image
fedoracore
post Apr 28 2007, 10:20 AM

Getting Started
**
Junior Member
257 posts

Joined: Sep 2005



CPU: E6600
Clock: 3.00 GHz
Vcore: 1.325v

RAM: TwinXMS2x512mb 5400C4 v8.1
FSB: 334MHz x 9
Strap: 1066
Timing: 4-4-4-12
Vdimm: 1.8v

Attached Image
coolice
post May 11 2007, 10:02 AM

Team OCD!
******
Senior Member
1,857 posts

Joined: Sep 2004
From: ocdrift.com


CPU: E6600
Clock: 3.465GHz
Vcore: 1.32v during idle,drop to 1.29v when load

RAM: 1G Micron OEM DDR2 PC2-6400 5-5-5-12 (1.8v)
FSB: 433MHz x 8
Strap: 1066
Timing: 4-4-3-9
Vdimm: 2.3v



Attached thumbnail(s)
Attached Image
hui_ping
post Jun 23 2007, 10:09 AM

Casual
***
Junior Member
326 posts

Joined: Dec 2004
From: Home Town



CPU: E6600
Clock: 3.2GHz
Vcore: 1.325

RAM: 2GB Super Talent T800UX2GC4
FSB: 356MHz x 9
Strap: 1066
Timing: 4-4-4-12
Vdimm: 2.1

This post has been edited by hui_ping: Jul 30 2007, 09:35 PM


Attached thumbnail(s)
Attached Image
kmarc
post Jun 24 2007, 12:26 PM

The future is here - Cryptocurrencies!
Group Icon
Elite
12,662 posts

Joined: May 2006
From: Sarawak




@TS, this would be a useful database.

What not include some more info in the database summary like:
1) Core temp/type of cooling
2) Ram timings/speed (since you have Vdimm)

This post has been edited by kmarc: Jun 24 2007, 12:28 PM
Hyde`fK
post Jun 24 2007, 04:07 PM

D9s Killer
*******
Senior Member
2,374 posts

Joined: Jan 2003
From: Miri,Sarawak,Malaysia Status: Dead!



CPU: E6300
Clock: 3.20GHz
Vcore: 1.328 Full load | 1.36 BIOS set

RAM: 2 x 1GB Crucial VR D9GMH
FSB: 457 x 7
Strap: 1066
Timing: 4-4-4-12
Vdimm: 2.05

Idle
Attached Image

Load
Attached Image

This post has been edited by Hyde`fK: Jun 24 2007, 11:01 PM
TSSanko
post Jun 28 2007, 06:11 PM

Noob
******
Senior Member
1,436 posts

Joined: Mar 2005


QUOTE(kmarc @ Jun 24 2007, 12:26 PM)
@TS, this would be a useful database.

What not include some more info in the database summary like:
1) Core temp/type of cooling
2) Ram timings/speed (since you have Vdimm)
*
hrmm.... i'll take that into consideration. i guess if the cooling method used does influence the vcore value as WC MAYBE can adapt higher vcore. but vdimm i guess not much influence. give me some time to think. the ram speed and timing is kinda hard to categorize but let's see what i can do.

anyway, the main reason i create such database just to show forummers what vcore and vdimm ppl use in their 24/7 setting. regardless of how high they can oc actually. it's like vcore will be the measument in newbie oc quest for a 24/7 oc setting.

This post has been edited by Sanko: Jun 28 2007, 06:13 PM
kmarc
post Jun 28 2007, 07:15 PM

The future is here - Cryptocurrencies!
Group Icon
Elite
12,662 posts

Joined: May 2006
From: Sarawak




QUOTE(Sanko @ Jun 28 2007, 06:11 PM)
anyway, the main reason i create such database just to show forummers what vcore and vdimm ppl use in their 24/7 setting. regardless of how high they can oc actually. it's like vcore will be the measument in newbie oc quest for a 24/7 oc setting.
*
I think core temp and type of cooling (including type of HSF or WC kit) is helpful. Newbie's can follow the info given but may not be aware that the proc is running at too high a temperature!
error0024
post Jun 30 2007, 11:09 PM

Getting Started
**
Junior Member
79 posts

Joined: Sep 2006
From: Johor Bahru



CPU: E6300
Clock: 3.15GHz
Vcore: 1.38V

RAM: Cosair 667MHZ Value Ram (1.8v)
FSB: 450MHz x 7
Timing: Normal
Vdimm: 2.2

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=212944

*Picture updated*

user posted image

This post has been edited by error0024: Jul 5 2007, 02:08 AM
Hyde`fK
post Jul 1 2007, 11:06 AM

D9s Killer
*******
Senior Member
2,374 posts

Joined: Jan 2003
From: Miri,Sarawak,Malaysia Status: Dead!



Erm Sanko, my processor is E6300, not E6600. XD
kerryking
post Jul 2 2007, 10:07 AM

On my way
****
Senior Member
552 posts

Joined: Apr 2006
first E6420 reporting in tongue.gif

CPU: E6420
Clock: 3.28GHz
Vcore: 1.315V Set in bios..Load 1.29V
Strap : 1066

RAM: 2X1gb Cosair 667MHZ Value Ram (2v)
FSB: 410MHz x 8
Timing: 5-5-5-15
Vdimm: 2v


Attached thumbnail(s)
Attached Image
hui_ping
post Aug 17 2007, 11:45 PM

Casual
***
Junior Member
326 posts

Joined: Dec 2004
From: Home Town



QUOTE(hui_ping @ Jun 23 2007, 10:09 AM)
CPU: E6600
Clock: 3.2GHz
Vcore: 1.325

RAM: 2GB Super Talent T800UX2GC4
FSB: 356MHz x 9
Strap: 1066
Timing: 4-4-4-12
Vdimm: 2.1
*
Why my rig still not in the list? Is it not qualify to be in the list? hmm.gif
bluesky87
post Oct 16 2007, 04:03 AM

Enthusiast
*****
Senior Member
963 posts

Joined: Mar 2005
From: Pluto


Sorry if I'm posting at the wrong place but out of all the topics I've read through, this one seems to be the most suitable for me to ask my question. My question is simple, the stock vCore is 1.325, I see most of you guys have the higher vCore to reach your OC target. If I'm running a stable OC (8 hours+ Orthos) but my vCore is below the stock vCore e.g 1.225, will it be okay? Will it cause anything, any harm?
TSSanko
post Oct 17 2007, 02:28 PM

Noob
******
Senior Member
1,436 posts

Joined: Mar 2005


as far as i know. nope, it won't hurt. lower vcore/vdimm should be better for 24/7. hehe..
bluesky87
post Oct 17 2007, 03:31 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
963 posts

Joined: Mar 2005
From: Pluto


QUOTE(Sanko @ Oct 17 2007, 02:28 PM)
as far as i know. nope, it won't hurt. lower vcore/vdimm should be better for 24/7. hehe..
*
Thanks for your reply but I need more people to confirm on this. I'm lowering my vcore again as I've tested and it's stable. I can go to the lowest vcore as long as I'm stable right? Any harm or side effects please? Or like Sanko say it should be better if I could get lower vcore as in much lower than the stock vcore.

One more question, how do I check my vdimm please? I can only find my vdimm using EasyTune5 but it seems inaccurate to me on both vcore and vdimm. Any other softwares or anything to check my vdimm please? vcore I can check in BIOS but not vdimm.
contreasjun27
post Dec 6 2007, 05:40 AM

On my way
****
Senior Member
542 posts

Joined: Jul 2006
how u guys overclocked..teach me pls...how to see CPU code number??? all i know is my cpu is intel core duo 2 T7300 only...
gengstapo
post Dec 7 2007, 08:07 AM

Retired enthusiast
********
All Stars
10,671 posts

Joined: Jan 2005
QUOTE(contreasjun27 @ Dec 6 2007, 05:40 AM)
how u guys overclocked..teach me pls...how to see CPU code number??? all i know is my cpu is intel core duo 2 T7300 only...
*
u using laptop izzit? then, not worth to overclock icon_rolleyes.gif
hui_ping
post Dec 11 2007, 11:38 PM

Casual
***
Junior Member
326 posts

Joined: Dec 2004
From: Home Town



Never saw anybody overclock a laptop before, I don't think that it really possible.
LyraSummersile
post Dec 14 2007, 02:55 AM

Getting Started
**
Junior Member
67 posts

Joined: Dec 2007



CPU: Q6600
Clock: 2.4ghz @ 3.02ghz
Vcore: 1.325

RAM: 4GB kingston 667 ram 5-5-5-12 biggrin.gif(2.1v)
FSB: 370MHz x 9
Strap: 1066???
Timing: 5-5-5-12
Vdimm: 2.1V

Attached Image


This post has been edited by LyraSummersile: Dec 14 2007, 02:56 AM
stormcloud
post Dec 14 2007, 07:02 PM

Getting Started
**
Junior Member
53 posts

Joined: Nov 2007
From: L2 Lagrange Point


CPU: E6600
Clock: 3.00GHz
Vcore: 1.152 (slightly innaccurate reading from CPUZ, should be 1.185) brows.gif

RAM: 4GB Kingston Value RAM DDR2 PC2-5300 5-5-5-15 (default 1.8V)
FSB: 333MHz x 9
Strap: 1066
Timing: 5-5-5-12
Vdimm: 1.8

Attached Image

edited : strap should still be 1066 for Gigabyte P965 S3, below 400FSB

This post has been edited by stormcloud: Dec 14 2007, 07:32 PM
ir1z
post Dec 19 2007, 07:37 AM

The God of Death
******
Senior Member
1,629 posts

Joined: Dec 2007
From: Heaven and Hell



sorry for potruding into the topic but wondering is there any page here to show how to oc my processor? im using the Q6600 with asus maximus formula mobo. thankz.....sorry if im posting at the wrong thread
gengstapo
post Dec 19 2007, 01:19 PM

Retired enthusiast
********
All Stars
10,671 posts

Joined: Jan 2005
currently my setup goes like this..

Info:
CPU: Q6600
Clock: 3.40GHz
Vcore: 1.50v

RAM: 2G SP2 PC6400 5-5-5-15 (1.8v)
FSB: 450MHz x 8
Strap: 266
Timing: 5-5-5-15
Vdimm: 1.95v

This post has been edited by gengstapo: Dec 19 2007, 01:22 PM


Attached thumbnail(s)
Attached Image
fesick
post Jan 4 2008, 05:49 PM

Serious mode
******
Senior Member
1,998 posts

Joined: Oct 2006
From: My house
and mine

Info:
CPU: E6550
Clock: 3.36GHz
Vcore: 1.264v

RAM: 2G crucial tracer(1.8v)
FSB: 480MHz x 7
Strap: 333
Timing: 5-5-5-15
Vdimm: 1.89v

[attachmentid=372033]
general_odin
post Jan 11 2008, 01:01 AM

no work, no money
*****
Senior Member
904 posts

Joined: Nov 2006
From: Selangor & Malacca, Malaysia



do u have E6550 clocking ?


Added on January 11, 2008, 1:07 amlol sorry...
i didnt see that........


Added on January 11, 2008, 1:14 amanyone clock their E6550 to 2.8 or 3.0GHz??
i don't want to clock it too high...
any preview ?



This post has been edited by general_odin: Jan 11 2008, 01:14 AM
OC4/3
post Jan 11 2008, 11:55 PM

.
Group Icon
Elite
4,704 posts

Joined: Dec 2007
From: Speed rule


QUOTE(general_odin @ Jan 11 2008, 01:01 AM)
do u have E6550 clocking ?


Added on January 11, 2008, 1:07 amlol sorry...
i didnt see that........


Added on January 11, 2008, 1:14 amanyone clock their E6550 to 2.8 or 3.0GHz??
i don't want to clock it too high...
any preview ?
*
E6550 is excellent clocker but multiplier is low.I have get a 420x7(Setfsb),Intel G33 rig OCCT stable for 22hrs!
LittleCordines
post Jan 18 2008, 01:26 PM

.: eXTRemELy nOOb :.
****
Senior Member
639 posts

Joined: May 2007
From: In The Middle Of Nowhere



strange hmm.gif , Y my C2D Vcore too high ya icon_question.gif , not same as other OCer guys, argh cry.gif . can anyone tell me something bout this..


Attached thumbnail(s)
Attached Image
fesick
post Jan 18 2008, 02:15 PM

Serious mode
******
Senior Member
1,998 posts

Joined: Oct 2006
From: My house
LittleCordines,did u set ur vcore manually?
i assume u just leave it auto..thats why ur vcore high..
LittleCordines
post Jan 18 2008, 06:34 PM

.: eXTRemELy nOOb :.
****
Senior Member
639 posts

Joined: May 2007
From: In The Middle Of Nowhere



QUOTE(fesick @ Jan 18 2008, 04:15 PM)
LittleCordines,did u set ur vcore manually?
i assume u just leave it auto..thats why ur vcore high..
*
nope, i didn't leave it auto mode. i set it manually la. i can't think of it anymore, really donno Y
fesick
post Jan 18 2008, 07:07 PM

Serious mode
******
Senior Member
1,998 posts

Joined: Oct 2006
From: My house
oh..how bout u change ur ram first..then try Oc again..
LittleCordines
post Jan 19 2008, 09:25 AM

.: eXTRemELy nOOb :.
****
Senior Member
639 posts

Joined: May 2007
From: In The Middle Of Nowhere



QUOTE(fesick @ Jan 18 2008, 09:07 PM)
oh..how bout u change ur ram first..then try OC again..
*
hah, change the ram can reduce the Vcore voltage?! never heard of this b4. now i budget to change my E4400 to E6750. if you telling truth, can you suggest me the value ram that support OC. Hoodlums suggest me OCZ2P8002GK 2GB Kit
fesick
post Jan 19 2008, 10:57 PM

Serious mode
******
Senior Member
1,998 posts

Joined: Oct 2006
From: My house
@LittleCordines

actually why i suggest u to change ur ram is bcuz it might help u get better result..maybe u can reach ur current setting at 3.2ghz with much lower vcore.all this depend to each other..
tomatos
post Jan 19 2008, 11:37 PM

On my way
****
Senior Member
563 posts

Joined: Jan 2008
QUOTE(fesick @ Jan 19 2008, 10:57 PM)
@LittleCordines

actually why i suggest u to change ur ram is bcuz it might help u get better result..maybe u can reach ur current setting at 3.2ghz with much lower vcore.all this depend to each other..
*
Reaching 3.2GB on performance ram would be easier but i doubt that it will be at a lower vcore since FSB will still be high.
LittleCordines
post Jan 21 2008, 08:58 AM

.: eXTRemELy nOOb :.
****
Senior Member
639 posts

Joined: May 2007
From: In The Middle Of Nowhere



QUOTE(fesick @ Jan 20 2008, 12:57 AM)
@LittleCordines

actually why i suggest u to change ur ram is bcuz it might help u get better result..maybe u can reach ur current setting at 3.2ghz with much lower vcore.all this depend to each other..
*
Thanks Bro, dapat ilmu baru. Now awaiting for OCZ DDR800 kit.

kbf2152
post Apr 4 2008, 10:56 AM

New Member
*
Junior Member
4 posts

Joined: Aug 2007
From: sg besi


CPU: E67500
Clock: 3.2GHz
Vcore: 1.33

RAM: 4x1G OCZ reaper HPC DDR2 PC2-6400 4-3-3-8 (2.0v)
FSB: 400MHz x 8
Strap: 1333
Timing: 4-3-3-8
Vdimm: 2.0

user posted image

richgod
post Apr 5 2008, 04:49 PM

神!救救我吧!
******
Senior Member
1,050 posts

Joined: Dec 2007


CPU:E6600
CLOCK:3.38Ghz
VCORE:1.4

RAM:2 X 1GB OCZ REAPER PC6400 800Mhz[2.1v]
FSB:375Mhz x 9
STRAP:1500
TIMING:4-4-4-15
VDIMM:2.1


Attached thumbnail(s)
Attached Image
naq_saviola
post Apr 5 2008, 09:25 PM

Casual
***
Junior Member
394 posts

Joined: Aug 2007
From: putrajaya


QUOTE
CPU:E6600
CLOCK:3.38Ghz
VCORE:1.4
isit ok run more than 1.4vcore(bios)?
richgod
post Apr 5 2008, 09:55 PM

神!救救我吧!
******
Senior Member
1,050 posts

Joined: Dec 2007


QUOTE(naq_saviola @ Apr 5 2008, 09:25 PM)
isit ok run more than 1.4vcore(bios)?
*
65C temperature when start on a pc,if play games till 75C..
If set below 1.4v,FSB cant run at 1500mhz..[maybe is coz i donno how to setup]
stimix
post Jun 7 2008, 11:23 AM

Dunno
Group Icon
Moderator
3,540 posts

Joined: Jan 2003
From: Puchong, Selangor



CPU: E7200
Clock: 3.80GHz
Vcore: 1.28V Full load | 1.255 BIOS set

RAM: 2 x 1GB Kingston VR667
FSB: 400MHz x 9.5
Strap: 1066
Timing: 5-5-5-15
Vdimm: 1.95V

user posted image

This post has been edited by stimix: Jun 7 2008, 11:24 AM
Irishcoffee
post Jun 15 2008, 06:12 PM

ilX / Espressivo
*******
Senior Member
2,982 posts

Joined: Jan 2003
From: Behind You

CPU: Intel Xeon E3110 Wolfdale
Clock: 3.6Ghz
Vcore: 1.1625

RAM: Kingston Value RAM DDR800 2x2GB
FSB: 400x9
Strap: 1600
Timing: 5-5-5-18
Vdimm: 1.8




Attached thumbnail(s)
Attached Image
bernardryan
post Jun 18 2008, 12:10 AM

bench warmer
****
Senior Member
659 posts

Joined: Mar 2006
Please update the Q6600 section.

3.21Vcore can't be possible.

Add my settings also.

Vcore - 1.2375V to 1.3875V
Speed - 2.4Ghz to 3.60Ghz
Vdim - 1.8V (800Mhz 5-5-5-15) to 2.03V (800Mhz 4-4-4-12)
k!nex
post Aug 11 2008, 05:41 PM

Restless stars
*******
Senior Member
3,217 posts

Joined: Mar 2007
From: KL


[attachmentid=555129]

CPU: Intel Q6600 G0 stepping
Clock: 3200Mhz
Vcore: 1.29V

RAM: 2X 2GB Kingston Value RAM DDR 800 4-4-4-12 (2.1V)
FSB: 400Mhz X 8

a1098113
post Aug 12 2008, 01:00 PM

~Retired~
*******
Senior Member
3,119 posts

Joined: May 2007
From: Home


CPU: Intel E6600 B2 stepping
Clock: 3600Mhz
Vcore: 1.58V

RAM: 2*1GB Corsair Dominator DDR2 1066 3-3-3-9 (2.4V) @ 800
FSB: 400Mhz X 9

Attached Image
glock88
post Aug 12 2008, 02:22 PM

Casual
***
Junior Member
317 posts

Joined: Mar 2008

Intel E8200 CO stepping
Team Xtreem [email protected] 1080 only haha
3.6 GHz bios set 1.26875v/ idle @ 1.232v full load @ 1.208v



Attached thumbnail(s)
Attached Image
tnhafiz
post Aug 12 2008, 02:28 PM

Getting Started
**
Junior Member
276 posts

Joined: Dec 2007
From: GOMBAK



this is mine.... icon_rolleyes.gif

CPU : E4500
CLOCK : 3.192GHZ
VCORE : 1.48V
RAM : KINGSTON HYPERX DDR2 800(4-4-4-12)
FSB : 399 X 8
VDIMM : 2.0V

user posted image
mnemonic_80
post Sep 5 2008, 06:23 AM

Getting Started
**
Junior Member
159 posts

Joined: Jun 2005
From: Langkawi...Subang...Seberang Jaya...Sg Petani


Mine.... blush.gif

CPU: Q6600
Clock: 3.60GHz
Vcore: 1.45
RAM: 2x2GB OCZ ReaperX HPC DDR2 PC2-6400 & 2x1GB OCZ Gold Edition XTC PC2-6400
FSB: 400MHz x 9
Timing: 4-4-3-18
Vdimm: 2.1

Attached Image

This post has been edited by mnemonic_80: Sep 5 2008, 06:23 AM
sagittaru
post Dec 11 2008, 03:51 AM

Getting Started
**
Junior Member
137 posts

Joined: Apr 2007


Core 2 Quad 6600 Kentsfield 2.4GHz 1066FSB
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16819115017

OCed to:
Clock: 3.00GHz
Vcore: 1.35
RAM: TWIN2X2048-6400C4 ~ 2x 1GB Corsair XMS2 PC2-6400 800MHz 2.1V (OCed to 1066MHz w/ same Vdimm 2.1V)
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx...N82E16820145034
Timing: 5-5-5-12-2T
Temp: 55C-62C w/ stock fan/cooler
Performance rate on Vista: from 5.0 increased to 5.5
----------------------
Qs:
1. Should I decrease my CPU voltage to 1.325 or 1.3?
Since I've seen you guys running OCed 3.0GHz @ lower than 1.35V.

2. Should I change my timing to 5-5-5-12-2T to 5-5-5-15-2T?

3. How long will my CPU and RAM last if I overclock like this and use it daily basis? hmm.gif
-----------------------

*This is the 1st time I am doing overclock

This post has been edited by sagittaru: Dec 11 2008, 04:00 AM


Attached thumbnail(s)
Attached Image Attached Image Attached Image Attached Image
atomik
post Apr 18 2009, 09:42 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
760 posts

Joined: Dec 2008



hi all..

E8400 report in.. flex.gif

My oC result

CPU: E8400
Clock: 4.05GHz
Vcore: 1.39v

RAM: 1 stick of 2gb Crucial and 2 stick of 1Gb crucial 800Mhz
FSB: 450MHz x 9
Strap: 333
Timing: 5-5-5-18
Vdimm: 1.92v

This post has been edited by atomik: Apr 18 2009, 09:46 PM


Attached thumbnail(s)
Attached Image
zuhair
post Apr 22 2009, 08:42 AM

New Member
*
Junior Member
43 posts

Joined: Dec 2006
From: puchong


my setting for 24/7

CPU: E8400 C0
Clock: 4500 MHz
Vcore: 1.525v
RAM: 2 X 1GB cellshock PC8000 44412
FSB: 500 x 9
Timing: 55512 @ 1200Mhz
Vdimm: 2.100v

Attached Image


faizal87
post May 7 2009, 12:21 AM

piko piko pong pong
******
Senior Member
1,379 posts

Joined: Jan 2007
From: shah [email protected] ampang



mine..

CPU: q6600
Clock: 3.2GHz
Vcore: 1.28

RAM: 1gb x3 kingston value ram 667
FSB: 356MHz x 9
Strap: 1066
Timing: 5-5-5-15
Vdimm: 2.0



hvaly
post May 18 2009, 10:21 AM

Casual
***
Junior Member
433 posts

Joined: Nov 2004


TS pls rectify ur avg vcore for these 2 categories, i think u mistaken the average Clock speed instead of the Vcore value, zzzzzz

- E6600 (Average: 3.23vcore | 2.04vdimm)

Kentsfield (65nm)
- Q6600 (Average: 3.21vcore | 2.02vdimm)
TSSanko
post May 20 2009, 01:03 AM

Noob
******
Senior Member
1,436 posts

Joined: Mar 2005


will update within this few days. kinda busy lately, sorrry.
lightonokira
post May 27 2009, 05:20 AM

Enthusiast
*****
Senior Member
775 posts

Joined: Nov 2007
From: 127.0.0.1


[attachmentid=988193]

Stock HSF

1.3280 Vcore
2.0 vram
Team Elite 800

temps @ 50-54 with 40 minutes of prime95

e4600 @ 2750 mhz

donno anything bout this proc... just contributing..

This post has been edited by lightonokira: May 27 2009, 05:23 AM
uzer85
post Aug 20 2009, 01:27 AM

love............love......
*******
Senior Member
3,812 posts

Joined: Dec 2008
From: Eden


QUOTE(zuhair @ Apr 22 2009, 08:42 AM)
my setting for 24/7

CPU: E8400 C0
Clock: 4500 MHz
Vcore: 1.525v
RAM: 2 X 1GB cellshock PC8000 44412
FSB: 500 x 9
Timing: 55512 @ 1200Mhz
Vdimm: 2.100v

Attached Image
*
1.525Vcore for 24/7?? shocking.gif sweat.gif


Added on August 20, 2009, 1:39 amCPU: QX6800
Clock: 3760.2 MHz
Vcore: 1.40v bios
RAM: 2 X 2GB Corsair Dominator [email protected]
FSB: 470 x 8
Timing: 5-5-5-12 1:1 divider
Vdimm: 2.100v

updated! picture include. icon_rolleyes.gif

This post has been edited by uzer85: Aug 20 2009, 04:54 PM


Attached thumbnail(s)
Attached Image
siegwarhiet
post Sep 5 2009, 07:50 PM

New Member
*
Junior Member
18 posts

Joined: Mar 2008
From: Ipoh, Perak


CPU: Q9400
Clock: 3200.0 MHz
Vcore: 1.35V
RAM: 1 X 2GB Corsair 2 X 1GB Kingston HyperX [email protected]
FSB: 400 x 8
Timing: 5-5-5-18 1:1 divider
Vdimm: 2.100v

user posted image

is it okay to run 1.35v 24/7..noob question..lol..
uzer85
post Oct 11 2009, 12:24 PM

love............love......
*******
Senior Member
3,812 posts

Joined: Dec 2008
From: Eden


CPU: QX6800
Clock: 4050.1 MHz
Vcore: 1.45v bios
RAM: 2 X 2GB Corsair Dominator [email protected]
FSB: 450 x 9
Timing: 5-5-5-12 1:1 divider
Vdimm: 2.100v

user posted image
kilowatt
post Nov 8 2009, 02:56 PM

AysNdj
*****
Senior Member
717 posts

Joined: Nov 2007
From: meLaka-kaYheLL



CPU: IntelĀ® Coreā„¢2 Quad Processor Q9550 SLB8V
Clock: 4.03Ghz
Vcore: 1.34V

RAM: 2GB X 2 CORSAIR DOMINATOR PC8500 @ 565MHz
FSB: 471 x 8.5
Timing: 5-5-5-15 5:6
Vdimm: 2.100v


Attached Image

uzer85
post Feb 4 2010, 09:58 AM

love............love......
*******
Senior Member
3,812 posts

Joined: Dec 2008
From: Eden


CPU: E8400
Clock: 4200.1 MHz (525fsb x 8 multiplier)
Vcore: 1.375v bios
RAM: 2 X 2GB Corsair Dominator 1050mhz
FSB: 450 x 9
Timing: 5-5-5-15 1:1 divider
Vdimm: 2.100v


Added on February 4, 2010, 3:28 pmsanko totally forgot bout this thread liao~

sigh~

This post has been edited by uzer85: Feb 4 2010, 03:28 PM


Attached thumbnail(s)
Attached Image
Susaiput
post Feb 10 2010, 06:22 PM

On my way
****
Senior Member
595 posts

Joined: Mar 2008
From: Petaling Jaya, Bangi


this is my the best i could came out with since already sold this rig a long time ago...
CPU: E6750
Clock: 3.6GHz
Vcore: 1.408

RAM: 2GB Kingston value ram 800mhz

user posted image


i hit 3.8 stable...but then decide to take it down to 3.6 as @3.8 it reaches 66C on load...
victor.c
post Apr 7 2011, 06:59 PM

New Member
*
Junior Member
44 posts

Joined: Jul 2008
From: Desa Setapak


anyone overclock a E8400? I keep hang after overclock.... sad... dunno what to do now sad.gif

I dunno what wrong with my PC... haiz...

This post has been edited by victor.c: Apr 7 2011, 07:12 PM

 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0413sec    0.41    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 30th July 2021 - 06:54 AM