Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Digi Best Prepaid Versions (updated 31/7/17), Different ver. come w different services

Chrono-Trigger
post Sep 21 2017, 10:09 AM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,719

Joined: Aug 2013
QUOTE(ClarenceT @ Sep 19 2017, 12:11 PM)
You mentioned you want to keep a number, so I assume you are planning to MNP To Digi online (so you will get a free McD burger!)... If you choose Digi Best (Version 2017 only),
[1] Free 1GB high speed internet everyday from 12am-8am. If you don't buy high speed internet, you still can use basic internet (capped at 500MB per calendar month)
[2] If you make IDD calls (10 countries only) >RM1 in a day (I called China 13 times in early morning to spend RM1.04, the cheapest possibility), you get another 1GB high speed internet to be used till end of the day (11:59pm).
[3] You top up RM30/50/100 to get 30/50/120 days active period, and RM30/50/100 (+bonus) credit.
[4] Use RM108 credit (not top up) for SLL 365 days. You can find this in the menu only when your credit >RM108.
[5] So when you activate the SIM card, you buy RM100 to get 120days active period. At 121th day, you top up RM30 to get +30 days active period. Then at 151th day, you can choose SLL365@RM108. provided you don't spend your credit all the time. It is wasted if you top up RM100+ and immediately go fo SLL365.
[6] Wifi Hotspot is possible, subject to the internet quota you have (1GB from 12am-8am etc). I use phone-to-phone, I haven't tried using 3G/LTE modem.
[7] You can use M2U(Wednesday only)/MyDigi to get bonus but the bonus is valid for 24 hours (M2U-Wed), 72 hours (MyDigi). T&C apply.
[8] Sometime Lazada may give out some discount codes, you can top up at Lazada-Wisepay at discounted price, eg I spent RM80.10 to top up RM100 last week.
*
nicely written
judehow
post Sep 21 2017, 01:31 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,372

Joined: Feb 2010

QUOTE(Chrono-Trigger @ Sep 21 2017, 10:06 AM)
Anyone tried reload Digi with Maybank2u yesterday?

The bonus very gooding
*
but the bonus last only for 24 hrs , the bonus air time .
Chrono-Trigger
post Sep 21 2017, 02:41 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,719

Joined: Aug 2013
QUOTE(judehow @ Sep 21 2017, 01:31 PM)
but the bonus last only for 24 hrs , the bonus air time .
*
I used it to buy internet packages. gooding yo


toiletwater
post Sep 26 2017, 10:12 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 197

Joined: Mar 2012


Credit expire 26th September, but the voice+data combo plan lasts til October mid.

Don't have data/voice.

Ughhhhh
vostro78
post Sep 27 2017, 07:34 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 6,368

Joined: Sep 2010


My renew plan on today but credit not sufficient to renew . Actually plan to change from 48 to 38 as I notice my usage for call and data is less then expected. I didn’t stop the renew Service as thought the service will cancel itself when try failed to renew . So today went to maybank2u to top up 50 and wish to use the bonus rm10 to subscribe new data plan . But that was a mistake .immediately top up immediately I received my internet plus 48 renew.... and the sad this the rm10 was there and will expired in 24 hours . What can I use this rm10 for ?
judehow
post Sep 27 2017, 07:37 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,372

Joined: Feb 2010

QUOTE(Chrono-Trigger @ Sep 21 2017, 02:41 PM)
I used it to buy internet packages. gooding yo
*
I am planing to port out soon cause DIGI best no more goodie Anymore sad.gif sorry all
kit2
post Sep 27 2017, 07:41 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,085

Joined: Jan 2013
QUOTE(judehow @ Sep 27 2017, 07:37 PM)
I am planing to port out soon cause DIGI best no more goodie Anymore  sad.gif sorry  all
*
what goodie no more?
StarPrimo
post Sep 27 2017, 07:59 PM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 561

Joined: Sep 2015
QUOTE(judehow @ Sep 27 2017, 07:37 PM)
I am planing to port out soon cause DIGI best no more goodie Anymore  sad.gif sorry  all
*
Curious to know... what goodie no more???


judehow
post Sep 27 2017, 08:05 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,372

Joined: Feb 2010

QUOTE(StarPrimo @ Sep 27 2017, 07:59 PM)
Curious to know... what goodie no more???
*
vadility expensive , calls rate and sms by the I am using best 2016 mnp , I did ask to change to v2 best. They said can't
judehow
post Sep 27 2017, 08:07 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,372

Joined: Feb 2010

QUOTE(kit2 @ Sep 27 2017, 07:41 PM)
what goodie no more?
*
vadility expensive , calls rate and sms by the I am using best 2016 mnp , I did ask to change to v2 best. They said can't
kit2
post Sep 27 2017, 08:36 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,085

Joined: Jan 2013
QUOTE(judehow @ Sep 27 2017, 08:07 PM)
vadility expensive , calls rate and sms by the I am using best 2016 mnp , I did ask to change to v2 best. They said can't
*
all along best 2016 is like that. not that goodie taken away.

is that your backup number? if you spend at least rm30 per month, you don't need extra validity.
Chrono-Trigger
post Sep 27 2017, 09:26 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,719

Joined: Aug 2013
QUOTE(judehow @ Sep 27 2017, 08:07 PM)
vadility expensive , calls rate and sms by the I am using best 2016 mnp , I did ask to change to v2 best. They said can't
*
that's because you are using it as your backup number.... of course you need to pay to keep it active all the time.

BTW, it's never economical to sustain a backup number. It's better to just have 1 line, and invest more money in it to get better user experience.

This post has been edited by Chrono-Trigger: Sep 27 2017, 09:29 PM
judehow
post Sep 27 2017, 10:41 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,372

Joined: Feb 2010

QUOTE(kit2 @ Sep 27 2017, 08:36 PM)
all along best 2016 is like that. not that goodie taken away.

is that your backup number? if you spend at least rm30 per month, you don't need extra validity.
*
Is not back up number I still using it
judehow
post Sep 27 2017, 10:43 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,372

Joined: Feb 2010

QUOTE(Chrono-Trigger @ Sep 27 2017, 09:26 PM)
that's because you are using it as your backup number.... of course you need to pay to keep it active all the time.

BTW, it's never economical to sustain a backup number. It's better to just have 1 line, and invest more money in it to get better user experience.
*
I was think to have one number but I have one broadband and one Digi best , broadband quota much more then others.

26 Pages « < 24 25 26Top
Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0664sec    1.91    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 18th February 2018 - 03:24 AM