Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TM HyppTV, Primetime. Anytime. Everytime

fkinmeng
post Nov 13 2017, 10:33 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,776

Joined: May 2007
QUOTE(JuneResources @ Nov 13 2017, 10:21 PM)
24 hours never off hypptv box might be have chance become faulty.  devil.gif
But if change hypptv box is free, then ok for it since you pay rm53 to get new hypptv box. whistling.gif
*
if under first year contract and stb is faulty, then it's free to change.

if under first year contract and stb not faulty, pay rm53 and can change stb for free but renew contract.

if not under contract and want to change stb (regardless whether faulty or still working), pay rm53 for service charge and rm318 for new stb.

by the way, no point getting new stb as new stb can't install apps anymore.

This post has been edited by fkinmeng: Nov 13 2017, 10:34 PM
JuneResources
post Nov 13 2017, 10:38 PM

ONE Stop Solutions Resources
******
Group: Senior Member
Posts: 1,581

Joined: Mar 2012
From: Kuala Lumpur



QUOTE(fkinmeng @ Nov 13 2017, 10:33 PM)
if under first year contract and stb is faulty, then it's free to change.

if under first year contract and stb not faulty, pay rm53 and can change stb for free but renew contract.

if not under contract and want to change stb (regardless whether faulty or still working), pay rm53 for service charge and rm318 for new stb.

by the way, no point getting new stb as new stb can't install apps anymore.
*
Taufa?! shocking.gif rm318 for new stb?? doh.gif
Wow, then rather buy Mi box, at least can install other apps. rolleyes.gif
fkinmeng
post Nov 13 2017, 10:45 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,776

Joined: May 2007
QUOTE(JuneResources @ Nov 13 2017, 10:38 PM)
Taufa?! shocking.gif  rm318 for new stb?? doh.gif
Wow, then rather buy Mi box, at least can install other apps. rolleyes.gif
*
yes, that's what the live chat and tm 100 told me.
ab21cn
post Nov 15 2017, 05:03 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 170

Joined: Feb 2007
From: Bukit Mertajam
QUOTE(fkinmeng @ Nov 13 2017, 10:33 PM)
if under first year contract and stb is faulty, then it's free to change.

if under first year contract and stb not faulty, pay rm53 and can change stb for free but renew contract.

if not under contract and want to change stb (regardless whether faulty or still working), pay rm53 for service charge and rm318 for new stb.

by the way, no point getting new stb as new stb can't install apps anymore.
*
wah..
RM318
Ram 1GB, storage 4GB
price too high
Maybe the lifetime HyppTV RM2xx
AVFAN
post Nov 15 2017, 06:59 PM

10k Club
********
Group: Senior Member
Posts: 15,240

Joined: Nov 2010
QUOTE(fkinmeng @ Nov 13 2017, 10:33 PM)
if under first year contract and stb is faulty, then it's free to change.

if under first year contract and stb not faulty, pay rm53 and can change stb for free but renew contract.

if not under contract and want to change stb (regardless whether faulty or still working), pay rm53 for service charge and rm318 for new stb.

by the way, no point getting new stb as new stb can't install apps anymore.
*
rm318 is too much...!

meaning... if one's old box kaput, either u pay rm318+53 for new or sign new contract...?

hyyptv is not bad, problem if my old box dies...

This post has been edited by AVFAN: Nov 15 2017, 07:01 PM
fkinmeng
post Nov 15 2017, 10:03 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,776

Joined: May 2007
QUOTE(AVFAN @ Nov 15 2017, 06:59 PM)
rm318 is too much...!

meaning... if one's old box kaput, either u pay rm318+53 for new or sign new contract...?

hyyptv is not bad, problem if my old box dies...
*
yes, super expensive. but so far it's quite tahan lasak la...
luthansa
post Nov 20 2017, 08:09 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 38

Joined: Feb 2006


Just sharing my experience.
My old STB kaput. Bought second hand from one of the forumer.
Call 100 to unbind my old STB and new STB as per guide posted in this forum. Sadly the CS guy like blur only and insisted it cannot be done over the phone. He repeatedly said that TM technician must come to my house to setup. After about 10 minutes I hang up.
Try TM live chat. Type my intentions to unbind both STB. Less than 5 minute
Done. Can enjoy the new STB. Seems live chat CS better technical understanding.
hamster9
post Nov 20 2017, 09:44 PM

CFP
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,241

Joined: Jan 2003
From: on da move with 3G technology



i got an old hypptv box for sale but no remote
WhiteFlag
post Yesterday, 04:44 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 350

Joined: Jan 2008



anyone experience the hyptv stb not able to display full screen on 4k tv (image size only about 90% of the screen and surrounded with black bar)?
my tv is sony 55x7000e,
AVFAN
post Yesterday, 07:51 PM

10k Club
********
Group: Senior Member
Posts: 15,240

Joined: Nov 2010
QUOTE(WhiteFlag @ Nov 21 2017, 04:44 PM)
anyone experience the hyptv stb not able to display full screen on 4k tv (image size only about 90% of the screen and surrounded with black bar)?
my tv is sony 55x7000e,
*
this is ABNORMAL.

u should call yr tv seller and ask for help.

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0639sec    6.65    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 22nd November 2017 - 01:21 PM