Welcome Guest ( Log In | Register )

102 Pages « < 26 27 28 29 30 > » Bottom
Bump TopicClosed TopicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Pakej komunikasi belia

ericmaxman
post Jan 3 2013, 01:34 PM

-
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,928

Joined: Sep 2005
QUOTE(fitzhex @ Jan 3 2013, 01:32 PM)
lol, the broadband part u fill what?
*
Yes, Prepaid, Digi
fitzhex
post Jan 3 2013, 01:36 PM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 520

Joined: Aug 2008
From: From:From:From:From:From:


QUOTE(ericmaxman @ Jan 3 2013, 01:34 PM)
Yes, Prepaid, Digi
*
social network? filled? try change digi to maxis, see if got error or not. if can then something wrong with the listbox value
ericmaxman
post Jan 3 2013, 01:37 PM

-
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,928

Joined: Sep 2005
QUOTE(fitzhex @ Jan 3 2013, 01:36 PM)
social network? filled? try change digi to maxis, see if got error or not. if can then something wrong with the listbox value
*
Social network empty.

I tried with maxis also same rclxub.gif

maybe once the server back online I try clean sheet with maxis.. hmm.gif
fitzhex
post Jan 3 2013, 01:40 PM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 520

Joined: Aug 2008
From: From:From:From:From:From:


QUOTE(ericmaxman @ Jan 3 2013, 01:37 PM)
Social network empty.

I tried with maxis also same rclxub.gif

maybe once the server back online I try clean sheet with maxis.. hmm.gif
*
now we suspect something wrong at the field for bb section. try other value and let us know.
i filled postpaid,maxis, filled social network.
ericmaxman
post Jan 3 2013, 01:45 PM

-
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,928

Joined: Sep 2005
QUOTE(fitzhex @ Jan 3 2013, 01:40 PM)
now we suspect something wrong at the field for bb section. try other value and let us know.
i filled postpaid,maxis, filled social network.
*
https still down.

regular http is ok
lengcaiboy
post Jan 3 2013, 01:49 PM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 543

Joined: Oct 2007
why website down
u all use what website
ericmaxman
post Jan 3 2013, 01:49 PM

-
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,928

Joined: Sep 2005
https://komunikasibelia.skmm.gov.my/Public/DaftarPekerja <- down

http://komunikasibelia.skmm.gov.my/Public/DaftarPekerja <- ok
fitzhex
post Jan 3 2013, 02:00 PM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 520

Joined: Aug 2008
From: From:From:From:From:From:


QUOTE(ericmaxman @ Jan 3 2013, 01:49 PM)
http wan any1 tried? can register successfully?
InfoO2
post Jan 3 2013, 02:01 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,011

Joined: Aug 2012


QUOTE(ericmaxman @ Jan 3 2013, 01:01 PM)
All the while i done with broadband sleep.gif
is it? i put in also same doh.gif
*
Error 23 if didn't fill in broadband, error 25 after fill in broadband doh.gif
ericmaxman
post Jan 3 2013, 02:04 PM

-
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,928

Joined: Sep 2005
QUOTE(fitzhex @ Jan 3 2013, 02:00 PM)
http wan any1 tried? can register successfully?
*
nope, error 25 now

QUOTE(InfoO2 @ Jan 3 2013, 02:01 PM)
Error 23 if didn't fill in broadband, error 25 after fill in broadband doh.gif
*
yup. now u feel my pain..
zero-0
post Jan 3 2013, 02:05 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 84

Joined: Nov 2009
I get error if using FF browser, no matter BB fill in or not.

Tried IE, filled in BB, no error pop out, but show thank you.
And show "Permohonan sedang dihantar. Sila tunggu..." for the last 10 mins
InfoO2
post Jan 3 2013, 02:05 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,011

Joined: Aug 2012


QUOTE(DJFoo000 @ Jan 3 2013, 01:00 PM)
Try to start afresh instead of amending the form and submit. This time put YA in the data plan entry with the corresponding details, and submit. That was what I did.

This is the page you should be getting at the end of it:
user posted image

I have yet to received the pdf copy in my email. So I just saved as PDF the 'cetak slip'.
*
Give us all the box that you fill in each page


Added on January 3, 2013, 2:10 pmThe parameterized query '(@data1 varchar(50),@data2 varchar(12),@data3 varchar(30),@data4' expects the parameter '@data25', which was not supplied.

This post has been edited by InfoO2: Jan 3 2013, 02:10 PM
lengcaiboy
post Jan 3 2013, 02:27 PM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 543

Joined: Oct 2007
u guys can register now?
InfoO2
post Jan 3 2013, 02:30 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,011

Joined: Aug 2012


QUOTE(lengcaiboy @ Jan 3 2013, 02:27 PM)
u guys can register now?
*
Same error pop out anyway, try to change service provider also can't
il0ve51
post Jan 3 2013, 02:31 PM

On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 545

Joined: Jan 2008
i cant even access the page

violette
post Jan 3 2013, 02:36 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 193

Joined: Apr 2009



QUOTE(il0ve51 @ Jan 3 2013, 02:31 PM)
i cant even access the page
*
same here
sctan1986
post Jan 3 2013, 02:38 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 102

Joined: Jun 2009
I felt up already , keep pop out 25 error , what a crappy gov website , their it or maint staff brain store rumput is it!
Corrupted Spirits
post Jan 3 2013, 02:38 PM

Somewhere out there
****
Group: Senior Member
Posts: 591

Joined: Jun 2008


Waiting nearly 1 hour for the pemohonan sedang dihantar to complete sweat.gif

@Those that couldn't view the page. Spam F5 biggrin.gif
InfoO2
post Jan 3 2013, 02:42 PM

Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,011

Joined: Aug 2012


QUOTE(sctan1986 @ Jan 3 2013, 02:38 PM)
I felt up already , keep pop out 25 error , what a crappy gov website , their it or maint staff brain store rumput is it!
*
Yeah~ I have try IE still getting the same error rclxm9.gif
ericmaxman
post Jan 3 2013, 03:07 PM

-
*******
Group: Senior Member
Posts: 7,928

Joined: Sep 2005
still getting the fucuking data25 error mad.gif

102 Pages « < 26 27 28 29 30 > » 
Bump TopicClosed TopicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0850sec    3.51    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 17th October 2017 - 09:29 PM