Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages  1 2 3 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> liferay, anybody using this?

views
     
TScalmshot
post Mar 23 2009, 04:37 PM, updated 9y ago

My Name Is ...
*******
Senior Member
2,560 posts

Joined: Jan 2003
From: behind you



hye, anybody here familiar with liferay? Soo maybe we can discuss anything related to liferay development or customization here. Currently i'm using liferay as a base for my client, and sometimes it's hard to find solution in their forum, so i hope that liferay developer/user here in Malaysia can contribute some info.

Thank you biggrin.gif

This post has been edited by calmshot: Apr 16 2009, 10:21 AM
illnessz
post Mar 25 2009, 10:28 PM

Getting Started
**
Junior Member
117 posts

Joined: Aug 2005
From: earth



kewl stuff.... i have installed it on my box.. very commercial
delang
post Mar 29 2009, 10:50 PM

Casual
***
Junior Member
350 posts

Joined: Sep 2005
From: mannnnir nung



very cool cms compared to other java based cms. i've been playing with liferay since last year. rite now latest version is 5.2.2.
im suggest you install on ur pc first and explore and try all its function. you can also have more than one portal in one liferay. biggrin.gif

and fyi most of gov site already converted to liferay
CODE
http://www.lpp.gov.my
http://mbkt.terengganu.gov.my
http://mpd.terengganu.gov.my
http://www.mptaiping.gov.my


you can google it

This post has been edited by delang: Mar 29 2009, 11:21 PM
TScalmshot
post Mar 30 2009, 07:45 AM

My Name Is ...
*******
Senior Member
2,560 posts

Joined: Jan 2003
From: behind you



yup liferay is one of the best open source ent portal. currently i'm doing portal deveplopment in ext, and to develop some portlet to integrate it with document management system. yup 5.2.2 really nice with new control panel for admin.

So there are 2 person here already using liferay, anybody else?

do you have any drop down navigation other than the default?
delang
post Mar 30 2009, 07:02 PM

Casual
***
Junior Member
350 posts

Joined: Sep 2005
From: mannnnir nung



QUOTE(calmshot @ Mar 30 2009, 07:45 AM)
yup liferay is one of the best open source ent portal. currently i'm doing portal deveplopment in ext, and to develop some portlet to integrate it with document management system. yup 5.2.2 really nice with new control panel for admin.

So there are 2 person here already using liferay, anybody else?

do you have any drop down navigation other than the default?
*
about navigation part, you can find it liferay forum. i already post there. just use jquery framework.

are u using 5.2.2 ver for ur developement? coz so far i had encounter few bug in control panel page.

TScalmshot
post Mar 31 2009, 05:08 PM

My Name Is ...
*******
Senior Member
2,560 posts

Joined: Jan 2003
From: behind you



QUOTE(delang @ Mar 30 2009, 07:02 PM)
about navigation part, you can find it liferay forum. i already post there. just use jquery framework.

are u using 5.2.2 ver for ur developement?  coz so far i had encounter few bug in control panel page.
*
orait, thank you.

yup i'm using 5.2.2. can you list the bug here? What I found is when i want to add the user into a group, the user group pop up doesn't show anything just white blank, or maybe it just mine .You do freelance for liferay? coz maybe my company need somebody to help on developing and customizing liferay portal and portlet.
delang
post Mar 31 2009, 09:25 PM

Casual
***
Junior Member
350 posts

Joined: Sep 2005
From: mannnnir nung



you can find it here http://issues.liferay.com
so far in 5.2.2 ver i encounter problem import/export lar file for web content portlet,doc library portlet ...
and also view count problem in asset publisher portlet. this problem occur since 5.1.1 ver.
looks like they solve the problems.

i didn't test it yet about user group, i think it is a bug. i will let u know later.

freelance? bagus jugak, bleh cari duit lebih.
but i'm not java expert. but developing portal is my favourite biggrin.gif.
so far i never develop a porlet. im just customizing liferay portal n portlet.

btw u should mpire too.


Added on March 31, 2009, 9:41 pm
QUOTE(calmshot @ Mar 31 2009, 05:08 PM)
orait, thank you.

yup i'm using 5.2.2. can you list the bug here? What I found is when i want to add the user into a group, the user group pop up doesn't show anything just white blank, or maybe it just mine .You do freelance for liferay? coz maybe my company need somebody to help on developing and customizing liferay portal and portlet.
*
wa the same thing happen. it a bug.
btw u can go user groups page and asign member there. biggrin.gif


This post has been edited by delang: Mar 31 2009, 09:41 PM
kyfong
post Apr 1 2009, 08:21 PM

Getting Started
**
Junior Member
284 posts

Joined: May 2005


its really hard to find forums that discuss about liferay.. good to know that its in this forum. My company is currently embarking into using this as one of our company's portal.
delang
post Apr 1 2009, 10:51 PM

Casual
***
Junior Member
350 posts

Joined: Sep 2005
From: mannnnir nung



if we go deeper we will know the powerful of liferay for example expando, journal template and structure and so on.
lelynx
post Apr 2 2009, 03:44 AM

Enthusiast
*****
Senior Member
791 posts

Joined: Aug 2005
From: Selangor


its scope of integration is better than the rest.
i personally did liferay+alfresco before.
but u need to know java and web tech. well enough to fine-tune it for larger scale of usage
TScalmshot
post Apr 2 2009, 09:24 PM

My Name Is ...
*******
Senior Member
2,560 posts

Joined: Jan 2003
From: behind you



nice, more people using liferay.
Now I need to create an audit log for Liferay mostly on administration part example like to keep track of new added user, deleted user, changes in setting and etc... do you guys have any idea?
delang
post Apr 7 2009, 12:13 AM

Casual
***
Junior Member
350 posts

Joined: Sep 2005
From: mannnnir nung



hi calmshot,
maybe u need play model user i think. i think creating portlet in ext much more easier than plugin sdk. if u thinking to deploy to muptiple portal, plugin sdk is better.
TScalmshot
post Apr 9 2009, 10:47 AM

My Name Is ...
*******
Senior Member
2,560 posts

Joined: Jan 2003
From: behind you



delang, current u're employed or still studying?
delang
post Apr 9 2009, 03:00 PM

Casual
***
Junior Member
350 posts

Joined: Sep 2005
From: mannnnir nung



sedang bekerja biggrin.gif
kyfong
post Apr 9 2009, 10:14 PM

Getting Started
**
Junior Member
284 posts

Joined: May 2005


did anyone tried the repeatable structure for version 5.2.2 like the following structure .

Level 1 ( Repeatable )
|
------------- Level 2 ( non repeatable )

The weird thing is when you try to delete one of the repeatable item from the list , it delete the whole list.. anyone has the same experience ?

emolspice
post Apr 9 2009, 11:28 PM

New Member
*
Junior Member
23 posts

Joined: Nov 2008
QUOTE(calmshot @ Apr 2 2009, 09:24 PM)
nice, more people using liferay.
Now I need to create an audit log for Liferay mostly on administration part example like to keep track of new added user, deleted user, changes in setting and etc... do you guys have any idea?
*
can you share with me the url ?

random-wave.solar-ocean.net
TScalmshot
post Apr 12 2009, 12:30 AM

My Name Is ...
*******
Senior Member
2,560 posts

Joined: Jan 2003
From: behind you



QUOTE(kyfong @ Apr 9 2009, 10:14 PM)
did anyone tried the repeatable structure for version 5.2.2 like the following structure .

Level 1 ( Repeatable )
  |
    -------------  Level 2 ( non repeatable )

The weird thing is when you try to delete one of the repeatable item from the list , it delete the whole list.. anyone has the same experience ?
*
oh, just tried that, it happen to me also, maybe it's a bug.



QUOTE(emolspice @ Apr 9 2009, 11:28 PM)
can you share with me the url ?

random-wave.solar-ocean.net
*
Hye, for the audit trail, it's still not available. currently i'm trying to know if anyone have done that. because my client want audit trail for their portal.
delang
post Apr 12 2009, 11:31 PM

Casual
***
Junior Member
350 posts

Joined: Sep 2005
From: mannnnir nung



you can report it at jira. issues.liferay.com if it's a bug
TScalmshot
post Apr 13 2009, 05:20 PM

My Name Is ...
*******
Senior Member
2,560 posts

Joined: Jan 2003
From: behind you



do you guys can enable "Allow community administrators to use their own logo?" at the control panel display setting?

Coz i cannot enable it, everytime i check the box, then after saved it, the box unchecked again.

This post has been edited by calmshot: Apr 13 2009, 05:22 PM
delang
post Apr 13 2009, 08:31 PM

Casual
***
Junior Member
350 posts

Joined: Sep 2005
From: mannnnir nung



QUOTE(calmshot @ Apr 13 2009, 05:20 PM)
do you guys can enable "Allow community administrators to use their own logo?" at the control panel display setting?

Coz i cannot enable it, everytime i check the box, then after saved it, the box unchecked again.
*
i already test on my 5.2.2 and it's working fine. by default it already enable.

This post has been edited by delang: Apr 13 2009, 11:35 PM

10 Pages  1 2 3 > » Top
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0451sec    1.89    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 20th February 2020 - 02:58 AM