QUOTE(Aik- @ Apr 14 2008, 03:47 AM)
ICE & GAMEFREE PENANG Dota Tournament 2008
ICE & GAMEFREE PENANG Dota Tournament 2008
|
|
Apr 14 2008, 11:55 AM
|
![]()
Newbie
0 posts Joined: Oct 2007 |
|
|
|
|
|
|
Apr 14 2008, 01:38 PM
|
![]()
Newbie
1 posts Joined: Apr 2007 |
QUOTE(DarkRentaer @ Apr 12 2008, 01:56 PM) Round 32 Just curious . . .. h0w do by3 won by walkover ??? Inc-xtc din join the competition izzit ?? Ct`GoV walkover Sp2 vs Sino.Wander - Sino Won InG`Mi walkover BgL[wDw] vs SHCOM - SHCOM Won InG`Do walkover InG`So vs nF.SnL - SnL Won Ftz`Asia walkover Terminal Two vs XD - Terminal Two Won mKvL-Alibaba walkover BgL[Dnet] vs InG`Fa - InG`Fa Won Inc-xtc walkover By3 vs TROJS - By3 Won InG`Re walkover Skylane vs SDC - Skylane Tbun-w4s| walkover ZT vs Arizona - ZT Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Round 16 Ct`GoV vs Sino.Wander - Ct`GoV Won Nice match between both team InG`Mi vs SHCOM - InG`Mi Won InG`Do vs nF.SnL - InG`Do Won Ftz`Asia vs Terminal Two - Terminal Two Won mKvL-Alibaba vs InG`Fa - mKvL-Alibaba Won Inc-xtc vs By3 - By3 Won by walkover InG`Re vs Skylane - InG`Re Won Tbun-w4s| vs ZT - Tbun-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Tomorrow match would be as follow: Quarter-Final Ct`GoV vs InG`Mi InG`Do vs Terminal Two mKvL-Alibaba vs By3 InG`Re vs Tbun-w4s| ----------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
Apr 14 2008, 01:46 PM
|
![]()
Junior Member
14 posts Joined: Oct 2007 |
replay pls~ |
|
|
Apr 14 2008, 02:01 PM
|
![]()
Junior Member
15 posts Joined: Mar 2006 |
|
|
|
Apr 14 2008, 03:26 PM
|
![]()
Junior Member
16 posts Joined: Sep 2007 |
replay please..
|
|
|
Apr 14 2008, 03:39 PM
|
![]()
Newbie
0 posts Joined: Feb 2008 |
QUOTE(Flizzardo @ Apr 14 2008, 10:17 AM) To answer your question, Ice's lineup would be 1) Ice-Seanz` 2) Ice-Own 3) Ice-Bboy 4) Ice-Yeez 5) Ice-Wenz Thank you for everyones' support and good wishes, we appreciate your support through out the competition. Congratulations to mkvl-alibaba and tbun-w4si as well as all other participating teams! Thanks for coming down to Penang and our cybercafe to support our tournament! For the replays, please be patient as it takes time to sort them out accordingly as well as to ensure that the links are working before uploading it on the internet. |
|
|
|
|
|
Apr 14 2008, 04:02 PM
|
![]()
Junior Member
22 posts Joined: Dec 2007 |
can reserve my team pls.i will pm u later
|
|
|
Apr 14 2008, 05:15 PM
|
![]()
Newbie
0 posts Joined: Jan 2008 |
reserve slot ? lols
gratz to all the winners =D |
|
|
Apr 14 2008, 05:27 PM
|
![]()
Junior Member
30 posts Joined: Apr 2008 |
|
|
|
Apr 14 2008, 06:00 PM
|
![]() ![]()
Junior Member
267 posts Joined: Dec 2006 |
bayrong ni bodo macam pukimak sial....sure in real life give ppl sepak soon....
|
|
|
Apr 14 2008, 06:02 PM
|
![]()
Newbie
0 posts Joined: Jul 2007 |
|
|
|
Apr 14 2008, 06:54 PM
|
![]()
Junior Member
28 posts Joined: May 2006 |
HAHAHA gg tao gei sean has be the champion
GG tao gei |
|
|
Apr 14 2008, 07:05 PM
|
![]()
Junior Member
15 posts Joined: Mar 2006 |
FULL BRACKET
Round 32 Ct`GoV walkover Sp2 vs Sino.Wander - Sino Won InG`Mi walkover BgL[wDw] vs SHCOM - SHCOM Won InG`Do walkover InG`So vs nF.SnL - SnL Won Ftz`Asia walkover Terminal Two vs XD - Terminal Two Won mKvL-Alibaba walkover BgL[Dnet] vs InG`Fa - InG`Fa Won Inc-xtc walkover By3 vs TROJS - By3 Won InG`Re walkover Skylane vs SDC - Skylane Tbun-w4s| walkover ZT vs Arizona - ZT Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Round 16 Ct`GoV vs Sino.Wander - Ct`GoV Won Nice match between both team InG`Mi vs SHCOM - InG`Mi Won InG`Do vs nF.SnL - InG`Do Won Ftz`Asia vs Terminal Two - Terminal Two Won mKvL-Alibaba vs InG`Fa - mKvL-Alibaba Won Inc-xtc vs By3 - By3 Won by walkover InG`Re vs Skylane - InG`Re Won Tbun-w4s| vs ZT - Tbun-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter-Final Ct`GoV vs InG`Mi - Ct`GoV Won InG`Do vs Terminal Two - InG`Do Won mKvL-Alibaba vs By3 - mKvL-Alibaba Won InG`Re vs Tbun-w4s| - TbuN-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Loser Bracket: InG`Mi vs Terminal Two - Terminal Two Won By3 vs InG`Re - InG`Re Won Winner Semi-Final: Ct`GoV vs InG`Do - InG`Do Won mKvL-Alibaba vs TbuN-w4s| - TbuN-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Loser Bracket: Terminal Two vs mKvL-Alibaba - mKvL-Alibaba Won Ct`GoV vs InG`Re - Ct`GoV Won Winner Bracket: InG`Do vs TbuN-w4s| - InG`Do Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Loser Bracket: Ct`GoV vs mKvL-Alibaba - mKvL-Alibaba Won mKvL-Alibaba vs TbuN-w4s| - mKvL-Alibaba Won Final: mKvL-Alibaba vs InG`Do - InG`Do Won by 2-1 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
Apr 14 2008, 08:14 PM
|
![]()
Newbie
0 posts Joined: Apr 2007 |
we go back early becoz some of them today got work..champion remember qia jiak ar...hahah..
|
|
|
Apr 14 2008, 08:21 PM
|
![]()
Newbie
0 posts Joined: Apr 2008 |
QUOTE(Aik- @ Apr 14 2008, 08:14 PM) LoLx.....Aik ask kser treat.....= =' ~~~Added on April 14, 2008, 8:23 pm QUOTE(Ice-SeaNz` @ Apr 14 2008, 03:39 PM) To answer your question, Ice's lineup would be .......f u c k u Lolx....when u come treat eat !!1) Ice-Seanz` 2) Ice-Own 3) Ice-Bboy 4) Ice-Yeez 5) Ice-Wenz Thank you for everyones' support and good wishes, we appreciate your support through out the competition. Congratulations to mkvl-alibaba and tbun-w4si as well as all other participating teams! Thanks for coming down to Penang and our cybercafe to support our tournament! For the replays, please be patient as it takes time to sort them out accordingly as well as to ensure that the links are working before uploading it on the internet. This post has been edited by Ice`WeNz: Apr 14 2008, 08:24 PM |
|
|
Apr 15 2008, 02:16 AM
|
![]()
Newbie
1 posts Joined: Apr 2007 |
QUOTE(DarkRentaer @ Apr 14 2008, 08:05 PM) FULL BRACKET Replay PLS !!!!!!!!! Round 32 Ct`GoV walkover Sp2 vs Sino.Wander - Sino Won InG`Mi walkover BgL[wDw] vs SHCOM - SHCOM Won InG`Do walkover InG`So vs nF.SnL - SnL Won Ftz`Asia walkover Terminal Two vs XD - Terminal Two Won mKvL-Alibaba walkover BgL[Dnet] vs InG`Fa - InG`Fa Won Inc-xtc walkover By3 vs TROJS - By3 Won InG`Re walkover Skylane vs SDC - Skylane Tbun-w4s| walkover ZT vs Arizona - ZT Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Round 16 Ct`GoV vs Sino.Wander - Ct`GoV Won Nice match between both team InG`Mi vs SHCOM - InG`Mi Won InG`Do vs nF.SnL - InG`Do Won Ftz`Asia vs Terminal Two - Terminal Two Won mKvL-Alibaba vs InG`Fa - mKvL-Alibaba Won Inc-xtc vs By3 - By3 Won by walkover InG`Re vs Skylane - InG`Re Won Tbun-w4s| vs ZT - Tbun-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter-Final Ct`GoV vs InG`Mi - Ct`GoV Won InG`Do vs Terminal Two - InG`Do Won mKvL-Alibaba vs By3 - mKvL-Alibaba Won InG`Re vs Tbun-w4s| - TbuN-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Loser Bracket: InG`Mi vs Terminal Two - Terminal Two Won By3 vs InG`Re - InG`Re Won Winner Semi-Final: Ct`GoV vs InG`Do - InG`Do Won mKvL-Alibaba vs TbuN-w4s| - TbuN-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Loser Bracket: Terminal Two vs mKvL-Alibaba - mKvL-Alibaba Won Ct`GoV vs InG`Re - Ct`GoV Won Winner Bracket: InG`Do vs TbuN-w4s| - InG`Do Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Loser Bracket: Ct`GoV vs mKvL-Alibaba - mKvL-Alibaba Won mKvL-Alibaba vs TbuN-w4s| - mKvL-Alibaba Won Final: mKvL-Alibaba vs InG`Do - InG`Do Won by 2-1 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
Apr 15 2008, 02:39 AM
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Senior Member
3,084 posts Joined: Dec 2007 |
Andy, may I know if you will include all replays? I was hoping I can get my team's replay so that we can learn from our mistakes as this was our very first tournament.
|
|
|
Apr 15 2008, 03:32 AM
|
![]()
Junior Member
22 posts Joined: Dec 2007 |
sorry ur replay cannot upload because cos too nuub..u cannot learn anything from it.
|
|
|
Apr 15 2008, 04:14 AM
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Senior Member
735 posts Joined: Oct 2007 |
QUOTE sorry ur replay cannot upload because cos too nuub..u cannot learn anything from it. |
|
|
Apr 15 2008, 09:45 AM
|
![]() ![]()
Junior Member
58 posts Joined: Dec 2007 From: Penang |
|
| Change to: | 0.0151sec
0.80
5 queries
GZIP Disabled