QUOTE(bayrong @ Mar 26 2008, 10:46 PM)
huh? The tournament just about to register ICE & GAMEFREE PENANG Dota Tournament 2008
ICE & GAMEFREE PENANG Dota Tournament 2008
|
|
Mar 26 2008, 10:58 PM
Return to original view | Post
|
![]()
Junior Member
15 posts Joined: Mar 2006 |
|
|
|
|
|
|
Mar 27 2008, 03:02 PM
|
![]()
Junior Member
April got 3 weeks occupied by PC FAIR!! 4-6 April, 11-13 April & 18-20 April..
|
|
|
Mar 30 2008, 06:34 AM
|
![]()
Junior Member
QUOTE(owSpiA` @ Mar 30 2008, 05:47 AM) hi owspia, if you choose this way and rather not to talk with me personally - Ok. Everyone wants to know the reason why Ice banned mike and owspia? Click here Why MikeBz and Owspia Banned from this Tournament? You will know why.even i duno who u r.. i tell u u guys tat...y i talk like tat??.. coz i have no idea y they banning me i had help Ice win bac so many achievement.. pls see ice website.. 5 of the 7 achievement... all i help to take it..!! now kena ppl talk badly.. !! it is emo rite?? i dint leave Ice without saying anything or telling the boss pls make sure from Ice .. when i quit i got tell themm !!! can ask Bboy.. just he dint tell the boss tat time Bboy is leader... i tell him.. is it noit ok?? so i am ok now they wan ban is ban i wont care n talk so much d.. tat wat i wan say all for my last thread... tat is no reason for me to accept it.. enough !! i tired with those stuff... is enough !!! gd luck to those team who participate !! This post has been edited by DarkRentaer: Mar 30 2008, 06:36 AM |
|
|
Apr 12 2008, 03:26 AM
|
![]()
Junior Member
Participate Team:
InG`Do InG`Re InG`Mi InG`Fa InG`So mKvL-Alibaba Tbun-w4s| Ct`GoV Sino.Wander Inc-xtc ZT Skylane Arizona BgL[Dnet] BgL[wDw] nF.SnL Sp2 SDC TROJS Ftz`Asia XD T2 By3 SHCOM If you found your team is not in this list, please come on 10am SHARP to confirm your slot! Thanks & Good Luck This post has been edited by DarkRentaer: Apr 12 2008, 11:40 AM |
|
|
Apr 12 2008, 12:56 PM
|
![]()
Junior Member
Round 32
Ct`GoV walkover Sp2 vs Sino.Wander - Sino Won InG`Mi walkover BgL[wDw] vs SHCOM - SHCOM Won InG`Do walkover InG`So vs nF.SnL - SnL Won Ftz`Asia walkover Terminal Two vs XD - Terminal Two Won mKvL-Alibaba walkover BgL[Dnet] vs InG`Fa - InG`Fa Won Inc-xtc walkover By3 vs TROJS - By3 Won InG`Re walkover Skylane vs SDC - Skylane Tbun-w4s| walkover ZT vs Arizona - ZT Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Round 16 Ct`GoV vs Sino.Wander - Ct`GoV Won Nice match between both team InG`Mi vs SHCOM - InG`Mi Won InG`Do vs nF.SnL - InG`Do Won Ftz`Asia vs Terminal Two - Terminal Two Won mKvL-Alibaba vs InG`Fa - mKvL-Alibaba Won Inc-xtc vs By3 - By3 Won by walkover InG`Re vs Skylane - InG`Re Won Tbun-w4s| vs ZT - Tbun-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Tomorrow match would be as follow: Quarter-Final Ct`GoV vs InG`Mi - Ct`GoV Won InG`Do vs Terminal Two - InG`Do Won mKvL-Alibaba vs By3 - mKvL-Alibaba Won InG`Re vs Tbun-w4s| - TbuN-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Loser Bracket: InG`Mi vs Terminal Two - Terminal Two Won By3 vs InG`Re - InG`Re Won Winner Bracket: Ct`GoV vs InG`Do - InG`Do Won mKvL-Alibaba vs TbuN-w4s| - TbuN-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Loser Bracket: Terminal Two vs mKvL-Alibaba - mKvL-Alibaba Won Ct`GoV vs InG`Re - Ct`GoV Won Winner Bracket: InG`Do vs TbuN-w4s| - InG`Do Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Loser Bracket: Ct`GoV vs mKvL-Alibaba - mKvL-Alibaba Won *Ct`GoV (4th) mKvL-Alibaba vs TbuN-w4s| - mKvL-Alibaba Won *TbuN-w4s| (3rd) Final: mKvL-Alibaba vs InG`Do - InG`Do Won by 2-1 *mKvL-Alibaba (2nd) & InG`Do (1st) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- This post has been edited by DarkRentaer: Apr 14 2008, 02:14 PM |
|
|
Apr 12 2008, 04:54 PM
|
![]()
Junior Member
Sino leading at early game but opponent SF and BB too fat at late game
|
|
|
|
|
|
Apr 12 2008, 05:18 PM
|
![]()
Junior Member
InG teams are home teams
|
|
|
Apr 13 2008, 07:29 PM
|
![]()
Junior Member
Now loser bracket fighting 3rd - 4th:
Winner Bracket: InG`Do vs ___________ Loser Bracket: (Ct`GoV vs mKvL-Alibaba - Progressing) vs TbuN-w4s| Now Fighting 2nd - 3rd Place: mKvL-Alibaba vs TbuN-w4s| This post has been edited by DarkRentaer: Apr 13 2008, 08:07 PM |
|
|
Apr 13 2008, 09:55 PM
|
![]()
Junior Member
Ice&GameFree Dota Tournament FINAL:
InG`DO vs MKvL-Alibaba Starting in 5............ 4............ 3............ 2............ 1............ Go! Go! Go! Good Luck Have Fun~ |
|
|
Apr 13 2008, 11:27 PM
|
![]()
Junior Member
mKvL won the first game. 1-1
Now starting last game mKvL Ban: Treant, QOP, NA | InG`Do Ban: BB, Magnus, BM mKvL Pick: CW, Sand King, Zeus, Terrorblade, Puck InG`Do Pick: POTM, T.Soul, Skeleton King, Lina, S.Priest mKvL Formation: Puck, Sand King (Top) CW (Mid) Zeus (Btm) TB(Neutral) InG`Do Formation: TMS, Lina (Top) POTM (Mid) Skeleton King, S.Priest (Btm) This post has been edited by DarkRentaer: Apr 13 2008, 11:44 PM |
|
|
Apr 14 2008, 01:10 AM
|
![]()
Junior Member
Final Results:
1st: InG`Do 2nd: mKvL-Alibaba 3rd: TbuN-w4s| Gratz to them!! See you guys next 3 months |
|
|
Apr 14 2008, 10:20 AM
|
![]()
Junior Member
Seanz, Bboy, Wenn, Yeez and Own
QUOTE SooLip Posted Today, 02:28 AM Bo replay ... anyone describe how they win? lane arrangement? Soolip lu keat, pang wa aeroplane.. >.< |
|
|
Apr 14 2008, 02:01 PM
|
![]()
Junior Member
|
|
|
Apr 14 2008, 07:05 PM
|
![]()
Junior Member
FULL BRACKET
Round 32 Ct`GoV walkover Sp2 vs Sino.Wander - Sino Won InG`Mi walkover BgL[wDw] vs SHCOM - SHCOM Won InG`Do walkover InG`So vs nF.SnL - SnL Won Ftz`Asia walkover Terminal Two vs XD - Terminal Two Won mKvL-Alibaba walkover BgL[Dnet] vs InG`Fa - InG`Fa Won Inc-xtc walkover By3 vs TROJS - By3 Won InG`Re walkover Skylane vs SDC - Skylane Tbun-w4s| walkover ZT vs Arizona - ZT Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Round 16 Ct`GoV vs Sino.Wander - Ct`GoV Won Nice match between both team InG`Mi vs SHCOM - InG`Mi Won InG`Do vs nF.SnL - InG`Do Won Ftz`Asia vs Terminal Two - Terminal Two Won mKvL-Alibaba vs InG`Fa - mKvL-Alibaba Won Inc-xtc vs By3 - By3 Won by walkover InG`Re vs Skylane - InG`Re Won Tbun-w4s| vs ZT - Tbun-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter-Final Ct`GoV vs InG`Mi - Ct`GoV Won InG`Do vs Terminal Two - InG`Do Won mKvL-Alibaba vs By3 - mKvL-Alibaba Won InG`Re vs Tbun-w4s| - TbuN-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Loser Bracket: InG`Mi vs Terminal Two - Terminal Two Won By3 vs InG`Re - InG`Re Won Winner Semi-Final: Ct`GoV vs InG`Do - InG`Do Won mKvL-Alibaba vs TbuN-w4s| - TbuN-w4s| Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Loser Bracket: Terminal Two vs mKvL-Alibaba - mKvL-Alibaba Won Ct`GoV vs InG`Re - Ct`GoV Won Winner Bracket: InG`Do vs TbuN-w4s| - InG`Do Won ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Loser Bracket: Ct`GoV vs mKvL-Alibaba - mKvL-Alibaba Won mKvL-Alibaba vs TbuN-w4s| - mKvL-Alibaba Won Final: mKvL-Alibaba vs InG`Do - InG`Do Won by 2-1 ----------------------------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
Apr 16 2008, 01:33 PM
|
![]()
Junior Member
Look at Final Match. Both also Nice game to watch
|
| Change to: | 0.0167sec
0.74