Aku kagum dengan komen saudara ni... Bagi aku komennya mewakili majoriti umat Islam dan melayu di Malaysia.
Isu Kalimah Allah,
Isu Persenda Nabi,
Isu Bakar & Hina Al Quran
Isu Persenda Azan,
Isu Komplen Masjid,
Isu Penceramah Agama,
Isu Sambutan Maulid Budak Sekolah / Pemakaian / Senjata Contoh Zaman Islam,
Isu Bendera Terbalik,
Isu Penghinaan Raja,
Bagi pada bangsa lain cukup sekadar PERMOHONAN MAAF dan dianggap TELAH SELESAI. Manakala disaat agama dan bangsa lain dipersenda/dihina/ditidak sengaja, tidak hanya sekadar ucapan Permohonan Maaf, malah diambil tindakan yang lebih tegas berbanding sebelumnya. Dimanakah keadilan yang sewajarnya?
Janganlah sampai isu ini terus menjadi api kemarahan semua bangsa kerana sikap menteri/pihak berwajib yang tidak PROFESIONAL dan takut akan hilangnya jawatan akibat campur tangan orang orang besar.
Sungguh aku bersumpah dan berjanji pada mana mana orang yang berjawatan besar dan dia seorang (ISLAM), Akan kami menjadi saksi dihadapan para malaikat dan Allah SWT tentang ketidak-pedulian kalian pada membela agama dan bangsa kerana takutnya hilang jawatan dunia yang hanya jasad menjadi bangkai didalam tanah.
Kredit : Yen Yenn
https://www.facebook.com/share/p/1DsSA1W3Bz/?mibextid=wwXIfr
Seriously what the fuck do they want? Hang those who insult their religion to death? How many times other religions too get insulted?
Play victim pandai, talk and talk like they the one who get unfair treatment while their own people also 2 kali 5. That day the signboard wriiten “tak jual pada K” how? Apologies then penalties then settle right? Is this considered not fair also? Wrong is wrong la kawan, don’t cry like you all the victims. You punch someone else, they punch you back then you ungkit about their previous wrong doings? Sohai
This post has been edited by Napalm_man: Mar 5 2025, 07:38 AM
ERA FM insult Hindu?
Mar 5 2025, 07:36 AM
Quote
0.0153sec
0.63
7 queries
GZIP Disabled