Welcome Guest ( Log In | Register )

Forum Announcement

New Registrations disabled until further notice.

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Unable to Login to Yahoo., Unable to access yahoo login page

jcyl2
post Nov 1 2018, 09:56 AM, updated 2 months ago

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 317

Joined: Dec 2008
From: Subang Jaya


Dear Maxis,

I'm your Maxis Fibre Customer for both Fibre Home and Fibre Business.
Since Monday 29th October 2018, I cannot access yahoo login page which thus not allowing me to check my emails. Kindly solve this issue ASAP as I need the connection to my emails.
I have tested using normal 4G network over my phone and I am able to access, only your FIBRE on both my Home and Office.
Do note that I have tried using Maxis Router DNS and also Google DNS which does NOT solve this issue.

Maxis Home Account Number is 1573360136
Maxis Business Fibre Account Number 1920324231




Attached thumbnail(s)
Attached Image
peri peri
post Nov 1 2018, 04:13 PM

10k nonsense talkative club
********
Group: Senior Member
Posts: 11,704

Joined: Mar 2012
From: Kuala Lumpur



me too, im not sure why this home fiber always port me out from logging in to my yahoo acc.

hey Maxis where are you for rescue?


Maxis
post Nov 1 2018, 04:57 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,319

Joined: Apr 2015
QUOTE(jcyl2 @ Nov 1 2018, 09:56 AM)
Dear Maxis,

I'm your Maxis Fibre Customer for both Fibre Home and Fibre Business. 
Since Monday 29th October 2018, I cannot access yahoo login page which thus not allowing me to check my emails.  Kindly solve this issue ASAP as I need the connection to my emails.
I have tested using normal 4G network over my phone and I am able to access, only your FIBRE on both my Home and Office.
Do note that I have tried using Maxis Router DNS and also Google DNS which does NOT solve this issue. 

Maxis Home Account Number is 1573360136
Maxis Business Fibre Account Number 1920324231
*
Hi,

We will need to check further on this.
Can we have your contactable phone number.
You may PM us the details.

TQ
Maxis
post Nov 1 2018, 04:58 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,319

Joined: Apr 2015
QUOTE(peri peri @ Nov 1 2018, 04:13 PM)
me too, im not sure why this home fiber always port me out from logging in to my yahoo acc.

hey Maxis where are you for rescue?
*
HI,

Can you PM us you account details and your contact number

TQ
huang17app
post Nov 1 2018, 05:48 PM

New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 27

Joined: Sep 2015
me too, I can't use maxis home fibre to login yahoo,but I can use my phone hotspot 4G network to access yahoo mail and my neighbour sharing his unifi wifi to me it can access yahoo mail too. please help Maxis icon_question.gif
peri peri
post Nov 1 2018, 05:56 PM

10k nonsense talkative club
********
Group: Senior Member
Posts: 11,704

Joined: Mar 2012
From: Kuala Lumpur



QUOTE(Maxis @ Nov 1 2018, 04:58 PM)
HI,

Can you PM us you account details and your contact number

TQ
*
Hi Hi Maxis

finally you are back after summoning you high and low every where

Thanks for reply.

will pm my details to you shortly.


jcyl2
post Nov 1 2018, 07:06 PM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 317

Joined: Dec 2008
From: Subang Jaya


Ok solution for you all. Called maxis and apparently there's something wrong with their ipv6 AGAIN! So either you call them to disable ipv6 or just simple head to your network and internet settings, press on your current adapter, properties and the untick tcp/ip v6.. that should able to solve it
kbteh
post Nov 3 2018, 12:11 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 171

Joined: Sep 2005
QUOTE(jcyl2 @ Nov 1 2018, 07:06 PM)
Ok solution for you all. Called maxis and apparently there's something wrong with their ipv6 AGAIN! So either you call them to disable ipv6 or just simple head to your network and internet settings, press on your current adapter, properties and the untick tcp/ip v6.. that should able to solve it
*
but in iOS device can't disable ipv6, my iphone and ipad still can't access yahoo login bangwall.gif
Maxis
post Nov 3 2018, 12:43 PM

Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,319

Joined: Apr 2015
QUOTE(kbteh @ Nov 3 2018, 12:11 PM)
but in iOS device can't disable ipv6, my iphone and ipad still can't access yahoo login  bangwall.gif
*
HI,

Can you PM us you account details and your contact number

TQ
jcyl2
post Nov 4 2018, 09:45 AM

Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 317

Joined: Dec 2008
From: Subang Jaya


QUOTE(kbteh @ Nov 3 2018, 12:11 PM)
but in iOS device can't disable ipv6, my iphone and ipad still can't access yahoo login  bangwall.gif
*
If you're using the tplink router maxis provide you can disable ipv6 under network, click edit on einternet, the untick ipv6 then save.
kbteh
post Nov 5 2018, 06:22 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 171

Joined: Sep 2005
QUOTE(jcyl2 @ Nov 4 2018, 09:45 AM)
If you're using the tplink router maxis provide you can disable ipv6 under network, click edit on einternet, the untick ipv6 then save.
*
It worked !! Thanks.
peri peri
post Nov 7 2018, 11:36 AM

10k nonsense talkative club
********
Group: Senior Member
Posts: 11,704

Joined: Mar 2012
From: Kuala Lumpur



QUOTE(jcyl2 @ Nov 4 2018, 09:45 AM)
If you're using the tplink router maxis provide you can disable ipv6 under network, click edit on einternet, the untick ipv6 then save.
*
thanks, its works !
arafat
post Nov 16 2018, 12:19 AM

ROCK ON!
******
Group: Senior Member
Posts: 1,738

Joined: Nov 2004
From: serdang selangor

i'm having this problem too since this week..

what are the disadvantages if i disable the ipv6?
EzioAs
post Nov 16 2018, 07:59 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 3

Joined: Mar 2013


QUOTE(jcyl2 @ Nov 1 2018, 07:06 PM)
Ok solution for you all. Called maxis and apparently there's something wrong with their ipv6 AGAIN! So either you call them to disable ipv6 or just simple head to your network and internet settings, press on your current adapter, properties and the untick tcp/ip v6.. that should able to solve it
*
Thanks. This works on my PC but I can't enable/disable ipv6 on my phone so please MAXIS, get your !@#$% together.
kschou95
post Nov 17 2018, 07:37 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 117

Joined: Aug 2018
QUOTE(kbteh @ Nov 3 2018, 12:11 PM)
but in iOS device can't disable ipv6, my iphone and ipad still can't access yahoo loginĀ  bangwall.gif
*
QUOTE(EzioAs @ Nov 16 2018, 07:59 PM)
Thanks. This works on my PC but I can't enable/disable ipv6 on my phone so please MAXIS, get your !@#$% together.
*
lol.... just disable ipv6 permanently on ur router, previous comments had explained clearly, seems like u r not a geek in this field, i'll dummy proof it here. u can do it by urself, just login to your router, type 192.168.1.254 on any web browser, input username: administrator, password: "router's serial number". click "Network" on the left and u'll see something like in the screenshot below of my 1st picture. press the first "edit" which is the same line as "ipv4" in my picture, u might see something like the screenshot of my second picture. Then untick the "Enable ipv6". press save and u r done.

QUOTE(arafat @ Nov 16 2018, 12:19 AM)
i'm having this problem too since this week..

what are the disadvantages if i disable the ipv6?
*
no disadvantages, and no advantages either, for now


btw... @Maxis , don't bother on fixing it or telling your customers u r "fixing" it, this problem persists since 2 years ago when i upgrade from 10mbps to 20mbps. if there are users uses maxis fiber longer than me, then this problem might exists longer than 2 years.... already 2 years and counting and this problem still not fixed yet, one hell of a job to your in-house technicians, i don't know if they are incompetent or what, its a problem that only u guys know.

This post has been edited by kschou95: Nov 17 2018, 08:06 PM


Attached thumbnail(s)
Attached Image Attached Image
ykj
post Dec 7 2018, 12:59 AM

Honest & Fast Trader
****
Group: Senior Member
Posts: 691

Joined: Jun 2005
From: Deal with me then you will know :)



Please solve this issue ASAP.

Not only Yahoo but Live email login too

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0372sec    3.19    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 15th December 2018 - 07:34 PM