Welcome Guest ( Log In | Register )


Bump Topic Add Reply RSS Feed New Topic New Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ▒▓▒▓▒▓ M A L ★ Y S I A ▓▒▓▒▓▒, #TANAHTUMPAHNYADARAHKU (National Team)

views
     
stillriver80
post Apr 15 2019, 01:51 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 1

Joined: Apr 2015
QUOTE(syazwan @ Apr 15 2019, 12:29 PM)
Mmg expected akan jatuh.
National team pun x improve sgt rank..

Menharapkan airmarine cup..tapi call up saving players.

Sndr tanggung la. Nak salahkan sape lg?
*
tu la... kalau call up utk kelayakan world cup nnt pun masih panggil 2nd stringer jgn mimpi la malaysia akan layak ke pusingan ke-3 kelayakan sekalipun... peram je la star2 tu semua kat selatan sana sampai bersara...

harap2 nnt dpt turunkan player terbaik masa kelayakan world cup...
ReAcTiVo
post Apr 17 2019, 01:28 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 137

Joined: Nov 2007



Moh le kita stadium raya ke-2 nanti ye laugh.gif laugh.gif


Attached thumbnail(s)
Attached Image
stillriver80
post Apr 18 2019, 03:16 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 1

Joined: Apr 2015
QUOTE(ReAcTiVo @ Apr 17 2019, 01:28 PM)
Moh le kita stadium raya ke-2 nanti ye laugh.gif laugh.gif
*
dgrnya timor leste masih kena ban utk kelayakan piala asia 2023.. so, utk kelayakan piala dunia ni sekali dgn kelayakan piala asia... jadi mcmana?
stillriver80
post Apr 18 2019, 03:17 PM

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 1

Joined: Apr 2015
kiko insa dan kartu merah berpisah tiada...



Bump Topic Add ReplyOptions New Topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0602sec    1.00    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 24th April 2019 - 02:55 AM