Welcome Guest ( Log In | Register )

Please provide proper description when you report a post. Report button abuse will earn you an automatic warn + suspension.
 
RSS feedBump TopicReply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Maxis/Hotlink Telco CODES., Come share.

silllver
post Jul 29 2006, 06:19 PM


Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,297

Joined: Jan 2003
I want to compile list of the maxis/hotlink codes. For reference. Please dont simply try this code as this code may charge you for activation fees or annual fees after activation.. smile.gif

*122# - Check Balance (FREE)
*100# - Easy Menu (FREE)
*109# - Activate Voice Mail (FREE) #109# - Deactivate
*136# - Activate 3G service. *136*4# - Deactivate 3G
*138*6# - Activate IDD132 (FREE)
*117# - Activate Background music
*126*012XXXXXXX# - Call-Me-Back (FREE 3 times/month when no credit)
*139# - Check Your Mobile Number (FREE)
*135# - Activate PhoneBook Backup (RM2/month. Sync charges apply) #135# - Deactivate
*133# - Activate GPRS (RM10)
*131# - Activate Caller Ringtone (RM3/month) #131# - Deactivate.
*110*Number of days# - Activate Push-To-Talk (RM1/Day) #110# Deactivate.
**012XXXXXXX - Voice SMS (RM 0.10/30 Sec)
*111*14no. pin code# - To Top-Up/Reload



In SMS Form

3GWAP <Brand> <Model> -Sent-22333-To Configure 3G WAP
3GMMS <Brand> <Model> -Sent-22333-To Configure 3G WAP

SHARE 012XXXXXXX 10 -Sent-22121-To share top-ups (RM0.50/transfer)


**I do not held any responsibility, if any charges apply to you phone account/credit deduction, as i do not update it ocassionally. If Maxis Malaysia make any changes to it's billing system. For more Info about the service please log on to www.hotlink.com.my or www.maxis.com.my. Press at your own risk. Thank You.

This post has been edited by silllver: Aug 7 2006, 02:39 AM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bERd
post Jul 29 2006, 07:06 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 229

Joined: May 2005
From: The Embassy Of Soviet Sarawak


nice reference...!! should be pinned
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Treepex
post Jul 29 2006, 07:11 PM


-
Group Icon
Group: Elite
Posts: 1,612

Joined: Jan 2003
From: Klang
QUOTE(silllver @ Jul 29 2006, 06:19 PM)
*126*012XXXXXXX# - Call-Me-Back
"sorry, you can only use this service when you are barred(maxis) or inactive/deactive status(hotlink)"

now i know this, thanks
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Andrewhajime
post Jul 29 2006, 08:51 PM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,152

Joined: Feb 2005
From: K.lumpur ... heart of M'sia



QUOTE(silllver @ Jul 29 2006, 06:19 PM)
I want to compile list of the maxis/hotlink codes. For reference. Please dont simply try this code as this code may charge you for activation fees or annual fees after activation.. smile.gif

*122# - Check Balance (FREE)
*100# - Easy Menu (FREE)
*109# - Activate Voice Mail (FREE) #109# - Deactivate
*136# - Activate 3G service. (Cannot find deactivation code) icon_question.gif
*138*6# - Activate IDD132 (FREE)
*117# - Activate Background music
*126*012XXXXXXX# - Call-Me-Back (FREE 3 times/month when  no credit)
*139# - Check Your Mobile Number (FREE)
*135# - Activate PhoneBook Backup #135# - Deactivate
*133# - Activate GPRS (RM10)
*131# - Activate Caller Ringtone (RM3/month) #131# - Deactivate.
*110*Number of days# - Activate Push-To-Talk (RM1/Day) #110# Deactivate.
**012XXXXXXX - Voice SMS (RM 0.10/30 Sec)
*
all this for hotlink only is it ?
postpaid unable to use this ?

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
danieltan
post Jul 29 2006, 10:53 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 243

Joined: Jun 2006
From: Johor Bahru, Johor


Postpaid also can use de.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Shinichi
post Jul 30 2006, 12:49 AM


◆【 真一 】◆
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,022

Joined: Jan 2003
From: 槟城



QUOTE(silllver @ Jul 29 2006, 06:19 PM)
*136# - Activate 3G service. (Cannot find deactivation code) icon_question.gif
*
Hi, the code to deactivate 3G is *136*4#. Tried is last time and it works. But now I dunno if its still work or not. Maybe someone can try to verify it?

Cheers biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
unstoppable
post Jul 30 2006, 01:07 AM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 451

Joined: Jun 2005

QUOTE(Shinichi @ Jul 30 2006, 12:49 AM)
Hi, the code to deactivate 3G is *136*4#. Tried is last time and it works. But now I dunno if its still work or not. Maybe someone can try to verify it?

Cheers biggrin.gif
*
It still works biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
vikingw2k
post Jul 30 2006, 01:22 AM


LYN T-Zone'z Guardian
Group Icon
Group: Staff
Posts: 9,693

Joined: Jun 2005
From: KL(Wangsa Maju) , Seremban 2




SHARE 012XXXXXXX AMOUNT

to share topup (50cents for service charge)
e.g

SHARE 0126727563 10

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
WaCKy-Angel
post Jul 30 2006, 01:54 AM


PeACe~~
********
Group: Senior Member
Posts: 13,194

Joined: Dec 2004
From: KL



*135# - Activate PhoneBook Backup #135# - Deactivate

What this do?
Where the phonebook backup goes?
If the simcard is lost, get replacement can get back the numbers?

Since when this thingy exists for hotlink/maxis?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
vikingw2k
post Jul 30 2006, 02:54 AM


LYN T-Zone'z Guardian
Group Icon
Group: Staff
Posts: 9,693

Joined: Jun 2005
From: KL(Wangsa Maju) , Seremban 2




QUOTE(WaCKy-Angel @ Jul 30 2006, 01:54 AM)
*135# - Activate PhoneBook Backup #135# - Deactivate

What this do?
Where the phonebook backup goes?
If the simcard is lost, get replacement can get back the numbers?

Since when this thingy exists for hotlink/maxis?
*
y dun u try pressing it? tongue.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zx7177
post Jul 30 2006, 12:03 PM


@mp.ZX
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,846

Joined: Jan 2003
From: KuAlA LuMpUr


i need the number to edit activ5 numbers sweat.gif

forgot how liao
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
CarlVlad
post Jul 30 2006, 01:04 PM


In Dedicato Imperatum Ultra Articulo Mortis
*****
Group: Senior Member
Posts: 810

Joined: Nov 2004



i think its 1312
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
CarlVlad
post Jul 30 2006, 01:19 PM


In Dedicato Imperatum Ultra Articulo Mortis
*****
Group: Senior Member
Posts: 810

Joined: Nov 2004



anybody know the code to activate Celcom 3g ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zx7177
post Jul 30 2006, 06:16 PM


@mp.ZX
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,846

Joined: Jan 2003
From: KuAlA LuMpUr


QUOTE(CarlVlad @ Jul 30 2006, 01:04 PM)
i think its 1312
*
oh ok , it worked to an extent

"you need credit in your account to continue" or sumthin liddat laugh.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
silllver
post Jul 30 2006, 11:36 PM


Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,297

Joined: Jan 2003
QUOTE(WaCKy-Angel @ Jul 30 2006, 01:54 AM)
*135# - Activate PhoneBook Backup #135# - Deactivate

What this do?
Where the phonebook backup goes?
If the simcard is lost, get replacement can get back the numbers?

Since when this thingy exists for hotlink/maxis?
*
http://www.phonebookbackup.maxis.com.my/Home.do

This post has been edited by silllver: Jul 30 2006, 11:37 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
David83
post Jul 31 2006, 09:03 AM


Witch Doctor
Group Icon
Group: Elite
Posts: 35,756

Joined: Jan 2003
From: New Tristram
Do we need a special SIM card for the Phone Book Backup thing? After 3 months, will be charged? sweat.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Setsunahq
post Jul 31 2006, 09:13 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 128

Joined: Feb 2006


I activate my gf phone with *133# for the GPRS and MMS thingy (postpaid), it reply a sms state that the service will on after 2 hours, but doesn't seems to be working, already downlaod the setting for it, any idea? My prepaid work just fine.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lawsh
post Jul 31 2006, 09:24 AM


Look at all my stars
*******
Group: Senior Member
Posts: 6,364

Joined: Jan 2003
From: KL
QUOTE(zx7177 @ Jul 30 2006, 06:16 PM)
oh ok , it worked to an extent

"you need credit in your account to continue" or sumthin liddat  laugh.gif
*
the first 5 numbers are free
to edit any of the 5 numbers requires rm5 smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
David83
post Jul 31 2006, 10:15 AM


Witch Doctor
Group Icon
Group: Elite
Posts: 35,756

Joined: Jan 2003
From: New Tristram
If you're a Hotlink Club member, you can edit or renew the whole Activ5 list for FOC quarterly.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zx7177
post Jul 31 2006, 07:58 PM


@mp.ZX
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,846

Joined: Jan 2003
From: KuAlA LuMpUr


QUOTE(lawsh @ Jul 31 2006, 09:24 AM)
the first 5 numbers are free
to edit any of the 5 numbers requires rm5 smile.gif
*
problem is , i only changed 2 numbers before since i got my number , so ....... icon_idea.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
David83
post Jul 31 2006, 08:19 PM


Witch Doctor
Group Icon
Group: Elite
Posts: 35,756

Joined: Jan 2003
From: New Tristram
I also seldom modify my Activ5 list.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
silllver
post Aug 1 2006, 05:11 PM


Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,297

Joined: Jan 2003
QUOTE(David83 @ Jul 31 2006, 09:03 AM)
Do we need a special SIM card for the Phone Book Backup thing? After 3 months, will be charged? sweat.gif
*
if not mistaken after 3 month, your have to pay RM2 monthly. And every single phone number backup charges 15sent? letsay if you have 100 contact = RM15 shocking.gif (RM15 for one time charge, maybe worth it kua, i dono, for bussiness man i think yes lor.)

Actually kinda useless service. You can sync/backup it to your pc. If you travel alot, my guess you already have laptop in your hand so, this is useless service. But in case all the thing is stolen by robber, then is another stories..

This post has been edited by silllver: Aug 1 2006, 05:15 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
CarlVlad
post Aug 1 2006, 06:28 PM


In Dedicato Imperatum Ultra Articulo Mortis
*****
Group: Senior Member
Posts: 810

Joined: Nov 2004



can sync to maxis server too, for standard GPRS/EDGE/3G charge
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lazy_pig
post Jan 17 2009, 01:15 PM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 4

Joined: Jan 2009
how to deactivate gprs for maxis?

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
monara
post Jan 17 2009, 08:23 PM


Enthusiast?
*****
Group: Senior Member
Posts: 775

Joined: Aug 2008


old thread....
u can ask that at the maxis official thread then..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aspire2oo6
post Jan 17 2009, 09:03 PM


Banned
*********
Group: Senior Member
Posts: 34,593

Joined: Oct 2006


QUOTE(silllver @ Aug 1 2006, 05:11 PM)
if not mistaken after 3 month, your have to pay RM2 monthly. And every single phone number backup charges 15sent? letsay if you have 100 contact = RM15 shocking.gif (RM15 for one time charge, maybe worth it kua, i dono, for bussiness man i think yes lor.)

Actually kinda useless service. You can sync/backup it to your pc. If you travel alot, my guess you already have laptop in your hand so, this is useless service. But in case all the thing is stolen by robber, then is another stories..
*
you can burn it into a CD? or maybe put in thumbdrive or maybe even upload to a file hoster.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zanzan
post Mar 9 2009, 01:32 AM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 1

Joined: Mar 2009
QUOTE(silllver @ Jul 29 2006, 06:19 PM)
I want to compile list of the maxis/hotlink codes. For reference. Please dont simply try this code as this code may charge you for activation fees or annual fees after activation.. smile.gif

*122# - Check Balance (FREE)
*100# - Easy Menu (FREE)
*109# - Activate Voice Mail (FREE) #109# - Deactivate
*136# - Activate 3G service. *136*4# - Deactivate 3G
*138*6# - Activate IDD132 (FREE)
*117# - Activate Background music
*126*012XXXXXXX# - Call-Me-Back (FREE 3 times/month when  no credit)
*139# - Check Your Mobile Number (FREE)
*135# - Activate PhoneBook Backup (RM2/month. Sync charges apply) #135# - Deactivate
*133# - Activate GPRS (RM10)
*131# - Activate Caller Ringtone (RM3/month) #131# - Deactivate.
*110*Number of days# - Activate Push-To-Talk (RM1/Day) #110# Deactivate.
**012XXXXXXX - Voice SMS (RM 0.10/30 Sec)
*111*14no. pin code# - To Top-Up/Reload
In SMS Form

3GWAP <Brand> <Model>  -Sent-22333-To Configure 3G WAP
3GMMS <Brand> <Model>  -Sent-22333-To Configure 3G WAP

SHARE 012XXXXXXX 10      -Sent-22121-To share top-ups (RM0.50/transfer)
**I do not held any responsibility, if any charges apply to you phone account/credit deduction, as i do not update it ocassionally. If Maxis Malaysia make any changes to it's billing system. For more Info about the service please log on to www.hotlink.com.my or www.maxis.com.my. Press at your own risk. Thank You.
*
*117# - Activate Background music
wrong press for this.... then how ??
coz i jz lost my new phone(previouse use 016), temporary use 012...
now really poor , pls dun charges for high price...






User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sengal_lor
post Mar 9 2009, 01:36 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 83

Joined: Mar 2009
From: C:\Program Files\RK Launcher


*128*2# - supersaver
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bushidiot
post Mar 9 2009, 03:53 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 50

Joined: Feb 2007
From: 89.11.2.35



QUOTE(sengal_lor @ Mar 9 2009, 01:36 AM)
*128*2# - supersaver
*
RM2 for 2hours.
only for east malaysia Hotlink Special Plan.
until end of this March.

any correction?

This post has been edited by bushidiot: Mar 9 2009, 03:54 AM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sengal_lor
post Mar 9 2009, 10:52 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 83

Joined: Mar 2009
From: C:\Program Files\RK Launcher


QUOTE(bushidiot @ Mar 9 2009, 03:53 AM)
RM2 for 2hours.
only for east malaysia Hotlink Special Plan.
until end of this March.

any correction?
*
RM2 for 20 minute only.. sweat.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zellleonhart
post Mar 9 2009, 06:19 PM


☑ S♥NE × PhotoG™
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,526

Joined: Oct 2008
From: マレシア



Wow nice guide... been searching this for long time
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
bushidiot
post Mar 9 2009, 09:48 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 50

Joined: Feb 2007
From: 89.11.2.35



QUOTE(sengal_lor @ Mar 9 2009, 10:52 AM)
RM2 for 20 minute only.. sweat.gif
*
but. I'm using SARAWAK PLAN.
rm2 for 2hours.
smile.gif
p/s: using sarawak plan in johor.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
lck
post Mar 11 2009, 01:25 PM


~^happy^~
****
Group: Senior Member
Posts: 549

Joined: Jan 2003
From: Penang



i have tried the *139# - Check Your Mobile Number (FREE) on my maxis postpaid, not able to use it...message: sorry, you have keyed in an incorrect command...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Darkmage12
post Mar 11 2009, 03:50 PM


shhhhhhhhh come i tell you something hehe
********
Group: Senior Member
Posts: 16,848

Joined: Jan 2003

QUOTE(bushidiot @ Mar 9 2009, 09:48 PM)
but. I'm using SARAWAK PLAN.
rm2 for 2hours.
smile.gif
p/s: using sarawak plan in johor.
*
what is SARAWAK PLAN?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
gastacopz
post Mar 16 2009, 03:11 AM


Newbie
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,873

Joined: Feb 2008
From: /K/opitiam Pak Hang Status: Permaban



just now noe dat can check own number wif ur codes bro.usually make calls or go to *100# n blah2 then only noe.

thanks.

p/c - anyone noe barring password or code r?available for prepaid or not?


Added on March 16, 2009, 3:12 am
QUOTE(lck @ Mar 11 2009, 01:25 PM)
i have tried the *139# - Check Your Mobile Number (FREE) on my maxis postpaid, not able to use it...message: sorry, you have keyed in an incorrect command...
*
works fine wif me rclxms.gif rclxms.gif

This post has been edited by gastacopz: Mar 16 2009, 03:12 AM
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
teongkee
post Oct 1 2009, 02:42 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 7

Joined: Sep 2006
anyone know how i can access easymenu via sms ?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sewordz
post Sep 25 2010, 02:04 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 9

Joined: Feb 2008


is there any code to check bill for postpaid user?
a tedious process to enter through an easy menu..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Onso
post Jan 15 2011, 10:38 AM


On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 693

Joined: Apr 2007


Thanks OP. That was extremely helpful.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
aspirez
post Jan 15 2011, 04:05 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 420

Joined: Jun 2009



nice info here. keep it up. thumbup.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
zhy323
post Jan 15 2011, 04:09 PM


pronounce my nick as zai323™
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,418

Joined: Mar 2008
From: -PDR, Malaysia- Status: Still in learning process


QUOTE(lck @ Mar 11 2009, 01:25 PM)
i have tried the *139# - Check Your Mobile Number (FREE) on my maxis postpaid, not able to use it...message: sorry, you have keyed in an incorrect command...
*
only for prepaid numbers nod.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
kenjazz
post Dec 3 2011, 02:11 PM


New Member
*
Group: New Member
Posts: 2

Joined: Aug 2007
From: PJ, Selangor


QUOTE(sewordz @ Sep 25 2010, 02:04 PM)
is there any code to check bill for postpaid user?
a tedious process to enter through an easy menu..
*
As of 03-Dec-2011, for postpaid numbers, the code to

1)check your credit balance (or what MAXIS calls UNBILLED USAGE) is *100*7*1*2#
2)check your outstanding amount (unpaid amount) is *100*7*1*1#

BTW, both of these codes can be saved to your phonebook for your convenience.
.



User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dgboy
post Dec 4 2011, 03:21 PM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,586

Joined: Oct 2010


*109# and #109# do not seem to work for Hotlink voicemail anymore

and under the main *100# menu, the only option for voicemail is Activate

anyone have alternative codes?

telco make pots of money out of voicemail already, yet it seems some still want to make it as difficult as possible to switch it off

This post has been edited by dgboy: Dec 4 2011, 03:21 PM
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mingxhin
post Dec 9 2011, 04:43 PM


New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 48

Joined: Sep 2009
From: Selangor


*108*6# --> 1 to subscribe for Hotlink 365
*100*9*8# --> 1 --> 1 to extend Hotlink 365

Credit: http://monkeywong.com/2008/07/29/i-have-sw...to-hotlink-365/
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dgboy
post Jan 29 2012, 04:57 PM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,586

Joined: Oct 2010


I'd suggest using My Hotlink online account to check balance.

QUOTE(smsbusiness2u @ Jan 29 2012, 03:27 PM)
how about steps to check hotlink account balance when sim card put in broadband modem instead of hp? can send sms to check?
*
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
naimadam
post Jan 30 2012, 03:15 AM


Nothing to see here, move along.
****
Group: Senior Member
Posts: 676

Joined: Oct 2009
From: KL



QUOTE(dgboy @ Dec 4 2011, 03:21 PM)
*109# and #109# do not seem to work for Hotlink voicemail anymore

and under the main *100# menu, the only option for voicemail is Activate

anyone have alternative codes?

telco make pots of money out of voicemail already, yet it seems some still want to make it as difficult as possible to switch it off
*
I'm receiving less and less call from my friend everyday after activate the voicemail sweat.gif
Until now I also still don't know how to deacticate the voicemail.
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dgboy
post Jan 30 2012, 07:10 AM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,586

Joined: Oct 2010


have to ask the Customer Service to cancel your voicemail

can email them at customercare@maxis.com.my
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
GingerNinja
post Jul 10 2012, 01:39 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 60

Joined: Mar 2012

how to check credit balance on postpaid ( MAXIS )
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
stanley_85
post Jul 12 2012, 03:24 AM


Testing
******
Group: Senior Member
Posts: 1,041

Joined: Feb 2007
From: Genting Kelang Setapak, K.L
For android user can try check balance app from play store. Very useful for maxis and digi user.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
codeiki
post Nov 18 2012, 04:53 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 103

Joined: Jun 2006
QUOTE(GingerNinja @ Jul 10 2012, 01:39 PM)
how to check credit balance on postpaid ( MAXIS )
*
For postpaid user, the code is just follow the menu number. For example.
The menu showed after key in *100#, item no. 9 is "My Account". Then after enter 9, item no. 1 is "Billing Info". Then after enter 1, items listed are

1. Current & outsatnding balance
2. Unbilled payment
3. Payment history

So, the code to access those item quickly will be

OUTSTANDING BALANCE *100*9*1*1#
UNBILLED AMOUNT *100*9*1*2#
PAYMENT HISTORY *100*9*1*3#

You can save in your phonebook to access it quickly.

Just remember to continue it with * and close it with #.


User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Nyanmaru
post Dec 20 2012, 05:10 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 247

Joined: Oct 2012
From: Garage Sales
sorry..but how do i stop background music sub?my bro activate.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
weeloong81
post Jan 27 2013, 04:32 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 135

Joined: Jul 2008
From: Bukit Jalil, KL


Using ipad how to check credit balance?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Servantforever
post Mar 13 2013, 05:40 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 132

Joined: Feb 2008
QUOTE(weeloong81 @ Jan 27 2013, 04:32 PM)
Using ipad how to check credit balance?
*
Yes I need the answer for this question too.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
IMfae_
post Mar 14 2013, 11:43 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 247

Joined: Feb 2013
From: Johor Bahru


QUOTE(codeiki @ Nov 18 2012, 04:53 PM)
For postpaid user, the code is just follow the menu number. For example.
The menu showed after key in *100#, item no. 9 is "My Account". Then after enter 9, item no. 1 is "Billing Info". Then after enter 1, items listed are

1. Current & outsatnding balance
2. Unbilled payment
3. Payment history

So, the code to access those item quickly will be

OUTSTANDING BALANCE *100*9*1*1#
UNBILLED AMOUNT *100*9*1*2#
PAYMENT HISTORY *100*9*1*3#

You can save in your phonebook to access it quickly.

Just remember to continue it with * and close it with #.
*
+1 thanks! so useful.

and here is to check internet usage on maxis postpaid. *100*7*1# icon_rolleyes.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
NSR
post Sep 28 2013, 02:26 PM


Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 432

Joined: Apr 2006
From: Penang and KL


check maxis number:
sms the below msg to 22011. foc.:-
check (maxis number)
example:-
check 0124904888

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Kendall
post Sep 28 2013, 03:12 PM


On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 538

Joined: Mar 2012
From: California Dreamin' Status:To Be Promoted To Mod


QUOTE(NSR @ Sep 28 2013, 02:26 PM)
check maxis number:
sms the below msg to 22011. foc.:-
check (maxis number)
example:-
check 0124904888
*
Check for what?
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
prosibu
post Sep 28 2013, 05:30 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 243

Joined: Feb 2010
From: BBU Melaka


QUOTE(Kendall @ Sep 28 2013, 03:12 PM)
Check for what?
*
I think the sms is used for check if the number you send to the 22011 is maxis/hotlink user or no biggrin.gif
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dgboy
post Sep 28 2013, 05:44 PM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,586

Joined: Oct 2010


QUOTE(prosibu @ Sep 28 2013, 05:30 PM)
I think the sms is used for check if the number you send to the 22011 is maxis/hotlink user or no  biggrin.gif
*
Yup, correct. And the latest #Hotlink plan have flat call and SMS rate, plus no Active 10, so it's getting less crucial what networks your contacts are using.
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
sms2u
post Apr 9 2014, 11:16 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 131

Joined: Dec 2013
QUOTE(dgboy @ Sep 28 2013, 05:44 PM)
Yup, correct. And the latest #Hotlink plan have flat call and SMS rate, plus no Active 10, so it's getting less crucial what networks your contacts are using.
*
#hotlink plan come with active10 now.
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
dgboy
post Apr 9 2014, 11:40 AM


Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,586

Joined: Oct 2010


QUOTE(sms2u @ Apr 9 2014, 11:16 AM)
#hotlink plan come with active10 now.
*
Yup, Activ10 brought back due to popular demand rclxms.gif
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.1058sec    2.18    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 18th April 2014 - 09:44 PM