Welcome Guest ( Log In | Register )

13 Pages  1 2 3 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ABNxcess offering 10, 30 and 50 Mbps at RM129.00 &, Malaysia first digital cable TV network (ABNxcess)

views
     
annoymous1234
post Jan 31 2014, 10:20 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
guess what??? abnxcess remove all the wall post of customers after so many complain. looks like they are hiding their bad service
annoymous1234
post Feb 4 2014, 08:30 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
u guys said they use coaxial, but in their site and fb they said fiber. so?
annoymous1234
post Apr 1 2014, 11:37 AM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
ABNXcess users, any complain so far?
annoymous1234
post Apr 3 2014, 08:11 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
i just find it suspicious that abn hide all the customer wall post.. hmm
annoymous1234
post Apr 3 2014, 09:31 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
QUOTE(MNet @ Apr 3 2014, 08:55 PM)
wat their hide?

user posted image
*
previously, before month of feb, customer wall post are visible. i know coz i was surveying. since last month can't see any wall post anymore. only what abn posted. u try post something on their wall, can u see it?
and that is the speed u getting for 5Mbps? 261kbps =2mbps?? isn't it slow?

This post has been edited by annoymous1234: Apr 3 2014, 09:33 PM
annoymous1234
post Apr 5 2014, 09:55 AM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
Mnet is trolling. first off, few pages back u mention u are using 5Mbps (not 10 like u claim above), 2nd, 0.25MBps is very fast? my 1Mbps also can get up to 0.89MBps.. 0.25 is like what the other forummer said, 384kbps from streamyx. keep saying fast fast padahal not getting the speed u supposed to doh.gif
annoymous1234
post Apr 6 2014, 02:20 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
QUOTE(zerorating @ Apr 6 2014, 02:10 PM)
As for me, range is not a problem, but wireless congestion as many AP using the same channel, it getting worse since alot people using HSBB. if your device support channel 12, 13, please use it as it not congested much, other than that, use channel 1,6, 11
*
u mean if many people share the same connection at home?
annoymous1234
post Apr 6 2014, 03:52 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
QUOTE(kamfoo @ Apr 6 2014, 03:34 PM)
like that die lo... cannot use file host
*
file host is like rapidshare all those?
annoymous1234
post Apr 6 2014, 04:04 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
QUOTE(kamfoo @ Apr 6 2014, 04:03 PM)
yes  laugh.gif
*
can someone test it to confirm icon_question.gif
annoymous1234
post Apr 7 2014, 03:39 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
ok guys just came back from registration. guy will come on sat to do installation. will update my experience before, during, and after the install.
BTW, the staff told me if i cancel within 10 days they will not charge me rm500. Guess I have 10 days to try out everything from download to streaming,
and the staff also said the cable they provide is only 40 meters?!
does can someone please confirm if the modem they give have Ethernet port? my PC no wifi reciever leh. I connect using Ethernet
annoymous1234
post Apr 7 2014, 04:46 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
QUOTE(kamfoo @ Apr 7 2014, 04:04 PM)
got 1 lan port  only..anywhere where ur area
*
kepong

QUOTE(Riolis @ Apr 7 2014, 04:11 PM)
40 meters is pretty long.
got 1 ethernet port. you can pay the installer under the table to get more than 40 meters laugh.gif
*
hmm.. I think should be long enough. im living in a single story terrace house, living room and PC room is quite near. can't wait for my 10mbps!! biggrin.gif biggrin.gif
annoymous1234
post Apr 7 2014, 05:37 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
QUOTE(dddbbb @ Apr 7 2014, 05:22 PM)
anyone using abn can confirm wheter or not ppl say if subscribe 10mbps during peak hours can get about 2mbps only?
*
I seriously hope this is not true.
annoymous1234
post Apr 8 2014, 11:05 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
the tech guy just called me, coming this sat 3pm. woots! after the guy fix can straight use internet or need to wait for the center to activate it
annoymous1234
post Apr 11 2014, 09:15 AM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
my last day living with this speed biggrin.gif
user posted image
annoymous1234
post Apr 11 2014, 10:02 AM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
QUOTE(bladekiller @ Apr 11 2014, 09:56 AM)
5mbps or 10?  rclxms.gif
*
10 smile.gif
annoymous1234
post Apr 11 2014, 05:31 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
QUOTE(cedm @ Apr 11 2014, 04:14 PM)
Yes, but you will need to pay TM RM500 in cancellation penalty.
On the other hand, ABN will give you a RM200 discount (RM20/month discount for the next 10 months) for switching broadband provider.

But beware that ABN may not be any better than Unifi, depending on your expectations...
*
No more rebate already. The promo was til feb
annoymous1234
post Apr 11 2014, 09:01 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
QUOTE(Riolis @ Apr 11 2014, 08:27 PM)
Fak yeah!!! about time!!  rclxms.gif

user posted image

user posted image
*
why is it different so much? sweat.gif
annoymous1234
post Apr 11 2014, 09:48 PM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
QUOTE(Riolis @ Apr 11 2014, 09:16 PM)
Because its depends on the server, I'm guessing the dallas server is jumping to more hoops then the NY server. I don't know their ip so I cant do tracert to see wheres the bottleneck is. or rather I'm not really bothered to know, since my requirement arent that high, not running a web server, game server etc, I'm happily on ABN dling prawn and have rm 100 savings each month. laugh.gif
*
Wah nice. Really excited for my new speed. But Based on ur earlier post, I need to prepare for slow speed during peak hours. Just hope it won't be slow till 1mbps. That would be too much. >.<
annoymous1234
post Apr 12 2014, 10:11 AM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
Anyone here now??? The cable guy is in my home and he said he will place the modem in the living hall. Problem is my PC is not in the hall, its in the room.. He said use WiFi but my desktop no WiFi receiver leh. He needs to connect the Ethernet cable from my hall to room which he said it's over 40 meters and he never done it before. I hope he can help me settle. If not how to use internet. I certainly won't want to move my PC to hall. Any advice guys?

This post has been edited by annoymous1234: Apr 12 2014, 10:18 AM
annoymous1234
post Apr 12 2014, 10:25 AM

✔ SAFE TRADER
*******
Senior Member
5,748 posts

Joined: Mar 2009
QUOTE(Madd3rz @ Apr 12 2014, 10:17 AM)
You can request cable guy to extend /put the cable modem near your pc ,since they provide 40m of cable for free.
*
They said 40m is not enough. Now they still doing the outside cable. Will chat with him and see if he can do me a favour or not

13 Pages  1 2 3 > » Top
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0502sec    0.89    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 5th April 2020 - 09:50 PM