Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Jalan berhantu seluruh malaysia, highway to hell

views
     
imranzero
post Oct 14 2012, 05:56 PM

Getting Started
**
Junior Member
233 posts

Joined: Jan 2007
From: Seri Kembangan ->Puncak Jalil -> Cyberjaya



lokasi : Kem terendak , persiaran pegawai..rumah dua tingkat, blakang ada pantai terendak.

cerita dia cmni, jadi time aku tadika, tp still ingat la..rumah ni da lama takde org duduk, tp ayah aku jenis tak kisah duduk je mana rumah yg ada..malam2 slalu dgr pontianak mengilai kt blkg umah..aku ada dengar skali je, terus demam panas n tak berani tido lewat da...skg ni aku dgr cite sampai skg takde org duduk umah tu lepas ayah aku posting ke tempat len..
imranzero
post Oct 14 2012, 07:01 PM

Getting Started
**
Junior Member
233 posts

Joined: Jan 2007
From: Seri Kembangan ->Puncak Jalil -> Cyberjaya



QUOTE(LingLingFat @ Oct 14 2012, 06:11 PM)
Macamna tau bunyi pontianak mengilai2 ha? Time budak dulu pernah dengar jugak.
Black out time hujan2 tngah malam gelap. My daddy brought me downstairs tidur bawah @ ruang tamu, pastu buka glass sliding door luas2 ( gate still locked, just want angin masuk )

I slept on the floor holding my dad's hand, he slept on the couch. X lama pastu ble dengar rumah sebelah, sdg hujan kuat tu, bunyi cam nangis@ketawa going on & on.
I kinda scared so I asked my dad, while holding tight his hand, " Apatu pak?" He just said "Hmm hmm.." ignoring me..

I wasn't really spooked sebab, I know for fact rumah sebelah ada 2 ekor anjing betina, mungkin anjing2 tu yg buat bunyi2.. Pastu auntie rumah sebelah tu hidup dia susah, widow suffering from cancer.. jadi mungkin dia yg nangis in despair malam2 tu.
*
cuz everyone in the house hear the same lol..abah aku ckp tu pontianak,standard la tempat cmtu katanya...
imranzero
post Dec 12 2012, 02:46 AM

Getting Started
**
Junior Member
233 posts

Joined: Jan 2007
From: Seri Kembangan ->Puncak Jalil -> Cyberjaya



QUOTE(al3p @ Dec 11 2012, 11:49 PM)
Aku rasa pakcik aku pnah duk sini. Die dulu kommando 21 tu. Die yg dekat gila ngn pantai tu kan? jalan kaki boleh sampai.Masa kecik2 penah pegi situ skali je. Pastu die dh pindah. Rumah tu mmg nampak cm lama sket. Tapi x pnah plak kena ape2
*
yup, if nk masuk ke laman rumah mcm turun bukit..ada sebelah2 rumah....belakang ada mcm club(misnite apa tah spelling)..seram oi..monyet mengamuk pn pnh jd dlu..

Bump Topic Add ReplyOptions New Topic
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0433sec    0.28    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 18th May 2022 - 08:51 PM