Welcome Guest ( Log In | Register )

28 Pages  1 2 3 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Jalan berhantu seluruh malaysia, highway to hell

views
     
SUSStationMonkey
post Jul 28 2012, 12:29 AM, updated 9y ago

New Member
*
Junior Member
15 posts

Joined: Sep 2009
From: Border of Fantasy


QUOTE
kluang- jalan baru ke johor tenggara

- "i pernah muntah tapi ayah i x mo berenti. muntah sambil keta jalan slow2 :rf: . sbb ayah i pernah nampak perempuan berbaju putih sambil lambai2 tangan tengah2 malam dekat jalan area situ. mintak tumpang katanya."


- "I got vomit2 but my dad don't wanna pullover. So i vomit inside the car while going on slowly. Because dad have seen a lady in white waving her hands at midnight in that area. Wanna hitch a ride, they say."
QUOTE
Kilometer 114, Jalan Behrang-Tanjung Malim

Merapoh - Gua Musang,...area Bukit tujuh.....member saya kata ada "budak" menumpang kete dia di situ,siap main2 ngan anak dia,sampai di rumah,anak dia kata kat ayahnya (member saya),"kenapa tinggalkan kawan Nana dalam kereta tu ayah..?"....terus kunci pintu rumah...
Jalan gua musang pon ada.. Roundbout pertama dari KL menghala ke trafik light simpang tiga ke kuala krai.. Jalan antara tu akan ada perasaan mengantuk.. Tapi takde kena usik atau bau wangi, cuma mengantuk kalau drive dalam jam 4,5 pagi

My friend go say... got a "kid" hitch his car there suddenly there, got play2 with his son. Arrive at home, the son say "Why you leave nana all alone in the car daddy?"....

.... my friend terus lock door masuk rumah

First roundabout from KL going to traffic light at 3 junction to kuala krai, you drive there will feel sleepy. But no perfume smell or kena kacau. Just suddenly very sleepy"
QUOTE
kuala klawang ke batu 9 cheras

pengalam sendiri

naik motor berdua dengan kawan pukul 2 pagi dari port dickson nak ke kuala lumpur.saje2 test jalan lama.teserempak dengan segerombolan geng motor dekat stage 2,so saya berhenti dengan niat nak tolong.sampai dekat situ,saya bagi salam tapi tak dijawab

and saya tanya jatuh sebab apa,detail saya tak berapa nak ingat lagi tapi yang pasti,sebelum saya nak gerak,dia pesan suruh saya hati2 and then apabila saya bagi salam tidak dijawab lagi,cuma senyuman dilemparkan,tunggu apa lagi,cabut la,memang sampai2 rumah badan rasa lemah and besoknnya tak larat ke kelas

*tak tahu la apa benda yang saya jumpa tu,cuma menceritakan pengalaman je,actually banyak lagi detail2 kejadian tu cuma ingatan macam samar2,muka brader yang saya bagi salam tu pun tak dapat nak ingat.walluhualam


- 2 people ride bikes together 2 am from port dickson to KL
- Meet a pack of bikers at stage 2, so they stopped and wanna help
- THey say hi but bikers dont response
- Before they leave, one of the bikers told them to becareful. Then the 2 people bagi salam, no response. Just smiling.
- They feel scared and balik rumah. next day demam.
QUOTE
km256 seremban highway

http://forum.lowyat.net/index.php?showtopic=2073952&hl=

Here is the story, i supposed to go JB tonight becos i have meeting in JB tomorrow. Traffic was smooth ,not jam like usual, around 7pm when it happen.
i was tailgate this myvi hope he turn left to give me way, but he drive faster than me. so i just drive la. so tiba2 he break mati , i was shock becos i layan selena gomez song that time   , i break mati oso no use, also langgar him. Damn i was upset , without thinking straight i go down and want to farkk the myvi driver. ( i know my fault also drive fast , nah kan x sempat break   )

Me: wehh bro, apesal lu tiba2 break mati ni.. gila ke apa.. ( he was with his another friend in the car )

He: not answer me , i ketok his window.. and he suddenly sedar la like that, he go out but not talking, same with his friend.

Me: Apesal lu bro ?? tengok hantu ke apa ?

suddenly there is JPJ officer , approach us..

Jpj: Masih boleh jalan x ? kalau boleh pergi tepi jalan dulu. Nanti bagi orang jam pulak.

so we drive to tepi jalan la. But the myvi driver seems still in shock, ngam2 i got hot coffee at my car buy from mekdi, so i give the bro. He seems abit calm . And he say sorry to me, sorry bro. Tapi i ternampak something.

Me: lu nampak apa bro ? haihhzz, malam ni i patut ada kat JB tau tak ?

He: sorry tapi tiba2 ada orang terbakar lari depan i tadi.. betul sumpah demi Allah he said. " his friend also claim see that " and they actually terkejut la. deswai they break mati.

Me: apa lu cakap bro, aku x nampak ada orang lari pun tadi, ko ni mabuk ke apa ? " of coz i dont belip his crap la "

Suddenly there is indian guy approach us, he offer tow service. What we didn't notice is there is early accident before us at the same spot too. And there were Motor and Car accident, maybe 10minutes before us. That explain there were JPJ officer there. So i also kepoh go see the another accident, there was an indian guy lying on the road. I thought he is dead but he's not. Many indian also at there, i ask them what happen. They said this guy said he ternampak orang terbakar running on the road and he lost control of his vehicle. I was so surprise. Is this coincidence ?



QUOTE
jalan baling-pengkalan hulu-gerik

Stationmonkey's personal encounter-

- Jalan ni memang gila. Dahla berbukit, kona tajam banyak pulak tu. Hutan memang tebal kiri kanan, jalan pun agak sempit. Kalau keretak kau rosak tengah malam, belum tentu kau akan selamat untuk melihat siang keesokan harinya....
Sebelum sampai pekan pengkalan hulu, dari gerik, kau akan lalu satu kawasan berbukit dan redup dengan pokok2, kat situ selalunya kalau lalu signal akan hilang dalam 10-15 saat, then ada balik. pernah sekali aku bawak agak laju jugak kat situ, petang2 jugak la nak dekat maghrib, sampai satu kona ni nak go uphill sikit, aku perasan macam ada satu perkampungan kecik la, adalah rumah dalam 4-5 biji, budak2 main tepi jalan and nenek2 lepak kat pangkin rumah. Pemandangan biasa kat kampung. Aku pun meneruskan perjalanan dengan biasa.

Keesokan harinya aku lalu tempat sama, dari pengkalan hulu ke gerik. Aku memang cam tempat signal hilang tu sebab struktur pokok kat situ lain sikit, pokok2 dia tinggi dan redup macam 'memayungi' jalan tu, so tak terasa bahang matahari. Jalan lain pokok tumbuh menegak. Time aku lalu situ aku bawak slow sikit sebab cousin aku ada, lepas tu aku pelik, eh, bukan ada kampung ke kat sini semalam. Aku tanya cousin aku yang memang duduk situ, bukan ke kat situ sepatutnya ada rumah2? Cousin aku kata
"Shh, jangan tegur."


- This road got many hills, dangerous corners, thick forest on the sides, and small road. If your car rosak in the middle of the night memang die la...
- Got this one road, before you reach the town, you'll find this road got the tree grows and cover the road, so it's very cool and shady, but at that place, your phone signal will hilang in about 15 secs.
- So i drive there and saw a small village, 4-5 houses with kids and old people doing normal kampung people stuff
- Go on driving without thinking anything
- Next day drive with cousin at the same spot. I recognize it very well because that's the ONLY place where the tree grows sideways and shade the road, while the rest of the trees at other part grows upwards.
- No trace of people or houses are found
- Ask cousin, i tot supposedly got houses there?
- Cousin say "choyyyy u diam2 sudah la"
Where else in malaysia you guys pernah kena kacau on the road? Or heard stories about jalan berhantu?

This post has been edited by StationMonkey: Jul 28 2012, 12:40 AM
supermoto
post Jul 28 2012, 12:29 AM

Casual
***
Junior Member
363 posts

Joined: Dec 2010
Station monkey malam ni rajinnyer
H4XF4XTOR
post Jul 28 2012, 12:30 AM

【ツ】PANDAMON 【ツ】
*******
Senior Member
3,074 posts

Joined: May 2011
From: ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ █ 100 %



QUOTE(supermoto @ Jul 28 2012, 12:29 AM)
Station monkey malam ni rajinnyer
*
setiap hari dia rajin
supermoto
post Jul 28 2012, 12:31 AM

Casual
***
Junior Member
363 posts

Joined: Dec 2010
QUOTE(H4XF4XTOR @ Jul 28 2012, 12:30 AM)
setiap hari dia rajin
*
haritew muka bane skrng magneto...
TOROBO
post Jul 28 2012, 12:31 AM

Casual
***
Junior Member
379 posts

Joined: Feb 2010
From: house above a tree


I forgot where but there is a supposedly haunted bridge in ranau.
the bridge sometimes pulls cars into under the bridge,most driver say suddenly lose control.
my bapak kena once.
SUSStationMonkey
post Jul 28 2012, 12:31 AM

New Member
*
Junior Member
15 posts

Joined: Sep 2009
From: Border of Fantasy


QUOTE(TOROBO @ Jul 28 2012, 12:31 AM)
I forgot where but there is a supposedly haunted bridge in ranau.
the bridge sometimes pulls cars into under the bridge,most driver say suddenly lose control.
my bapak kena once.
*
how your bapak kena?
ce citer
nearlee
post Jul 28 2012, 12:32 AM

Getting Started
**
Junior Member
105 posts

Joined: May 2009
From: iNearly
English version got?
supermoto
post Jul 28 2012, 12:32 AM

Casual
***
Junior Member
363 posts

Joined: Dec 2010
QUOTE(TOROBO @ Jul 28 2012, 12:31 AM)
I forgot where but there is a supposedly haunted bridge in ranau.
the bridge sometimes pulls cars into under the bridge,most driver say suddenly lose control.
my bapak kena once.
*
jom derail thread ni whistling.gif
TOROBO
post Jul 28 2012, 12:36 AM

Casual
***
Junior Member
379 posts

Joined: Feb 2010
From: house above a tree


QUOTE(StationMonkey @ Jul 28 2012, 12:31 AM)
how your bapak kena?
ce citer
*
he drive about 140km/h iinm when suddenly his steering pusing towards the side and the goes down beside the bridge.
luckily the car doesnt go down all the way. so he ask my mum take me out of the car and climb back up.
there are people passing by but they dont want to stop and help my mom because the rumor is that you can see a women ghost near the bridge sometimes.they thought my mother is the ghost which weirdly suddenly have a 5 y.o son.
a few moments later,a white toyota pickup stops by and using a strong rope pulls my dad saga up. it turns out that pickup also kena the same thing at the other end of the bridge.

everytime my dad cross that area surely will slow down punya..
poad
post Jul 28 2012, 12:37 AM

On my way
****
Senior Member
525 posts

Joined: Nov 2011
From: inside PC

roundboard shah alam...member gua tengah layan corner, suddenly bende tu kt atas die pun layan corner gak sambil mengilai2...
Lucidus
post Jul 28 2012, 12:37 AM

Newbie?
*******
Senior Member
2,446 posts

Joined: Jan 2011
From: The Vortex


Ni lah manusia.

Takut hantu, takut miskin, takut orang kata, takut kena kutuk, takut kena pulau, takut orang taknak kawan, takut itu, takut ini, macam-macam takut.

Tapi nak takut Allah bukan main susah.

Orang cakap bodoh marah.
mikicun
post Jul 28 2012, 12:38 AM

Casual
***
Junior Member
443 posts

Joined: Nov 2006
From: somewhere i belong...
QUOTE
jalan baling-pengkalan hulu-gerik

Stationmonkey's personal encounter-

- Jalan ni memang gila. Dahla berbukit, kona tajam banyak pulak tu. Hutan memang tebal kiri kanan, jalan pun agak sempit. Kalau keretak kau rosak tengah malam, belum tentu kau akan selamat untuk melihat siang keesokan harinya....
Sebelum sampai pekan pengkalan hulu, dari gerik, kau akan lalu satu kawasan berbukit dan redup dengan pokok2, kat situ selalunya kalau lalu signal akan hilang dalam 10-15 saat, then ada balik. pernah sekali aku bawak agak laju jugak kat situ, petang2 jugak la nak dekat maghrib, sampai satu kona ni nak go uphill sikit, aku perasan macam ada satu perkampungan kecik la, adalah rumah dalam 4-5 biji, budak2 main tepi jalan and nenek2 lepak kat pangkin rumah. Pemandangan biasa kat kampung. Aku pun meneruskan perjalanan dengan biasa.

Keesokan harinya aku lalu tempat sama, dari pengkalan hulu ke gerik. Aku memang cam tempat signal hilang tu sebab struktur pokok kat situ lain sikit, pokok2 dia tinggi dan redup macam 'memayungi' jalan tu, so tak terasa bahang matahari. Jalan lain pokok tumbuh menegak. Time aku lalu situ aku bawak slow sikit sebab cousin aku ada, lepas tu aku pelik, eh, bukan ada kampung ke kat sini semalam. Aku tanya cousin aku yang memang duduk situ, bukan ke kat situ sepatutnya ada rumah2? Cousin aku kata
"Shh, jangan tegur."


dari grik ke pengkalan hulu jalan memang camtuh... banyak kampung org asli dan gerai kecik tepi jalan...

dah 7-8 kali dah lalu situ.. termasuk yang terbaru pada 20-21 julai lepas... syukur masih x der apa2 yang berlaku...
akisendro
post Jul 28 2012, 12:38 AM

New Member
*
Junior Member
37 posts

Joined: Nov 2006


TS ... ive been driving on all roads uve listed above ..... alone in the middle of the night summore .... but luckily i didnt encountered any hantu there ... cross fingers .. i hope wont see any ..... but at certain area .. definitely can feel goosebumps ....
Jejilat
post Jul 28 2012, 12:38 AM

Getting Started
**
Junior Member
70 posts

Joined: Nov 2010


jalan kangkang. ada hantu kerang
IluvProton
post Jul 28 2012, 12:38 AM

Getting Started
**
Junior Member
143 posts

Joined: Jul 2009

hantu paling ganas is secondary school kids.
king_shazman
post Jul 28 2012, 12:39 AM

New Member
*
Newbie
3 posts

Joined: Jun 2006


Semua jalan ada hantu.
Snowcap
post Jul 28 2012, 12:40 AM

Getting Started
**
Junior Member
295 posts

Joined: Mar 2010
From: Milky Ways



saya fan SM. sekian.
SUSstrikeuk
post Jul 28 2012, 12:41 AM

Casual
***
Junior Member
439 posts

Joined: Jan 2003



QUOTE(poad @ Jul 28 2012, 12:37 AM)
roundboard shah alam...member gua tengah layan corner, suddenly bende tu kt atas die pun layan corner gak sambil mengilai2...
*
which roundabout? shah alam got too many
king_shazman
post Jul 28 2012, 12:43 AM

New Member
*
Newbie
3 posts

Joined: Jun 2006


QUOTE(strikeuk @ Jul 28 2012, 12:41 AM)
which roundabout? shah alam got too many
*
Dekat stadium kan?
SUSStationMonkey
post Jul 28 2012, 12:44 AM

New Member
*
Junior Member
15 posts

Joined: Sep 2009
From: Border of Fantasy


QUOTE(nearlee @ Jul 28 2012, 12:32 AM)
English version got?
*
edited english version


QUOTE(TOROBO @ Jul 28 2012, 12:36 AM)
he drive about 140km/h iinm when suddenly his steering pusing towards the side and the goes down beside the bridge.
luckily the car doesnt go down all the way. so he ask my mum take me out of the car and climb back up.
there are people passing by but they dont want to stop and help my mom because the rumor is that you can see a women ghost near the bridge sometimes.they thought my mother is the ghost which weirdly suddenly have a 5 y.o son.
a few moments later,a white toyota pickup stops by and using a strong rope pulls my dad saga up. it turns out that pickup  also kena the same thing at the other end of the bridge.

everytime my dad cross that area surely will slow down punya..
*
DAYUMMMM
scary sia
tapi berani ya bapak kau drive 140

QUOTE(mikicun @ Jul 28 2012, 12:38 AM)
dari grik ke pengkalan hulu jalan memang camtuh... banyak kampung org asli dan gerai kecik tepi jalan...

dah 7-8 kali dah lalu situ..  termasuk yang terbaru pada 20-21 julai lepas... syukur masih x der apa2 yang berlaku...
*
that time i baru balik from teluk batik. i am the only one awake, other people is sleeping. so i sorang nampak. Memang dah maghrib kot time tu.
But i'm sure that place memang signal lost 10-15 secs sebab i remembered always lalu situ on call with mak, and will putus suddenly, and reconnect again.
tapi tak pernah la nampak benda pelik2 sangat. just the perkampungan ghaib tu la. itupun once. or maybe i was too sleepy. but my cousin did say area tu memang angker. Lagi bahaya dekat jalan yang nak dekat sampai lombong before pengkalan hulu tu. Fuh, memang seram.


28 Pages  1 2 3 > » 
Bump Topic Add ReplyOptions New Topic
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0263sec    0.91    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 22nd October 2021 - 04:51 PM