Welcome Guest ( Log In | Register )

Forum Announcement

Please keep your account's email current. http://lowy.at/chgEmail

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Jalan berhantu seluruh malaysia, highway to hell

views
     
king_shazman
post Jul 28 2012, 12:39 AM

New Member
*
Newbie
3 posts

Joined: Jun 2006


Semua jalan ada hantu.
king_shazman
post Jul 28 2012, 12:43 AM

New Member
*
Newbie
3 posts

Joined: Jun 2006


QUOTE(strikeuk @ Jul 28 2012, 12:41 AM)
which roundabout? shah alam got too many
*
Dekat stadium kan?
king_shazman
post Jul 28 2012, 12:48 AM

New Member
*
Newbie
3 posts

Joined: Jun 2006


QUOTE(poad @ Jul 28 2012, 12:46 AM)
no...roundboard yg menghala ke padang jawa tu..xegat plak seksy bape... sweat.gif
*
Oooo kat kawasan kilang tu, situ mmg eerie sikit. Kat roundabt stadium pun ada.
king_shazman
post Jul 28 2012, 12:52 AM

New Member
*
Newbie
3 posts

Joined: Jun 2006


QUOTE(THMiyoung @ Jul 28 2012, 12:49 AM)
seksyen 16. dkat ngn sport planet SA
*
Ha'ah. ni yang terbang tu. Kat stadium tu berdiri tegak. Nak masuk roundabout je nampak. Fuhhhhhhh.
king_shazman
post Jul 28 2012, 12:56 AM

New Member
*
Newbie
3 posts

Joined: Jun 2006


QUOTE(elcieloultima @ Jul 28 2012, 12:55 AM)
user posted image
*
Photochop kuat
king_shazman
post Jul 28 2012, 12:58 AM

New Member
*
Newbie
3 posts

Joined: Jun 2006


QUOTE(elcieloultima @ Jul 28 2012, 12:55 AM)
kira sekarang ni ada dua ekor la?
shah alam tu punya la advance pun berantu jugak ekk
banyak lak tu
sesape tau background story shah alam?
*
Ada banyak eko. Sana sini ada kat shah alam ni. Yang bela ada. yang buang ada. Yang main2 kat jalan ada. Tp kat stadium tu dah takde dah, pindah kot. Sb situ dah naik kawasan perumahan. Dulu je rajin dia buat road show. Skrg takde dah. Yang kat sec16 tu ada lg.
king_shazman
post Jul 28 2012, 12:59 AM

New Member
*
Newbie
3 posts

Joined: Jun 2006


Weh SM ckp kat highway la. So jalan biasa punya hantu tak kira. Nak yang mainstream je.

Bump Topic Add ReplyOptions New Topic
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0342sec    0.50    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 1st December 2021 - 12:44 PM