Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> AMD Socket-939 Overclocking Database, Athlon64, Athlon64 FX, Opteron

views
     
gsan
post Jan 27 2006, 12:08 AM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

come on guy, let's bring lowyat database up.

AMD Athlon 64 3200+ LBBLE 0520 FPMW (same as dinster's one smile.gif )
DFI LANParty UT Ultra-D (704-2BTA BIOS)
Gskill 2x512MB GH Winbond UnTesTed
64MB Leadtek Winfast 6200TC 64bit
Acbel iPower 450W PSU
Thermalright xp90c with 92mm @ 2.2k rpm

user posted image

this proc can do 2.8GHz stable with 1.536v before but somehow now become unstable and only stable @ 1.568v. anyone know what's the problem?

This post has been edited by gsan: Jan 27 2006, 08:15 AM
gsan
post Jan 28 2006, 09:00 AM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

Updated: 2.8G @ 1.536v

AMD Athlon 64 3200+ LBBLE 0520 FPMW
Thermalright xp90c with 92mm @ 2.2k rpm

user posted image
gsan
post Jan 29 2006, 07:25 AM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

CNY Updated: 2.8G @ 1.52v thumbup.gif

AMD Athlon 64 3200+ LBBLE 0520 FPMW
Thermalright xp90c with 92mm @ 2.2k rpm

user posted image

This post has been edited by gsan: Jan 29 2006, 07:25 AM
gsan
post Jan 30 2006, 07:39 AM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

QUOTE(newbieockids @ Jan 29 2006, 04:06 PM)
frrm the stepping, i believe it was E3.. correct me if im wrong gsan..
gsan, push it to 3ghz ler.. thumbup.gif
*
yup, you're right smile.gif i have to run it at 2.8G with 1.5v stable or below before pushing to higher. but i dont think that the chip will hit 3G with air cooling only.

This post has been edited by gsan: Jan 30 2006, 07:39 AM
gsan
post Jan 30 2006, 01:38 PM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

not air cond room, but with side panel open, in the early morning, the weather quite cold.
gsan
post Feb 2 2006, 08:00 PM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

QUOTE(mazdagtr210 @ Feb 2 2006, 07:35 PM)
ok update with 9 hours now ............
*
2.8G @ 1.47v thumbup.gif

push to the max ya smile.gif
gsan
post Feb 3 2006, 07:39 AM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

QUOTE(LittleLinnet @ Feb 3 2006, 02:38 AM)
you run prime continously for 1 year ??
OMG.....you are the man..... notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif  notworthy.gif
*
hehe.. if you look it carefully, you'll notice something. please refer to the pic below. if he really prime for 8763hours, the red arrow there should be can scroll very very very down. as i know, he is changing the date only. dont believe? try out yourself tongue.gif

user posted image
gsan
post Feb 4 2006, 02:01 AM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

QUOTE(mazdagtr210 @ Feb 3 2006, 10:00 PM)
waa my vdimn at bios 1.475 lorrrrrr hehehe
*
just wonder that have you experience that BSOD and then restart when overclocking the proc with lower voltage? like now u already stable 2.8G 1.47v and what will happen if u try with 1.45v or even lower....
gsan
post Feb 4 2006, 09:39 AM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

QUOTE(mazdagtr210 @ Feb 4 2006, 03:17 AM)
cannot dude coz im reduce it to the lowest now... if under 1.475 cannot prime well.... will restart back
*
yaya... before restart got any blue screen shown?
gsan
post Feb 6 2006, 07:00 PM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

QUOTE(ethanlow @ Feb 6 2006, 04:32 PM)
biggrin.gif  smile.gif  smile.gif
Air Cooling only
*
what's your psu?
gsan
post Mar 1 2006, 09:27 AM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

kingmaker_20,

what psu you used to overclock the proc? 2.6 @ 1.36v is kinda impressive leh... my 0520 seem cannot do that well.
gsan
post Apr 13 2006, 07:07 PM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

QUOTE(tAmp0i @ Apr 13 2006, 06:57 PM)
Joining the league...

Opteron 146 [CAB2E 0540FPMW] @ 3.0GHz [300x10], 1.45v + 104%
DFI LP UT nF4 Ultra-D
2x 256MB Kingston HyperX PC3200 @ 250MHz [2.0-2-5-2], 3.2v
OCZ PowerStream 520Watt

Fanless room, non-aircond
*
bro, what cooling system you used ya? notworthy.gif
gsan
post Apr 14 2006, 08:49 PM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

QUOTE(kulus @ Apr 14 2006, 03:21 PM)
bro..ur temp in screenies by using XP90C ka?  sweat.gif
*
nope, i think that he used ninja too icon_idea.gif
gsan
post Apr 15 2006, 09:23 AM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

QUOTE(KilJim @ Apr 15 2006, 01:06 AM)
Nah they're with the 90C
Yupp, temps area always higher than normal  laugh.gif
Since the P4 days, Infinity board and this Ultra-D it's been like this  tongue.gif
*
bro, I tot your xp90c was sold to someone already? sweat.gif
gsan
post May 27 2006, 10:44 AM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

280x10 @ 1.3v + 109.6%

AMD Opteron 146 CACJE 0607 APBW
DFI UT LP NF4 SLI-DR Expert
Mushkin 512MB PC3200 Special Edition
64MB Leadtek Winfast 6200TurboCache 64bit
Fortron Epsilon 600W
Thermalright xp90c with 92mm @ 2.2k rpm

user posted image

This post has been edited by gsan: May 27 2006, 10:55 AM
gsan
post Jul 16 2006, 11:38 AM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

@Overcool

where are you got the gem 146 ?
gsan
post Jul 23 2006, 06:02 PM

Electrical RF Engineer
*******
Senior Member
2,468 posts

Joined: Jan 2003

QUOTE(OverCool @ Jul 16 2006, 02:07 PM)
I ask friend help me buy at US... smile.gif

Not cheapt oh... More exp then malaysia..

It was around RM900++ include postage from US to malaysia..

Default Vcore can hit 300 * 10.. Not bad...!!!  laugh.gif
*
prime stable?

This post has been edited by gsan: Jul 23 2006, 06:03 PM

 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0272sec    0.49    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 30th July 2021 - 08:04 AM