Welcome Guest ( Log In | Register )

50 Pages < 1 2 3 4 > » Bottom
Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Beginners Guide to Desktop Modding (Guide)

fariz
post Oct 28 2005, 05:44 PM
Tan Sri F
Group Icon
Group: Staff
Posts: 16,825

Joined: Jan 2003
From: Siberia


@icon sushi: http://www.towofu.net/soft/e-aicon.php
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
hkeat
post Dec 30 2005, 12:26 AM
Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 65

Joined: Jun 2005
From: SJ


my samurize cd cover stopped displaying album covers... i dunno wat's wrong. could it be bcos i uninstall and reinstalled my winamp?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
fariz
post Dec 30 2005, 06:14 AM
Tan Sri F
Group Icon
Group: Staff
Posts: 16,825

Joined: Jan 2003
From: Siberia


just reinstall samurize and only select extra > media plugin
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
hkeat
post Dec 30 2005, 02:28 PM
Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 65

Joined: Jun 2005
From: SJ


QUOTE(fariz @ Dec 30 2005, 06:14 AM)
just reinstall samurize and only select extra > media plugin
*
weird that it doesn't solve the prob when i uninstall n reinstall the whole samurize. but when i did as u said, it somehow worked huh.gif. small little things can do wonders, lol. appreciate the help...
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ALIAS.JG
post Jan 1 2006, 02:11 AM
Regular
******
Group: Senior Member
Posts: 1,938

Joined: Feb 2005


can windowblinds 5 work on win xp x64 ??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
ijat84
post Jan 1 2006, 03:19 AM
Kodi
*****
Group: Senior Member
Posts: 884

Joined: Aug 2005
From: http://www.h417.my



QUOTE(ALIAS.JG @ Jan 1 2006, 02:11 AM)
can windowblinds 5 work on win xp x64 ??
*
can. windowblinds 5 is fully x64 compatible.

QUOTE
WindowBlinds 5 runs on 32-bit and 64-bit versions of Windows XP


Source: BetaNews
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Vervain
post Jan 5 2006, 03:54 PM
Rokkon Shoujo!
*******
Group: Senior Member
Posts: 4,934

Joined: Mar 2005
n00b here.. i saw alot of konfabulator anime widget. where to get them?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Sheonix
post Jan 5 2006, 04:35 PM
Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 331

Joined: Jan 2003
Widgets for Konfabulator:

http://www.widgetgallery.com/
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
signither
post Jan 21 2006, 03:15 AM
Certified Mutant
*******
Group: Senior Member
Posts: 3,557

Joined: May 2005


QUOTE(hkeat @ Dec 30 2005, 01:56 AM)
my samurize cd cover stopped displaying album covers... i dunno wat's wrong. could it be bcos i uninstall and reinstalled my winamp?
*
QUOTE(fariz @ Dec 30 2005, 07:44 AM)
just reinstall samurize and only select extra > media plugin
*
i'm just about to ask the same question.. thankx fariz thumbup.gif thumbup.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mfa333
post Feb 2 2006, 10:15 AM
Huhah!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,588

Joined: Jan 2003
From: KL-Skudai

how to change mouse cursor?cant find guide abt this in this thread.. blink.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pdot
post Feb 2 2006, 12:13 PM
Cockazard
****
Group: Senior Member
Posts: 670

Joined: Sep 2005
From: www.púkimon.net



QUOTE(mfa333 @ Feb 2 2006, 10:15 AM)
how to change mouse cursor?cant find guide abt this in this thread.. blink.gif
*
use cursorXP from stardock or

go to control panel>mouse>pointers>browse>(your.cur)

about the .cur file try to find some in deviantart or google it cool.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
badbad
post Feb 3 2006, 01:10 AM
New Member
*
Group: Junior Member
Posts: 10

Joined: Jan 2006


thanks this i wat i wuz fiding 4
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
~Rogue~
post Feb 3 2006, 04:57 PM
megane fettish
******
Group: Senior Member
Posts: 1,303

Joined: Dec 2005
From: World of Fettish



wat is a konfabulator? can tell me more details? me newbie in these things!!

and wat fo da samurize do...can also tell me more detail??

hehe thanks!!!

where to find mouse cursor??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Pdot
post Feb 3 2006, 08:13 PM
Cockazard
****
Group: Senior Member
Posts: 670

Joined: Sep 2005
From: www.púkimon.net



QUOTE(~Rogue~ @ Feb 3 2006, 04:57 PM)
wat is a konfabulator? can tell me more details? me newbie in these things!!

and wat fo da samurize do...can also tell me more detail??

hehe thanks!!!
*
wink.gif try read tis Konfabulator

whistling.gif about samurize u need to wait for some samurize sifus to describe.... tongue.gif

mouse cursor you can find some in deviantart.com [Link]

or if u hav cursorXP try this [Link]
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
~Rogue~
post Feb 4 2006, 12:38 AM
megane fettish
******
Group: Senior Member
Posts: 1,303

Joined: Dec 2005
From: World of Fettish



thx alot dude.....
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
gengstapo
post Feb 5 2006, 01:08 PM
Retired
********
Group: Senior Member
Posts: 10,632

Joined: Jan 2005
alo master in desktop modding..

wonder, how to use shellpack & wat its do??
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Freak`
post Feb 5 2006, 01:52 PM
Attack Attack!
******
Group: Senior Member
Posts: 1,375

Joined: Jan 2005
From: Batu Gajah, Perak



QUOTE(gengstapo @ Feb 5 2006, 01:08 PM)
alo master in desktop modding..

wonder, how to use shellpack & wat its do??
*
get a shellpack .. click it n it will install itself .. wink.gif

Freak`
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
neoro_blitz
post Feb 5 2006, 03:35 PM
Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 492

Joined: May 2005
From: Subang Jaya - USJ



hi Sifus ,

are there any application where I can edit the items to be displayed on the left hand side of the windows when I'm saving something in any applications like MS. Excel , Words , etc. I would like to place my custom directory instead of the common buttons i see such as

My Recent Documents , Desktop , my Documents , My Compauter and my netowkr places/..
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
fariz
post Feb 6 2006, 06:14 AM
Tan Sri F
Group Icon
Group: Staff
Posts: 16,825

Joined: Jan 2003
From: Siberia


Tweak UI

Common Dialog -> Places Bar
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
neoro_blitz
post Feb 7 2006, 12:48 AM
Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 492

Joined: May 2005
From: Subang Jaya - USJ



Thanks !!!
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

50 Pages < 1 2 3 4 > » Top
Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0890sec    1.31    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 22nd February 2017 - 02:58 AM