Welcome Guest ( Log In | Register )

14 Pages « < 2 3 4 5 6 > » Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Phenom II steppings and max OC database!, OCX on first boot ! ! !

views
     
cyberloner
post Apr 26 2009, 11:35 PM

Regular
******
Senior Member
1,546 posts

Joined: May 2005
From: Penang


QUOTE(gamers maniac @ Apr 26 2009, 11:27 PM)
retired lah  laugh.gif
*
Finish OC .. use the PC.. not retired... tongue.gif
gamers maniac
post Apr 26 2009, 11:51 PM

Casual Gamers
******
Senior Member
1,070 posts

Joined: Jan 2003
From: Ipoh



QUOTE(cyberloner @ Apr 26 2009, 11:35 PM)
Finish OC .. use the PC.. not retired...  tongue.gif
*
who ask u to use the pc mad.gif . u should sell in garage sale & buy another chip and start again. kan verdict kan laugh.gif ?
TSverdict
post Apr 27 2009, 12:14 AM

Time is Flying By
*******
Senior Member
2,458 posts

Joined: Apr 2008
From: M A N C A V E


QUOTE(gamers maniac @ Apr 27 2009, 12:51 AM)
who ask u to use the pc  mad.gif . u should sell in garage sale & buy another chip and start again. kan verdict kan  laugh.gif ?
*

Ha Ha Ha...you guys are crazy... laugh.gif laugh.gif

Playing OC as my Hobby...nothing much dude... whistling.gif

release my working stress by OC.... wub.gif

mozact89
post Apr 27 2009, 04:07 AM

~KAWASAKI NINJA~
******
Senior Member
1,131 posts

Joined: Oct 2007
From: ~Somewhere only we know~


hi verdict, i try to oc my proc until 3.9 ony.. when set to 4ghz, it restart.. so, here some suicide oc..


Attached thumbnail(s)
Attached Image
ah_khoo
post Apr 27 2009, 10:21 AM

- No Action Talk Only -
Group Icon
Elite
8,101 posts

Joined: Jan 2003
From: Tanah Lot @ Dungun, Terengganu.


QUOTE(mozact89 @ Apr 27 2009, 04:07 AM)
hi verdict, i try to oc my proc until 3.9 ony.. when set to 4ghz, it restart.. so, here some suicide oc..
*
finally, a dfi user u are eh bro? congrats... thumbup.gif

have u tried w/ multi < 20 to reach 4.0GHz? some chips just don't like high multi. i'm not tellin u to do super high htt thou, any htt < 250 will do just fine if u set d htt & nb freq multis rite. smile.gif
xixo_12
post Apr 27 2009, 10:53 AM

i!Retired!i
*******
Senior Member
7,318 posts

Joined: Nov 2006
From: Pulau Sipadan

waa mozact play with 955.. sweat.gif i thought still 940
fuzore
post Apr 27 2009, 11:07 AM

<motion sickness around>
*******
Senior Member
2,142 posts

Joined: Jan 2008
From: who wants to know?



that boy is cop duit i guess la.... so fast grab that chip edy...
xixo_12
post Apr 27 2009, 11:20 AM

i!Retired!i
*******
Senior Member
7,318 posts

Joined: Nov 2006
From: Pulau Sipadan

u pown ape kurang tongue.gif rolleyes.gif

wonder where he throw 940.. to gf maybe laugh.gif

This post has been edited by xixo_12: Apr 27 2009, 11:21 AM
hengmy
post Apr 27 2009, 12:25 PM

Regular
******
Senior Member
1,991 posts

Joined: Jan 2007
From: Seri Kembangan



nice thread, just see this thread today.
btw, may i suggest TS to link the result Screanshot to the database?
when there is alot of result summited, its hard to find the screanshot cry.gif
and also restricted the screanshot to uploaded at lowyat database, next time when ppl want to refer will not come out "the picture has been removed" smile.gif
apexiwildchild
post Apr 27 2009, 12:32 PM

Getting Started
**
Junior Member
277 posts

Joined: Dec 2008
hey guys.i have a question here..how come my amd overdrive cannot detect my phenom II proc??it says it cant detect any 7 series chipset..

This post has been edited by apexiwildchild: Apr 27 2009, 12:32 PM
fuzore
post Apr 27 2009, 12:34 PM

<motion sickness around>
*******
Senior Member
2,142 posts

Joined: Jan 2008
From: who wants to know?



QUOTE(apexiwildchild @ Apr 27 2009, 12:32 PM)
hey guys.i have a question here..how come my amd overdrive cannot detect my phenom II proc??it says it cant detect any 7 series chipset..
*
may i know which version is it..
apexiwildchild
post Apr 27 2009, 12:47 PM

Getting Started
**
Junior Member
277 posts

Joined: Dec 2008
QUOTE(fuzore @ Apr 27 2009, 12:34 PM)
may i know which version is it..
*
amd phenom II 810..btw my mobo is XFX nforce 750a
xixo_12
post Apr 27 2009, 12:48 PM

i!Retired!i
*******
Senior Member
7,318 posts

Joined: Nov 2006
From: Pulau Sipadan

Nvidia mobo detected.. whistling.gif of course can't
apexiwildchild
post Apr 27 2009, 12:51 PM

Getting Started
**
Junior Member
277 posts

Joined: Dec 2008
QUOTE(xixo_12 @ Apr 27 2009, 12:48 PM)
Nvidia mobo detected.. whistling.gif of course can't
*
so,this amd overdrive is just for ATI mobo only la?sigh.... doh.gif
xixo_12
post Apr 27 2009, 12:52 PM

i!Retired!i
*******
Senior Member
7,318 posts

Joined: Nov 2006
From: Pulau Sipadan

laugh.gif time to change.. doh.gif
fuzore
post Apr 27 2009, 12:55 PM

<motion sickness around>
*******
Senior Member
2,142 posts

Joined: Jan 2008
From: who wants to know?



ha..ha.. of coz la only for ATI chipset no..no.. nvidia
apexiwildchild
post Apr 27 2009, 12:55 PM

Getting Started
**
Junior Member
277 posts

Joined: Dec 2008
QUOTE(xixo_12 @ Apr 27 2009, 12:52 PM)
laugh.gif time to change.. doh.gif
*
well..i guest..its time for me to change rolleyes.gif ..thanks for answering my question.. notworthy.gif
xixo_12
post Apr 27 2009, 12:57 PM

i!Retired!i
*******
Senior Member
7,318 posts

Joined: Nov 2006
From: Pulau Sipadan

nvidia + phenomII look gay.. doh.gif laugh.gif
good luck in hunting time..
mozact89
post Apr 27 2009, 01:45 PM

~KAWASAKI NINJA~
******
Senior Member
1,131 posts

Joined: Oct 2007
From: ~Somewhere only we know~


QUOTE(ah_khoo @ Apr 27 2009, 10:21 AM)
finally, a dfi user u are eh bro? congrats...  thumbup.gif

have u tried w/ multi < 20 to reach 4.0GHz? some chips just don't like high multi. i'm not tellin u to do super high htt thou, any htt < 250 will do just fine if u set d htt & nb freq multis rite.  smile.gif
*
after this i will try to change the freq.. i heard changing the freq will effect the proc.. thats why i x brani..

bro, why u sell ur dfi?? wanna upgrade to what?


Added on April 27, 2009, 1:50 pm
QUOTE(xixo_12 @ Apr 27 2009, 10:53 AM)
waa mozact play with 955.. sweat.gif i thought still 940
*
QUOTE(fuzore @ Apr 27 2009, 11:07 AM)
that boy is cop duit i guess la.... so fast grab that chip edy...
*
no laa bro.. someone offer me best price for 940.. thats why i sell it.. then i just some money to get 955..

I also work part time at mid to get some money to buy those thing...

This post has been edited by mozact89: Apr 27 2009, 01:50 PM
OC4/3
post Apr 27 2009, 03:42 PM

.
Group Icon
Elite
4,702 posts

Joined: Dec 2007
From: Speed rule


No one hit 4.1ghz for suicide screen yet?Kinda looking forward to it smile.gif
» Click to show Spoiler - click again to hide... «


14 Pages « < 2 3 4 5 6 > » Top
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0266sec    0.57    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 24th July 2021 - 12:38 AM