Welcome Guest ( Log In | Register )

47 Pages < 1 2 3 4 > » Bottom
Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> The Tomato/Victek's Tomato Firmware Club, Victek himself is here to help you !

azim61
post Jun 24 2008, 06:30 PM
Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 465

Joined: Jan 2007



haha
i google the "Tomato SpeedMod"
and a lot of positive feedback about that firmware
does Tomato OpenVPN version support buffalo router such as WHR-HP-G54 and WHR-G125?

This post has been edited by azim61: Jun 24 2008, 06:33 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mikelanding
post Jun 24 2008, 06:46 PM
Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,862

Joined: Jan 2003


cool...I already flashed my WRT54GL with latest tomato speedmod. First thing I notice is my free memory increase from 2.2mb to 4.2 mb...NICEEE


User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
prasys
post Jun 24 2008, 07:00 PM
<3 Ash
Group Icon
Group: Staff
Posts: 12,636

Joined: Mar 2005
From: Kuala Lumpur

wow the speedmod firmware has many options. You can increase concurrent connections up to 6000 ! (faster p2p)


Added on June 24, 2008, 10:51 pmOh My God , the modded version is damn cool

P2P Obfuscation FTW !. i've noticed that my BitTorrent speed rose from 15Kilobytes/sec to 30 Kilobytes/sec !

This post has been edited by prasys: Jun 24 2008, 10:51 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mikelanding
post Jun 25 2008, 01:14 AM
Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,862

Joined: Jan 2003


QUOTE(prasys @ Jun 24 2008, 07:00 PM)
wow the speedmod firmware has many options. You can increase concurrent connections up to 6000 ! (faster p2p)


Added on June 24, 2008, 10:51 pmOh My God , the modded version is damn cool

P2P Obfuscation FTW !. i've noticed that my BitTorrent speed rose from 15Kilobytes/sec to 30 Kilobytes/sec !
*
Wow..where to set this "P2P Obfuscation" ? Cat seem find it... sad.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
xjukie
post Jun 25 2008, 02:02 AM
Blogger photographer
******
Group: Senior Member
Posts: 1,235

Joined: Sep 2005
From: Kota Bharu - Klang Valley



im running tomato 1.19 now on wrt54g, can just flashed it speedmod tomato on it?
look nice hmmm
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
mikelanding
post Jun 25 2008, 08:51 AM
Look at all my stars!!
*******
Group: Senior Member
Posts: 2,862

Joined: Jan 2003


QUOTE(xjukie @ Jun 25 2008, 02:02 AM)
im running tomato 1.19 now on wrt54g, can just flashed it speedmod tomato on it?
look nice hmmm
*
Ya...U can. I already direct flash from 1.19 to speedmod tomato.

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
xjukie
post Jun 25 2008, 10:54 AM
Blogger photographer
******
Group: Senior Member
Posts: 1,235

Joined: Sep 2005
From: Kota Bharu - Klang Valley



QUOTE(mikelanding @ Jun 25 2008, 08:51 AM)
Ya...U can. I already direct flash from 1.19 to speedmod tomato.
*
just flashed it, haha dam farking rawks!
my freee ram's memory increased from 2mb to 4mb
damn sui
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
azim61
post Jun 25 2008, 02:31 PM
Casual
***
Group: Junior Member
Posts: 465

Joined: Jan 2007



glad everyone have nice time with their router
QUOTE(mikelanding @ Jun 25 2008, 08:51 AM)
Ya...U can. I already direct flash from 1.19 to speedmod tomato.
*
what do u mean by direct flash?
dont have to hard reset or what?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
prasys
post Jun 25 2008, 05:15 PM
<3 Ash
Group Icon
Group: Staff
Posts: 12,636

Joined: Mar 2005
From: Kuala Lumpur

I prefer the modded one as it comes with improved QoS. The speedmod just comes with the speed mod but the modded version comes with improved qos and the ablility to overclock the rotuer's cpu to handle high load !
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
xjukie
post Jun 25 2008, 05:29 PM
Blogger photographer
******
Group: Senior Member
Posts: 1,235

Joined: Sep 2005
From: Kota Bharu - Klang Valley



which one modded ver? not that Tomato Speedmod?
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
prasys
post Jun 25 2008, 05:42 PM
<3 Ash
Group Icon
Group: Staff
Posts: 12,636

Joined: Mar 2005
From: Kuala Lumpur

http://www.filesend.net/download.php?f=d7e...5941c8f6d1ec491

I am using that

_ Updated to BusyBox 1.10.2 (IP WAN DHCP renew tested and fixed)
_ JHash Conntrack 8092 connection (Speed Mod)
_ Conntrack default values adjusted for high P2P load
_ Theme for visual handicaped
_ Eight additional themes, Bluedream, Enlightenedd, Tijuana, Asus, Linksys, Buffalo
_ Spain TZ included
_ CPU Frequency.
_ Previous IP display
_ Two additional window for Button script
_ Bandwidth Limiter per IP/MAC
_ Code Optimization

It comes with SpeedMod + lots of mods and its way faster. It has improved QoS , which is better then regular Tomato !

http://www.linksysinfo.org/forums/showthread.php?t=57912

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
HiT-AbLe
post Jun 25 2008, 07:38 PM
Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 728

Joined: Jan 2003
prasys how to flash this speedmod on my WRT54GL? Currently using DD-WRT and scare brick the router so better ask before flash.
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
prasys
post Jun 25 2008, 08:17 PM
<3 Ash
Group Icon
Group: Staff
Posts: 12,636

Joined: Mar 2005
From: Kuala Lumpur

For DD-WRT , I recommend you to do a clear flash and then re-flash. Downgrade it to Linksys Original Firmware and then flash it from the original linksys firmware. Its far better then DD-WRT. Plus I've been noticing improvement for my p2p connections. Its way better now tongue.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
HiT-AbLe
post Jun 25 2008, 08:33 PM
Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 728

Joined: Jan 2003
My WRT54GL is V1.1, but in Linksys Malaysia only has V1.0 firmware available for download, so should I use this version to flash? Where can I find the correct firmware version?
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
prasys
post Jun 25 2008, 08:43 PM
<3 Ash
Group Icon
Group: Staff
Posts: 12,636

Joined: Mar 2005
From: Kuala Lumpur

The other option you have is to do a direct flash. it will work , but you'll have to hard reset your router. That is how I did

I flashed directly from DD-WRT. Then i had to hold the reset button for 30 seconds so that it will remove the old settings !
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
xjukie
post Jun 25 2008, 08:58 PM
Blogger photographer
******
Group: Senior Member
Posts: 1,235

Joined: Sep 2005
From: Kota Bharu - Klang Valley



i flashed from DDWRT, u need to get the router passwd (binary) first before flash it to Tomato.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
vassalle
post Jun 26 2008, 09:55 AM
On my way
****
Group: Senior Member
Posts: 600

Joined: Jun 2006
From: Ampang, Selangor


One more happy tomato user reporting in. My HP-G54 happily chugging along for the last one month without any hickups and I've increase the tx to 72! w00tt

Now waiting for Prasys' QOS ultra leet tutorial with pictures.. biggrin.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
xjukie
post Jun 26 2008, 12:15 PM
Blogger photographer
******
Group: Senior Member
Posts: 1,235

Joined: Sep 2005
From: Kota Bharu - Klang Valley



QUOTE(vassalle @ Jun 26 2008, 09:55 AM)
One more happy tomato user reporting in. My HP-G54 happily chugging along for the last one month without any hickups and I've increase the tx to 72! w00tt

Now waiting for Prasys' QOS ultra leet tutorial with pictures.. biggrin.gif
*
u can get the idea for QoSing here http://www.decimation.com/markw/2007/10/03/tomato-qos-setup/


Added on June 26, 2008, 8:32 pmi just discover that SpeedMod tomato not much different from stock Tomato. Now i just flashed to Tomato Victek after being poison from bro prasys.
Much more nice, esp QoS part .. u can QoS based on person instead of general in stock tomato firmware

This post has been edited by xjukie: Jun 26 2008, 08:32 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
-Teddy-
post Jun 27 2008, 03:22 PM
meh
******
Group: Senior Member
Posts: 1,919

Joined: May 2006


How strong do you guys set your transmit power to be? I'm on 70mW now, will it do any harm to the router or anything? The router is located at a place without fan and aircond, all by it's own.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
biatche
post Jun 27 2008, 03:35 PM
Enthusiast
*****
Group: Senior Member
Posts: 949

Joined: Jan 2003
From: Stupid Country
tomato + mod > ddwrt
User is online!Profile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

47 Pages < 1 2 3 4 > » Top
Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0914sec    5.70    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 26th March 2017 - 08:57 PM