Welcome Guest ( Log In | Register )

76 Pages  1 2 3 > » Bottom

[ Standard ] · Linear+

> Realtek High Definition Audio Driver, for XP/Vista/Win7/Linux - 32/64bit

views
     
TSGamer
post Mar 23 2008, 08:21 PM, updated 10y ago

Be Original
*******
Senior Member
3,366 posts

Joined: Jan 2003
From: Sarawak, Sibu


Realtek High Definition Audio Driver Package

Realtek HD Audio Driver support all of Realtek HD Audio Codec .
1. Vista/Windows 7 WHQL Supporting: ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC665, ALC260, ALC262,ALC267, ALC268, ALC269, ALC272, ALC273, ALC887,ALC670, ALC275

2. Windows 2000/XP WHQL Supporting: ALC880, ALC882, ALC883, ALC885, ALC888, ALC889, ALC861VC, ALC861VD, ALC660, ALC662, ALC663, ALC665, ALC260, ALC262, ALC267,ALC268, ALC269, ALC272, ALC273, ALC887,ALC670, ALC275

3. HDMI Device WHQL Support: ATI HDMI Devices

4. OS Supporting: Microsoft WindowsXP, Widnows2000, Windows Server 2003, Vista, Windows Server 2008, Windows7 - x86/x64

5. Pack with Microsoft High Definition Audio UAAV1.0a(5013)

3D SoundBack Beta 0.1

(Realtek 3D SoundBack restores audio effects, including surround sound, reverberation, and spatial effects, for legacy game titles when running on Windows Vista.)

Download link
http://www.realtek.com.tw/downloads/downlo...0Audio%20Codecs

for latest update, please refer to last few posts.

This post has been edited by Gamer: Jun 12 2010, 07:46 PM
BuLaNaR
post Mar 25 2008, 06:13 AM

penyair sepi
*****
Senior Member
777 posts

Joined: Sep 2007
From: bandar baru bangi


QUOTE(Gamer @ Mar 23 2008, 08:21 PM)
it's for vista right??compatible for all mobo?? icon_question.gif

kazalan_kamitake
post Mar 25 2008, 01:12 PM

This Star Nothing For Me
******
Senior Member
1,114 posts

Joined: Sep 2006
From: C.S.W Kembang



No dude..it not compatible for all mobo...must look at chipset in mobo..
TSGamer
post Mar 31 2008, 03:48 PM

Be Original
*******
Senior Member
3,366 posts

Joined: Jan 2003
From: Sarawak, Sibu


driver updated: R1.90
Liuteva
post Mar 31 2008, 06:51 PM

Empty.
*******
Senior Member
2,962 posts

Joined: Jun 2007
From: Jesselton



Downloading and wanna update mine now smile.gif
dkcc87
post Mar 31 2008, 10:51 PM

Regular
******
Senior Member
1,251 posts

Joined: Jul 2006
From: Petaling Jaya



Downloading now..thanks for sharing anyway..
navilink
post Apr 1 2008, 08:11 AM

【ツ】
********
All Stars
10,758 posts

Joined: Jan 2003



QUOTE(BuLaNaR @ Mar 25 2008, 06:13 AM)
it's for vista right??compatible for all mobo??  icon_question.gif
*

no...the audio chipset of the mobo should be a Realtek HD chipset...
iRonTech
post Apr 1 2008, 08:38 AM

Access Denied
*******
Senior Member
8,619 posts

Joined: Nov 2004
QUOTE(navilink @ Apr 1 2008, 08:11 AM)
no...the audio chipset of the mobo should be a Realtek HD chipset...
*
will try on my Asus eee pc biggrin.gif
xeNOS
post Apr 1 2008, 06:45 PM

.:floccinaucinihilipilification:.
******
Senior Member
1,124 posts

Joined: Nov 2006
QUOTE(iRonTech @ Apr 1 2008, 08:38 AM)
will try on my Asus eee pc  biggrin.gif
*
hey irontech, u got it updated on ur eee?
iRonTech
post Apr 2 2008, 02:20 PM

Access Denied
*******
Senior Member
8,619 posts

Joined: Nov 2004
QUOTE(xeNOS @ Apr 1 2008, 06:45 PM)
hey irontech, u got it updated on ur eee?
*
yes, seem like no different sweat.gif
-Shinjiz-
post Apr 2 2008, 11:06 PM

Enthusiast
*****
Senior Member
861 posts

Joined: Feb 2006
Thanks for sharing. It's suit to my mobo chipset. From what it wrote, seriously doesn't has much effect to me.
xeNOS
post Apr 4 2008, 09:31 AM

.:floccinaucinihilipilification:.
******
Senior Member
1,124 posts

Joined: Nov 2006
QUOTE(iRonTech @ Apr 2 2008, 02:20 PM)
yes, seem like no different  sweat.gif
*
jz updated mine too...i use skype, previously i talking ppl here echo... now no more ... guess thats the difference LOL
Tanakwagu_noh
post Apr 4 2008, 10:41 AM

Photographer
*****
Senior Member
865 posts

Joined: Jan 2003
From: "Pak Pak Kangku Noh"



QUOTE(navilink @ Apr 1 2008, 08:11 AM)
no...the audio chipset of the mobo should be a Realtek HD chipset...
*
does it include gigabyte p35 ds3? hmm.gif
fariz
post Apr 4 2008, 11:37 AM

Tan Sri F
Group Icon
VIP
16,825 posts

Joined: Jan 2003
From: Siberia
QUOTE(Tanakwagu_noh @ Apr 4 2008, 10:41 AM)
does it include gigabyte p35 ds3? hmm.gif
*
sure, your board is using a supported chip
moomoojojo
post Apr 7 2008, 01:37 AM

Casual
***
Junior Member
331 posts

Joined: Aug 2007
From: HoMeToWn Sg PeTaNi...BlAja GoMBaK



thanks broo..keep on updating new stuffs
pikacu
post Apr 7 2008, 02:31 AM

male tag rosak
*******
Senior Member
7,535 posts

Joined: Jun 2006
From: Some Yih


can i use this installer at my ta690g mobo? or need to wait biostar to release it?
AMDAthlon
post Apr 7 2008, 02:38 AM

The future is Fusion
*******
Senior Member
5,200 posts

Joined: Aug 2007
From: Deneb star


As long your mobo audio(integrated) is Realtek HD then its mean for all HD.Biostar/most manufacturer quite slow updating.
zamanjaafar
post Apr 8 2008, 06:39 PM

NOT DUPIN' SINCE '03
******
Senior Member
1,122 posts

Joined: Jan 2003


im using biostar TA690G and i can confirm this mobo uses realtek audio chipset and can use these drivers
Putraskyline
post Apr 12 2008, 03:18 PM

Non-Regular
Group Icon
Elite
1,269 posts

Joined: May 2005
From: Kuala Lumpur



Im using Abit AV8 mobo. Is it supported?
hussam_o_r
post Apr 17 2008, 03:07 AM

NOT IN MALAYSIA ANYMORE
****
Senior Member
517 posts

Joined: Jun 2007
From: Jeddah


QUOTE(Putraskyline @ Apr 12 2008, 03:18 PM)
Im using Abit AV8 mobo. Is it supported?
*
go to mean website and look what type of sound card using
X38 mostly fine with

76 Pages  1 2 3 > » Top
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0244sec    0.14    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 5th July 2020 - 03:40 AM