Welcome Guest ( Log In | Register )

 
RSS feedBump TopicReply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Problem Connecting to internet with ZTE MF600, Problem connecting to Internet

nixZorus
post Nov 29 2007, 11:04 PM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 241

Joined: May 2006
From: Saitama-ken, Japan/ Penang


Hie everyone. I am having a problem which most people dont really have it. I have a ZTE MF600 modem using Maxis 3G line. Last time, it connects smoothly. Once I reformatted my computer. The computer fail to connect to the internet. When using other notebook or other computer. It connects smoothly. I wonder what is the source and what is the solution to the problem.

Thanks.

This post has been edited by nixZorus: Nov 29 2007, 11:05 PM
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
becham
post Nov 29 2007, 11:36 PM


you are the bitch! not me.
*****
Group: Senior Member
Posts: 800

Joined: Nov 2005



LAN driver..try to get the latest for it..

also make sure IP address setting, configure it to Obtain IP Address automatically.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
nixZorus
post Nov 30 2007, 10:15 AM


Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 241

Joined: May 2006
From: Saitama-ken, Japan/ Penang


You mean there is a CD that comes with the ZTE MF600 Modem which consist of that Lan Driver?

I had set the Obtain Ip Address Automatically.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0587sec    0.49    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 24th April 2014 - 04:20 AM