Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

 ▒▓▒▓▒▓ M A L ★ Y S I A ▓▒▓▒▓▒, National Team/ Local Football

views
     
TSsyazwan
post Today, 07:01 AM

Casual
***
Junior Member
446 posts

Joined: Nov 2004


QUOTE(lat @ Jun 15 2024, 09:42 PM)
Aku rasa tangan kiri nmpk keras sbb haritu tampal kulit, nnti kulit baru tumbuh, yg tampal ni akan ‘kikis’. Aku palatao je ni haha

Tapi, FH nak back to top aku rasa makan tahun juga, tu pon kalau mental kuat. Kecut habis wei otot apa semua, metabolism bagai, 6bulan expected tak sepak bola.
*
Risau kena nerves / saraf dia je. Definitely akan sgt menganggu utk dia bermain bolasepak even at lowest level

Anyway. Jafri chew semakin menjadi2.
Actually since towards end of last season nampak dia dh start naik blk tp tu la lama sgt rehat liga

17 Pages « < 15 16 17Top
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0112sec    0.96    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 16th June 2024 - 10:41 AM