Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ▒▓▒▓▒▓ M A L ★ Y S I A ▓▒▓▒▓▒, National Team/ Local Football discussion

views
     
sawanishi
post Oct 2 2022, 03:25 PM

Getting Started
**
Junior Member
86 posts

Joined: Nov 2007
tn presiden jokowi dh gantung liga.. waduh2
TSsyazwan
post Oct 2 2022, 04:11 PM

Casual
***
Junior Member
429 posts

Joined: Nov 2004


QUOTE(sawanishi @ Oct 2 2022, 03:25 PM)
tn presiden jokowi dh gantung liga.. waduh2
*
Harap2 bdk2 kita kat sana xde apa2 la. Team u16 qualifying asian cup. Altho region jauh dari tempat insiden
natx001
post Oct 2 2022, 05:08 PM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Sep 2016

CNN US pun ada

user posted image
user posted image
Onni3 P
post Oct 2 2022, 06:01 PM

New Member
*
Probation
0 posts

Joined: Dec 2021
Kat mana la polis diorang belajar crowd control ni..gila ke apa pergi tembak tear gas dekat tempat duduk
juragan_19
post Oct 2 2022, 07:28 PM

New Member
*
Newbie
1 posts

Joined: Aug 2012
Kita kes paling teruk bila ek? Aku igt lagi game kelantan bila ntah ada bakar kete polis. Lupa dah
msiabole10
post Oct 2 2022, 11:48 PM

New Member
*
Newbie
0 posts

Joined: Aug 2018
QUOTE(juragan_19 @ Oct 2 2022, 07:28 PM)
Kita kes paling teruk bila ek? Aku igt lagi game kelantan bila ntah ada bakar kete polis. Lupa dah
*
seingat aku malaysia vs saudi arabia mercun dilepaskan ke padang.. bert van marwijk suruh semua pemain masuk ke bilik persalinan


abmawie
post Oct 2 2022, 11:54 PM

Getting Started
**
Junior Member
60 posts

Joined: Sep 2021
From: In Your Head


QUOTE(juragan_19 @ Oct 2 2022, 07:28 PM)
Kita kes paling teruk bila ek? Aku igt lagi game kelantan bila ntah ada bakar kete polis. Lupa dah
*
Game Perak pun ada kan, tak salah aku cermin bas Perak FA pecah ke apa?
sawanishi
post Yesterday, 12:23 AM

Getting Started
**
Junior Member
86 posts

Joined: Nov 2007
possible indonesia kn ban dgn fifa asbab penglibatan gomen(askar)?
piala dunia u20 batal?
TSsyazwan
post Yesterday, 10:52 AM

Casual
***
Junior Member
429 posts

Joined: Nov 2004


QUOTE(sawanishi @ Oct 3 2022, 12:23 AM)
possible indonesia kn ban dgn fifa asbab penglibatan gomen(askar)?
piala dunia u20 batal?
*
Fifa or afc will scrutinize how PSSI managed their local games...SOP...etc...

Tak suka sebenarnya dorg kena ban tapi tu la enough is enough la.

Team malaysia pergi sana manjang je kena layan mcm taik. Bkn team national je..dgn team skolah (asean school tournament apa tah) pun kena kaw2 kan few years ago.
TSsyazwan
post Yesterday, 12:16 PM

Casual
***
Junior Member
429 posts

Joined: Nov 2004


QUOTE(syazwan @ Oct 2 2022, 04:11 PM)
Harap2 bdk2 kita kat sana xde apa2 la. Team u16 qualifying asian cup. Altho region jauh dari tempat insiden
*
Rasmi..


juragan_19
post Yesterday, 12:51 PM

New Member
*
Newbie
1 posts

Joined: Aug 2012
QUOTE(msiabole10 @ Oct 3 2022, 12:48 AM)
seingat aku malaysia vs saudi arabia mercun dilepaskan ke padang.. bert van marwijk suruh semua pemain masuk ke bilik persalinan


*
Kental gila baling flare, smoke kat polis hahhaa. Tak salah aku ada gak geng2 UM ni kena tangkap.
juragan_19
post Yesterday, 12:53 PM

New Member
*
Newbie
1 posts

Joined: Aug 2012
QUOTE(syazwan @ Oct 3 2022, 11:52 AM)
Fifa or afc will scrutinize how PSSI managed their local games...SOP...etc...

Tak suka sebenarnya dorg kena ban tapi tu la enough is enough la.

Team malaysia pergi sana manjang je kena layan mcm taik. Bkn team national je..dgn team skolah (asean school tournament apa tah) pun kena kaw2 kan few years ago.
*
NT takkan kena ban. Liga tu konfem kena la. Ambik contoh Mesir riot dulu yg kena impak liga diorg je
natx001
post Yesterday, 01:11 PM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Sep 2016

Sakai pun perangai lagi elok
msiabole10
post Yesterday, 04:31 PM

New Member
*
Newbie
0 posts

Joined: Aug 2018
Tulah aku xnak komen apa2 sebab kita pun x kurang hebatnya bab merusuh tah2 xmalu langsung orang luar dpt tahu perangai kita cane
TSsyazwan
post Yesterday, 04:56 PM

Casual
***
Junior Member
429 posts

Joined: Nov 2004


Nak tgk jauh mana pergi team shopee singapore ni.

Baru siap hub dorg kan..pdhal team sedap tu

Dgn current economy and problem kewangan parent company..pishanggg wei

This post has been edited by syazwan: Yesterday, 04:56 PM
stillriver80
post Yesterday, 06:28 PM

New Member
*
Newbie
1 posts

Joined: Apr 2015
Ok la player u16 kita x perlu mengadap crowd fanatik indo... harap2 ada keputusan positif utk baki perlawanan akan dtg ni...
natx001
post Yesterday, 08:53 PM

New Member
*
Junior Member
41 posts

Joined: Sep 2016

QUOTE(stillriver80 @ Oct 3 2022, 06:28 PM)
Ok la player u16 kita x perlu mengadap crowd fanatik indo... harap2 ada keputusan positif utk baki perlawanan akan dtg ni...
*
Fanatik tak bertempat
Serupa monyet
juragan_19
post Today, 03:35 AM

New Member
*
Newbie
1 posts

Joined: Aug 2012
QUOTE(natx001 @ Oct 3 2022, 09:53 PM)
Fanatik tak bertempat
Serupa monyet
*
Bende paling cilake yg aku ingat masa team U-19 kita datang sana. Habis match, players kena baling batu dari tempat penonton. Nasib ada bapak kepolisian jaga.

Ironinya, lepas beberapa tahun, dapat hak anjur Piala Dunia kahkah.

 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0154sec    0.19    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 4th October 2022 - 05:47 AM