Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages < 1 2 3 4 5 >Bottom

Outline · [ Standard ] · Linear+

 Which girl should i choose ?

Which one should i choose?
 
Girl A [ 41 ] ** [71.93%]
Girl B [ 16 ] ** [28.07%]
Total Votes: 57
Guests cannot vote 
views
     
SUScanuponly
post Mar 25 2021, 10:10 AM

New Member
*
Junior Member
45 posts

Joined: Oct 2020
QUOTE(Baconateer @ Mar 25 2021, 10:07 AM)
btw...sei sohai liar
*
That one i asked for my fren la.
arcadicus
post Mar 25 2021, 10:12 AM

Getting Started
**
Junior Member
208 posts

Joined: Dec 2008


why not both...??
tkn0811
post Mar 25 2021, 10:13 AM

New Member
*
Junior Member
20 posts

Joined: May 2020
keyword "very religious", just walk away...
SUSZzZzCcCc
post Mar 25 2021, 10:14 AM

New Member
*
Junior Member
46 posts

Joined: Jan 2021
be a taliban , can take both "very religious" gals
chtan
post Mar 25 2021, 10:14 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
2,175 posts

Joined: Jan 2003
One will dissect you and another one will sue you until no pants left if anything happened in the future.

Both are not a good choice.
Chrix
post Mar 25 2021, 10:15 AM

Enthusiast
*****
Junior Member
902 posts

Joined: Nov 2006
QUOTE(canuponly @ Mar 25 2021, 10:10 AM)
That one i asked for my fren la.
*
Hahahahahaha kantoi

mau bidon cite

self own

laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Noryume
post Mar 25 2021, 10:16 AM

Enthusiast
*****
Junior Member
796 posts

Joined: Oct 2013
Kisah seorang engineer shell yg nak kahwin.. Amin ialah seorang engineer. dia nak kahwin. Tapi dia dlm dilema kerana terpaksa pilih 1 drpd 3 org wanita yg dicintainya. siapa yg paling sempurna untuk jadi bakal isterinya.

Maka Amin pun buat satu strategi. dia beri setiap seorang wanita tersebut wang sbnyk RM10,000 seorang & tengok apa yg mereka akan buat dgn duit tersebut.

Wanita pertama membuat total-makeover. Dia pergi ke salon kecantikan, set rambut, buat facial treatment. Kemudian pergi pula ke pusat perapian terperinci untuk mencantikkan lagi bodynya. Selebih nya dia belanjakan dgn membeli baju yg cantik2 & seksi2. Dia beritahu Amin yg dia berbuat demikian kerana dia cintakan Amin & sanggup.berhabis semata2 untuk kelihatan menarik di depan mata Amin. Amin sangat kagum & terharu.

Wanita kedua pergi shopping untuk membeli hadiah kepada Amin. Dia beli set golf club baru handphone baru, XBOX 360, laptop Macintosh terbaru & tak lupa juga suit2 Calvin Klein untuk Amin. Semasa dia memberi hadiah2 tersebut kpd Amin, wanita itu berkata kerana terlalu sayangkan Amin, dia sanggup belanjakan semua RM10,000 tu untuk Amin kerana terlalu sayang kan Amin. Amin kagum & terharu.

Wanita ketiga pula telah melaburkan separuh dari RM10,000 tu ke dlm stock market, selebihnya ke dlm ASB. Saham wanita mengena & wanita itu menerima wang berkali ganda dari RM10,000 itu. Wanita itu kemudian pulangkan balik RM10,000 tersebut kpd Amin & laburkan wang yg selebihnya dlm joint account mereka berdua. Wanita itu beritahu Amin kerana dia terlalu cintakan Amin, dia mahu bina masa depan dgn melabur kan wang yg diberi ke jalan yg betul. Dia mahu lihat mereka & anak2 mereka nanti hidup senang. Obviously, Amin sangat kagum & terharu.

Amin memikirkan wanita yg mana satu harus dipilihnya di antara ketiga2 wanita itu. Akhirnya, Amin mengahwini wanita yg kedua kerana "aset"nya paling besar antara ketiga2 mereka. Sekian terima kasih. "Aset" mengatasi segalanya... 不不不不不

Hope this story might help
SUScanuponly
post Mar 25 2021, 10:20 AM

New Member
*
Junior Member
45 posts

Joined: Oct 2020
QUOTE(Noryume @ Mar 25 2021, 10:16 AM)
Kisah seorang engineer shell yg nak kahwin.. Amin ialah seorang engineer. dia nak kahwin. Tapi dia dlm dilema kerana terpaksa pilih 1 drpd 3 org wanita yg dicintainya. siapa yg paling sempurna untuk jadi bakal isterinya.

Maka Amin pun buat satu strategi. dia beri setiap seorang wanita tersebut wang sbnyk RM10,000 seorang & tengok apa yg mereka akan buat dgn duit tersebut.

Wanita pertama membuat total-makeover. Dia pergi ke salon kecantikan, set rambut, buat facial treatment. Kemudian pergi pula ke pusat perapian terperinci untuk mencantikkan lagi bodynya. Selebih nya dia belanjakan dgn membeli baju yg cantik2 & seksi2. Dia beritahu Amin yg dia berbuat demikian kerana dia cintakan Amin & sanggup.berhabis semata2 untuk kelihatan menarik di depan mata Amin. Amin sangat kagum & terharu.

Wanita kedua pergi shopping untuk membeli hadiah kepada Amin. Dia beli set golf club baru handphone baru, XBOX 360, laptop Macintosh terbaru & tak lupa juga suit2 Calvin Klein untuk Amin. Semasa dia memberi hadiah2 tersebut kpd Amin, wanita itu berkata kerana terlalu sayangkan Amin, dia sanggup belanjakan semua RM10,000 tu untuk Amin kerana terlalu sayang kan Amin. Amin kagum & terharu.

Wanita ketiga pula telah melaburkan separuh dari RM10,000 tu ke dlm stock market, selebihnya ke dlm ASB. Saham wanita mengena & wanita itu menerima wang berkali ganda dari RM10,000 itu. Wanita itu kemudian pulangkan balik RM10,000 tersebut kpd Amin & laburkan wang yg selebihnya dlm joint account mereka berdua. Wanita itu beritahu Amin kerana dia terlalu cintakan Amin, dia mahu bina masa depan dgn melabur kan wang yg diberi ke jalan yg betul. Dia mahu lihat mereka & anak2 mereka nanti hidup senang. Obviously, Amin sangat kagum & terharu.

Amin memikirkan wanita yg mana satu harus dipilihnya di antara ketiga2 wanita itu. Akhirnya, Amin mengahwini wanita yg kedua kerana "aset"nya paling besar antara ketiga2 mereka. Sekian terima kasih. "Aset" mengatasi segalanya... 不不不不不

Hope this story might help
*
I dont like big asset one. Later will become saggy. I dont like
KopiMalaysiano
post Mar 25 2021, 10:20 AM

Getting Started
**
Junior Member
252 posts

Joined: Feb 2021
if these are virtual game app, pick the 3rd option, both.

if real laif, which we dun believe they are your galfriend per say, pick second one.

i dun belief they are ur gal friend more like interest subject, or u are a girl thinking what u want study to work in papa's firm or work as doctor.

stop watching asian drama, u mixed reality with drama
quintesson
post Mar 25 2021, 10:21 AM

On my way
****
Senior Member
553 posts

Joined: Oct 2006
Are you muslim? If do, Just marry both. Happy family.
KopiMalaysiano
post Mar 25 2021, 10:22 AM

Getting Started
**
Junior Member
252 posts

Joined: Feb 2021
QUOTE(canuponly @ Mar 25 2021, 10:10 AM)
That one i asked for my fren la.
*
yeah faqing right.

seems everyone asking for friend on all these embarrassing/fictitious matters
9m2w
post Mar 25 2021, 10:23 AM

Victoria Concordia Crescit
******
Senior Member
1,009 posts

Joined: Feb 2007


Honestly i have met characters like you before TS. Usually when its I have two girls to choose kind of things, the stage of your relationship with both is still very early. As in casual dating. You make it sound that both will straight up commit to you when you pop the question tomorrow.

Choose the one you stand the best chance lar. Goes without saying
hazzery
post Mar 25 2021, 10:23 AM

Getting Started
**
Junior Member
146 posts

Joined: Feb 2007
From: Tanah Tumpahnya Darah Ku



Since both are religious, you can ask consent to kahwin dua..
PJng
post Mar 25 2021, 10:25 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
8,886 posts

Joined: Oct 2017


Choose by screenshot
everest
post Mar 25 2021, 10:26 AM

Getting Started
**
Junior Member
123 posts

Joined: Sep 2007
QUOTE(quintesson @ Mar 25 2021, 10:21 AM)
Are you muslim? If do, Just marry both. Happy family.
*
bigmac999
post Mar 25 2021, 10:27 AM

On my way
****
Junior Member
667 posts

Joined: Jun 2014
From: Earth
wheres the pics for girl A and girl B?

kidmad
post Mar 25 2021, 10:28 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
4,233 posts

Joined: Jul 2005
right and left hand is not considered as girlfriend A & B okay. wake up
Baconateer
post Mar 25 2021, 10:29 AM

Meh..... (TM)
*******
Senior Member
4,479 posts

Joined: Jun 2013
From: Blue Planet


QUOTE(canuponly @ Mar 25 2021, 10:10 AM)
That one i asked for my fren la.
*
kantoi already thn only changed story

ya.. right.
melt
post Mar 25 2021, 10:30 AM

Enthusiast
*****
Senior Member
900 posts

Joined: Jan 2007


kahwin 4 master race
SUSEBBattlefield
post Mar 25 2021, 10:31 AM

Ramadass Vijandren
****
Junior Member
637 posts

Joined: Nov 2018
From: Taman Sri Muda
islam, kahwin 4

5 Pages < 1 2 3 4 5 >Top
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0411sec    0.83    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 7th February 2023 - 04:43 PM