Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Recommend me drawing tablet plz

views
     
afie98120
post Jun 26 2020, 11:14 AM

Getting Started
**
Junior Member
269 posts

Joined: Nov 2012
From: Yeyea Dah 2 star yeyea


kalau baru nak cuba better get ipad lah at least kalau tiba2 bosan can play candy crush there

if serious baru ambik wacom or huion je
afie98120
post Jun 26 2020, 11:47 AM

Getting Started
**
Junior Member
269 posts

Joined: Nov 2012
From: Yeyea Dah 2 star yeyea


if serious ambik je lah display tablet, ada bajet ambik yang ada touchscreen lagi shiok guna
yang model baru2 spec aku tak kisah sangat size screen je yg penting berapa besar ko nak

kalau suka2 nak try ambik ipad pro dah cukup
nanti kalau ko dah mula rasa ipad ni limiting gila baru upgrade display tablet
afie98120
post Jun 26 2020, 12:35 PM

Getting Started
**
Junior Member
269 posts

Joined: Nov 2012
From: Yeyea Dah 2 star yeyea


QUOTE(Teddysaur @ Jun 26 2020, 12:06 PM)
Ok if no get ipad pro
And want display tablet then wacom cintiq ke or what ya?
Why all say ipad pro
Wow last time i thought wacom wacom now many ipad pro
But ipad pro i see leh more or less same price as wacom
Better get wacom right

Also i think want buy clip studio software
Procreate same same ke
*
wacom cintiq atau huion kamvas size hang decide lah yang besar ke kecik for me 13" dah cukup brows.gif
huion murah sikit spec lebih kurang je, ko nak buat apa sebenarnya. skys the limit


procreate apa benda bhai, kenot manipulate shit limited af, clip studio thousand times better than procreate
but untuk illustration, digital painting, sketching kote on the go? ambik ipad pro




afie98120
post Jun 26 2020, 12:45 PM

Getting Started
**
Junior Member
269 posts

Joined: Nov 2012
From: Yeyea Dah 2 star yeyea


QUOTE(jamilselamat @ Jun 26 2020, 12:40 PM)
Wont claim to be an expert. I do have experience, so I can only talk based on that.

I dont know what TS' skill level is. If he's just starting, and cost is a concern, get Samsung Tab S6 Lite and download Krita beta, or Medibang.

The best option for stroke quality & performance vs. price right now actually belongs to iPad Pro + Pencil(an Apple product having good price:performance ratio, i know its hard to believe), but only if you're serious about drawing. Otherwise, waste money only.
*
deswai better ambik ipad pro, bosan melukis boleh tengok youtube, main candy crush
kang ambik display tablet lepas melukis sebatang kote dah bosan bazir duit je
afie98120
post Jun 26 2020, 12:53 PM

Getting Started
**
Junior Member
269 posts

Joined: Nov 2012
From: Yeyea Dah 2 star yeyea


QUOTE(jamilselamat @ Jun 26 2020, 12:51 PM)
Current software are having more and more functions that can compensate for talent.

At this point, it is only a matter of whether he would spend the time and money or not.

In my opinion, time matters more than cost. You can spend so much on bleeding edge drawing software with subscription fees up the ass, but if you grow lazy, you wont get any returns from your investment.
*
betul2 , i cant draw shit on paper but on screen at least circles tu bulat lah bukan bujur luls
afie98120
post Jun 26 2020, 02:42 PM

Getting Started
**
Junior Member
269 posts

Joined: Nov 2012
From: Yeyea Dah 2 star yeyea


QUOTE(Zanei Gundan @ Jun 26 2020, 02:39 PM)
because he is a legit artist
*
mana ada wei...

aku dah lama perhati hang ni tapi aku buat bodo je sebab aku rasa mungkin kebetulan je kot
tapi sekarang aku dah 100% confirm hahaha
afie98120
post Jun 26 2020, 02:46 PM

Getting Started
**
Junior Member
269 posts

Joined: Nov 2012
From: Yeyea Dah 2 star yeyea


QUOTE(Zanei Gundan @ Jun 26 2020, 02:44 PM)
KEKW

nanti dah boleh outing joms

lama tak merayau
*
luls on je tapi wayang takde tak shiok
afie98120
post Jun 26 2020, 04:30 PM

Getting Started
**
Junior Member
269 posts

Joined: Nov 2012
From: Yeyea Dah 2 star yeyea


QUOTE(Teddysaur @ Jun 26 2020, 02:55 PM)

Apa pro big or small screen
Smol smol enough ke
Like seems kena scroll scroll if want draw
Not meh

Huion tu ok ka quality
Recommended ke

I just want draw draw paint paint whatever la dont care one
I got see clip studio wow not bad ya

Ughhh semua recommend ipad pro
Benci nyaaa
Hate to own apple product
Krita and medibang tu macam clip studio ke
Btw wacom no feel itu macam meh till need recommend ipadpro and pencil dia
But wacom can integrate the pencil from apple kan
Ke the prob not pencil but wacom itself
*
untuk drawing hampir semua software sama je. krita, medibang, clip studio, procreate. belajar photoshop can tapau all

hang kan suka besar ambik je yang besar 20" dah sedap tu merecik habis no need to squeeze and squint so much
more space to work with, cuba lukis atas kertas A5 baru letak tapak tangan dah tertutup screen tu

"I just want draw draw paint paint whatever la dont care one, I got see clip studio wow not bad ya"
all the more reason why ko kena ambik ipad je lols, clipstudio dengan procreate aku rasa sama je bro.. kalau tak sama ko guna je krita

aku bukan nak promote apple tapi untuk beginner aku tak recommend sangat display tablet ni unless ko betul2 serious
serious tahap blacked raw then by all mean please ambik display tablet tu, sayang duit hang nanti display tablet cuma buat tonton bracked.com owai

afie98120
post Jun 26 2020, 09:08 PM

Getting Started
**
Junior Member
269 posts

Joined: Nov 2012
From: Yeyea Dah 2 star yeyea


QUOTE(Teddysaur @ Jun 26 2020, 07:39 PM)
no la
got ktard legit ok one
ehh uncle got use ke
if i remember correctly
you also paint kan

i think ive seen your white kuda that one leh
acrylic painting ke oil painting tah
dunno

cum show teddy uncle punya artwork  flex.gif
how much am im looking at if i want to buy wacom
*
Duno latest harga berapa aku guna huion kamvas pro 13" baru rm 1600 kalau tak silap lah, wacom hang google lah sendiri confirm lagi mahal lah dari huion

 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0235sec    0.98    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 30th November 2020 - 04:33 PM