Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump Topic Topic Closed RSS Feed

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Mintak tolong sgt2, Sy bkn scammer

views
     
akutaksempurna
post Apr 26 2020, 02:48 AM

New Member
*
Junior Member
31 posts

Joined: Aug 2008


QUOTE(viole @ Apr 25 2020, 11:48 PM)
Goodluck ts.

Suggest letak account number dekat first post. And kalau letak dekat /k + cerita sikit background + bukti gamba semua lagi banyak traffic.

Letak skali target donasi nak berapa ke apa ke nampak la kemas sikit. Dulu ada /ktard mintak donasi nak beli baju kerja. Baru dapat kerja jadi pak guard. Siap gamba seluar kerja, kasut /ktard sponsor lagi.

Dah derma apa yang mampu.
*
kidmad
post Apr 26 2020, 02:37 PM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
3,880 posts

Joined: Jul 2005

Bro banked in some money you hope it would help you pull through these hard times.
jonn zee
post Apr 26 2020, 03:25 PM

On my way
****
Senior Member
602 posts

Joined: Jul 2011


QUOTE(adiegen @ Apr 25 2020, 10:13 PM)
Maybank
506016837653
Khairul Azhar Bin Khalid
*
settled bro. semoga ko akan bounce back.

This post has been edited by jonn zee: Apr 26 2020, 03:57 PM
Hardcore Leveling Warrior
post Apr 26 2020, 03:38 PM

Getting Started
**
Junior Member
86 posts

Joined: Jun 2019
QUOTE(adiegen @ Apr 25 2020, 09:45 PM)
Hai dan Assalamualaikum. Sy sekarang tiada wang dan tiada simpanan. Bulan 3 kontrak kerja tamat dan sampai harini sy hidup dgn wang gaji terakhir. Sy Cuma ada rm11 skrang. Duit bpn haritu bayar sewa bilik. Sy ada tanggungan di kg iaitu mak sy yg kesorangan di sana. Sy dah habis fikir dan usaha utk dapatkan duit, tp tak berjaya. Mohon zakat baitulmal kl pun tak lepas sebab alamat bil air di Selangor.

Sesiapa di sini yg baik hati, boleh PM sy dan sy akan serta kan segala data peribadi sy utk pengesahan. Terima kasih, dan maaf mengganggu dgn thread ni.
*
Salam bro, aku dah derma sikit ke akaun bro.

Semoga murah rezeki untuk masa akan datang

#kitajagakita
ticke
post Apr 26 2020, 03:47 PM

****E***y*u***i***@**
******
Senior Member
1,476 posts

Joined: Oct 2004
From: let there be rain


can become grad/foodpanda rider
taiping...
post Apr 26 2020, 03:56 PM

Regular
******
Senior Member
1,051 posts

Joined: Apr 2016
So nice
Just write story, ppl believe
Am not saying TS is lying
soulz69
post Apr 26 2020, 04:09 PM

:: LoveHate ::
******
Senior Member
1,133 posts

Joined: Dec 2007
From: Cheat Enabled!



semoga dipermudahkan ts.
penanghomes
post Apr 26 2020, 04:20 PM

Regular
******
Senior Member
1,120 posts

Joined: May 2009



as a muslim, i try do my part

donated

take care


Attached Image
WaCKy-Angel
post Apr 26 2020, 04:21 PM

PeACe~~
********
All Stars
19,679 posts

Joined: Dec 2004
From: KL



wow i wonder how much he can get. this is much easier to get money than scamming.

not saying ts is scammer..

This post has been edited by WaCKy-Angel: Apr 26 2020, 04:21 PM

2 Pages < 1 2
Bump Topic Topic ClosedOptions New Topic
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0192sec    0.37    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 2nd August 2021 - 05:25 AM