Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump Topic Topic Closed RSS Feed

Outline · [ Standard ] · Linear+

> KG241Q, freesnyc

views
     
TSsleyer
post Oct 27 2019, 08:59 PM, updated 2 months ago

On my way
****
Senior Member
610 posts

Joined: Apr 2007
hai guys,

i just purchase monitor acer KG241QA support 144hz and compatible with and freesnyc ..

in the monitor setting On Screen Display (OSD) and show the rate 144 .. but when i open amd setting freesnyc not compatible.. i already use DP cable

my gc sappire R280X Toxic because my gc have mini dp.. so i use mini dp to dp


in amd setting its show not supported and i cant turn on freesnyc and said not compatible

This post has been edited by sleyer: Oct 27 2019, 09:00 PM
chocobo7779
post Oct 27 2019, 11:52 PM

Power is nothing without control
********
All Stars
10,440 posts

Joined: Sep 2010
QUOTE(sleyer @ Oct 27 2019, 08:59 PM)
hai guys,

i just purchase monitor acer KG241QA support 144hz and compatible with and freesnyc ..

in the monitor setting On Screen Display (OSD) and show the rate 144 .. but when i open amd setting  freesnyc not compatible.. i already use DP cable

my gc  sappire R280X Toxic  because my gc have mini dp.. so  i use mini dp to dp
in amd setting its show not supported and  i cant turn on freesnyc and said not compatible
*
Did you enable FreeSync in the monitor OSD? icon_idea.gif
TSsleyer
post Oct 28 2019, 01:01 AM

On my way
****
Senior Member
610 posts

Joined: Apr 2007
QUOTE(chocobo7779 @ Oct 27 2019, 11:52 PM)
Did you enable FreeSync in the monitor OSD? icon_idea.gif
*
ya already enable on the monitor setting
StellarX
post Oct 29 2019, 02:33 PM

New Member
*
Junior Member
30 posts

Joined: Jul 2012
From what I gathered online, your GPU does not support Freesync, so it's not a monitor issue, but GPU doesn't have the feature.
TSsleyer
post Oct 29 2019, 04:16 PM

On my way
****
Senior Member
610 posts

Joined: Apr 2007
QUOTE(StellarX @ Oct 29 2019, 02:33 PM)
From what I gathered online, your GPU does not support Freesync, so it's not a monitor issue, but GPU doesn't have the feature.
*
ya i also read.. r9 280x are not supported due to old architecture

Topic ClosedOptions
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0309sec    1.59    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 6th December 2019 - 06:15 AM