Welcome Guest ( Log In | Register )

Bump Topic Topic Closed RSS Feed

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ▒▓▒▓▒▓ M A L ★ Y S I A ▓▒▓▒▓▒, #TANAHTUMPAHNYADARAHKU (National Team)

views
     
msiabole10
post Jan 21 2022, 12:48 PM

New Member
*
Newbie
0 posts

Joined: Aug 2018
QUOTE(sawanishi @ Jan 21 2022, 12:45 PM)
KIM PAN-GON.
*
Tak payah hire translator dia fasih bahasa inggeris
Mula bertugas pertengahan februari. Takde perlawanan persahabatan lah gamaknya

Preffered formation dia 442 ni. Ada probablity boleh bekerjasama dengan lim teong kim yg diberitakan akan membuat rundingan dengan FAM (kalau jadi la) link : majority.com.my

This post has been edited by msiabole10: Jan 21 2022, 03:55 PM
Kritiko
post Jan 21 2022, 12:53 PM

New Member
*
Junior Member
0 posts

Joined: Oct 2021
Pan-Gon. Hope for better Malaysia.
ReAcTiVo
post Jan 21 2022, 01:12 PM

Getting Started
**
Junior Member
138 posts

Joined: Nov 2007



Jangan Pan-Gone sudah

Sekali 4 org dia bawak team.

Kalau tangan ghaib kacau juga, dunno what to say.
sawanishi
post Jan 21 2022, 02:21 PM

Getting Started
**
Junior Member
86 posts

Joined: Nov 2007
24 Jan-1 Feb: Jendela FIFA
14-26 Feb: Kejohanan AFF B22
4 Mac: Liga Super bermula
8-9 Mac: LS2
11-13 Mac: Piala FA pusingan 32
21-29 Mac: Jendela FIFA
5-6 April: LS3
1-19 Jun: Piala Asia B23
8-14 Jun: Pusingan 3 ACQ
6 Ogos: Final Piala FA
10-25 Sep: Sukan Asia
17 Sep: Liga Super berakhir
Dis-Jan 2023: Piala AFF

21 Nov-18 Dis: Piala Dunia

Kim Pan-Gon djangka smp feb kan?

Jarak antara perlawanan liga & jendela FIFA hanya 7 hari.
syazwan
post Jan 21 2022, 02:48 PM

Casual
***
Junior Member
428 posts

Joined: Nov 2004


QUOTE(sawanishi @ Jan 21 2022, 02:21 PM)
24 Jan-1 Feb: Jendela FIFA
14-26 Feb: Kejohanan AFF B22
4 Mac: Liga Super bermula
8-9 Mac: LS2
11-13 Mac: Piala FA pusingan 32
21-29 Mac: Jendela FIFA
5-6 April: LS3
1-19 Jun: Piala Asia B23
8-14 Jun: Pusingan 3 ACQ
6 Ogos: Final Piala FA
10-25 Sep: Sukan Asia
17 Sep: Liga Super berakhir
Dis-Jan 2023: Piala AFF

21 Nov-18 Dis: Piala Dunia

Kim Pan-Gon djangka smp feb kan?

Jarak antara perlawanan liga & jendela FIFA hanya 7 hari.
*
Tq for the summarize calendar.

Bolded part tuhh...This shudnt be an issue. Standard FIFA 3 Ke 4 hari je kan.
Problem dia adalah ...KPG ada at most 3 Frenly games utk dia tweak ikut apa dia nak .


sawanishi
post Jan 21 2022, 04:15 PM

Getting Started
**
Junior Member
86 posts

Joined: Nov 2007
OOT..apa bana BAM handle isu LZJ ni...mmg xde masa depan ke sukan kat malaysia ni?
abmawie
post Jan 21 2022, 06:33 PM

Getting Started
**
Junior Member
54 posts

Joined: Sep 2021
From: In Your Head



Iconia18
post Jan 21 2022, 06:44 PM

New Member
*
Junior Member
0 posts

Joined: Nov 2021
QUOTE(sawanishi @ Jan 21 2022, 04:15 PM)
OOT..apa bana BAM handle isu LZJ ni...mmg xde masa depan ke sukan kat malaysia ni?
*
BAM ni mmg aku x suka dari masa diorg handle zulfadli and tak properly plan trajectory iskandar dlu. Ade rumors coaches prefer certain race dlm training tp aku x sure la betul ke tak.

Tp aku aku rs issue ni lagi complicated. Possibly LZJ sndiri ade plan utk tukar allegiance mcm sorg ex malaysian yg main singapore jugak tu.


abmawie
post Jan 21 2022, 06:54 PM

Getting Started
**
Junior Member
54 posts

Joined: Sep 2021
From: In Your Head


user posted image

Dipendekkan cerita, orang Korea Selatan lebih suka kalau Kim Hak-Bum pergi ke Malaysia, mereka tak suka dia. Dan mereka marah dan sedih apabila Pan-Gon yang dipilih, sebab mereka merasakan he did a good job as technical director.
sawanishi
post Jan 21 2022, 08:00 PM

Getting Started
**
Junior Member
86 posts

Joined: Nov 2007
QUOTE(syazwan @ Jan 21 2022, 12:01 PM)
"Sumareh menolak tawaran untuk dipanggil", Ketua Badan Siasatan Bebas Harimau Malaya, Datuk Dell Akbar Khan.
Haha main kat pahang under pablo doloh ok je..dah terel main afc champions league ni salah pahang la ni tercicir gaji dia laugh.gif
*

Azury36
post Jan 21 2022, 08:12 PM

Getting Started
**
Junior Member
208 posts

Joined: Feb 2019


QUOTE(abmawie @ Jan 21 2022, 06:54 PM)
user posted image

Dipendekkan cerita, orang Korea Selatan lebih suka kalau Kim Hak-Bum pergi ke Malaysia, mereka tak suka dia. Dan mereka marah dan sedih apabila Pan-Gon yang dipilih, sebab mereka merasakan he did a good job as technical director.
*
Jika dilihat, ini transfer yang amat bagus untuk Malaysia.

Tetapi jika terdapat masuk campur tangan orang dalam, sehebat mana Coach/Manager masih tidak akan kemana-mana kerana kuasa mereka amat terhad. Sama seperti di Man Utd

All the best for Malaysia
juragan_19
post Jan 21 2022, 09:05 PM

New Member
*
Newbie
1 posts

Joined: Aug 2012
QUOTE(sawanishi @ Jan 21 2022, 09:00 PM)
Sumareh pun menyesal dah main Malaysia.

Apa tak nya Gambia pun lagi power sekarang. Tunisia pun kalah
syazwan
post Jan 21 2022, 09:22 PM

Casual
***
Junior Member
428 posts

Joined: Nov 2004


🚨 @FIFAcom is to enter new regulations for player loans in international football, with the aim to promote competitive balance and prevent clubs from hoarding talent. Players aged 21 or under, and club-trained players will be exempt. #FIFA https://t.co/K3p2jDs2R7
sawanishi
post Jan 21 2022, 09:45 PM

Getting Started
**
Junior Member
86 posts

Joined: Nov 2007
QUOTE(juragan_19 @ Jan 21 2022, 09:05 PM)
Sumareh pun menyesal dah main Malaysia.

Apa tak nya Gambia pun lagi power sekarang. Tunisia pun kalah
*
X.aku xfaham ...nape tch xbwk 2 2 sumareh n arif aiman je terus..player blh panggil smp 30 org kan...haishhh

This post has been edited by sawanishi: Jan 21 2022, 09:45 PM
syazwan
post Jan 22 2022, 12:52 AM

Casual
***
Junior Member
428 posts

Joined: Nov 2004


QUOTE(sawanishi @ Jan 21 2022, 09:45 PM)
X.aku xfaham ...nape tch xbwk 2 2 sumareh n arif aiman je terus..player blh panggil smp 30 org kan...haishhh
*
Ada org snap masa dia tiba di gambia tu..dia ada upload ig story mcm 15tahun dia x balik sana.

Membesar, belajar, pandai main bola, parent carik duit..tinggal..semua kat sini kot. Haha
Cakap je la nk balik kampung. Simple.

Yang ah hoe pulak sorry terkilan la dgn his reaction and even xnk bekerjasama dgn siasatan bedah bangang FAM ni...ntah la apa nak sorok lg...dia terlalu banyak mengelak utk bg jwpn simple ..benda boleh settle.

Cakap je la ha saya trust 24 players ni je dlm msia. Kan sng...


user posted image

This post has been edited by syazwan: Jan 22 2022, 01:05 AM
juragan_19
post Jan 22 2022, 05:08 AM

New Member
*
Newbie
1 posts

Joined: Aug 2012
Nampak banyak hal sebenar yg tch tak nak released ni. Local coach maybe takut sikit nak bersuara.

Harap KPG ni jenis melawan la. Tengok STY kat Indo. Apa yang dia tak puas hati dia direct ke PSSI, netizens @ media. Kat sini kena pegang telor takleh buat apa la.
syazwan
post Jan 22 2022, 10:49 AM

Casual
***
Junior Member
428 posts

Joined: Nov 2004


Tered baru.
https://forum.lowyat.net/index.php?act=ST&f...#entry103428019
Reporting this thread to Mod, kasi lock because too long

Topic ClosedOptions
 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0259sec    0.01    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 19th May 2022 - 04:00 AM