Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ▒▓▒▓▒▓ M A L ★ Y S I A ▓▒▓▒▓▒, #TANAHTUMPAHNYADARAHKU (National Team)

views
     
iconia17
post Yesterday, 09:38 PM

New Member
*
Junior Member
8 posts

Joined: Nov 2012
QUOTE(Monolog @ Jun 13 2021, 04:54 PM)
Aku harap lepas habis kempen ni FAM arrange satu friendly match utk Malaysia lepas tu mintak TCH call up players yg katanya on-form dalam liga dan byk playing minutes.

Kalau xperform, kita tengok apa komen netizen warrior pulak.
*
Kalau tak perform simple, salah coach. Mcm TCH blame chong yee fatt bila org question nape de paula still ada call up national team even though form die dgn perak teruk. TCH jwb sbb pertukaran jurulatih perak terus.
msiabole10
post Yesterday, 11:02 PM

New Member
*
Newbie
0 posts

Joined: Aug 2018
berita baik. malaysia kalah, seri atau menang lawan thailand tetap dapat ke peringkat seterusnya dalam kelayakan ke piala asia 2023. tetapi malangnya seperti yg diketahui kelayakan ke piala dunia sudahpun tertutup



 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0175sec    0.70    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 14th June 2021 - 01:48 AM