Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> ▒▓▒▓▒▓ M A L ★ Y S I A ▓▒▓▒▓▒, #TANAHTUMPAHNYADARAHKU (National Team)

views
     
junkredish
post Yesterday, 05:28 PM

Getting Started
**
Junior Member
62 posts

Joined: Nov 2009


main kat europe 5 tahun then baru senang nak mintak work permit utk main kat cardiff atau mana2 team epl. maybe itu perancangannya. hence the 5 year contract

back to afc u16, to be safe, malaysia kena menang lebih dpd 2-0 dgn jepun utk jadi group winner, which is very unlikely sad.gif

sebab runners-up 6 points dgn goal difference +6 @ +7, walaupon menang dengan jepun katakan 1-0 @ 2-1, sgt berkemungkinan takkan jadi 4 terbaik runners-up

mintak dijauhkan, walaupun dengan keghairahan menang aff u16 & 2nd aff u18 tahun ni, boleh pulak kalahkan australia secara bergaya, tapi ada kemungkinan kita tak kan layak ke afc tahun depan untuk semua peringkat umur. semua sangkut masa kelayakan. u22 sangkut, 16 ni bakal sangkut, u18 ?

ironiknya, afc tahun lepas, semua peringkat umur kita layak. u16, u18, u23. despite all the kritikan especially to bojan hodak & ltk team. u16 tetap layak secara merit as 4 best runners-up walaupon sebenarnya dah layak sebagai host

This post has been edited by junkredish: Yesterday, 09:54 PM
Monolog
post Yesterday, 07:34 PM

New Member
*
Newbie
1 posts

Joined: Sep 2013
Apa bangsat la taktikal maniam ni. Mmg cibye btul. Goodbye la WORLD CUP. Bodoh betul bg expectation tinggi lpas mng AFF haritu. Berambus la maniam.
juragan_19
post Yesterday, 10:31 PM

New Member
*
Newbie
0 posts

Joined: Aug 2012
Level youth kita mmg takat Asean je. Senior baru nk tembus Asia sket tu pun lepas pakai naturalised players.

Aku sarankan pakai semua ‘imports’ dari youth sampai la ke senior.

Sebelum ni aku dengar ada yg kata batch 2004 ni lagi power dari batch Luqman. So apa cite skrg? Tak pernah aku bayangkan team NFDP akan struggle lawan team kerdil macam Laos. Dah bersama since umur 12 tahun kot

Paling ketara budak Maniam ni kalah body/fizikal dgn team Laos. Habis berjuta-juta RM tapi body growth kalah dgn Laos kahkahkah

This post has been edited by juragan_19: Yesterday, 10:34 PM
Monolog
post Today, 01:10 AM

New Member
*
Newbie
1 posts

Joined: Sep 2013
QUOTE(juragan_19 @ Sep 21 2019, 10:31 PM)
Level youth kita mmg takat Asean je. Senior baru nk tembus Asia sket tu pun lepas pakai naturalised players.

Aku sarankan pakai semua ‘imports’ dari youth sampai la ke senior.

Sebelum ni aku dengar ada yg kata batch 2004 ni lagi power dari batch Luqman. So apa cite skrg? Tak pernah aku bayangkan team NFDP akan struggle lawan team kerdil macam Laos. Dah bersama since umur 12 tahun kot

Paling ketara budak Maniam ni kalah body/fizikal dgn team Laos. Habis berjuta-juta RM tapi body growth kalah dgn Laos kahkahkah
*
Si maniam ni bg alasan fever..ah butoo..next wcq nnt bg alasan lain plak..mmg flop abis la nfdp ni klau x layak asia cup..world cup mmg tengok jela labu..
stillriver80
post Today, 06:54 AM

New Member
*
Newbie
1 posts

Joined: Apr 2015
Format qualification ni head to head ke? Knp point sama dgn laos & goal dif kita byk tp duduk kat tmpt ke3? Kalau head to head, kalau menang dgn jepun nnt kira mcmana? Point semua 6, Kita atas jepun, jepun atas laos, tapi laos kalahkan kita so laos atas kita? Jadi pening lak...
Xnet
post Today, 07:44 AM

Regular
******
Senior Member
1,682 posts

Joined: May 2013
Kalau menang whistling.gif

12 Pages « < 10 11 12Top
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0328sec    0.55    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 22nd September 2019 - 08:24 AM