Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Kesian Cardock the YouTuber

views
     
pandah
post Aug 15 2019, 09:53 AM

On my way
****
Senior Member
579 posts

Joined: Jul 2011

Apa salahnya kalau tolong free sekali?

Hari ini jiran kau mari kedai kau hey brother tolonglah ini produk kasi i free, sekali jer. Besok lagi jiran lain hey brother bagilah aku juga satu free sekali jer kan? Lusa lagi entah mana datang lagi hey brother aku dengar you banyak tolong orang mah tolonglah aku sekali satu kali jer. Setiap orang datang sekali 365 hari kau bagi free SEKALI, macam mana kau nak cover cost?

Nak minta muka tebal, belum kena sendiri tak rasa lah tu. Mengutuk orang tak tolong, tak perasan sendiri buat taik kat orang.

Kesian abang nih nak buat kerja pun kena taik macam ni.

 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0290sec    1.12    7 queries    GZIP Disabled
Time is now: 24th October 2019 - 08:02 AM