Welcome Guest ( Log In | Register )

Forum Announcement

New user registrations disabled until further notice.

Bump TopicReply to this topicRSS feed Start new topic Start Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Maxis vs hotlink Line

Blu3skyzz
post Oct 30 2018, 10:04 AM, updated 2 months ago

New Member
*
Group: Newbie
Posts: 24

Joined: Nov 2011
Hi Guys,

Currently I have Maxis one plan RM98 + RM48 supplement line.
Both line less use data. So we wish to change to Hotlink Postpaid Flex which is cheaper.

But one thing come to my mind is the Maxis one plan same as Hotlink Postpaid Flex for the line/stable/coverage/etc..?


Just read up their t&c
Can I change from an existing Maxis Postpaid plan to Hotlink Flex?
Unfortunately, no. You cannot switch from Maxis to Hotlink Flex on your postpaid plan.

bangwall.gif

This post has been edited by Blu3skyzz: Oct 30 2018, 10:22 AM
Raymond T.
post Nov 16 2018, 09:16 AM

Glock 17
*****
Group: Senior Member
Posts: 739

Joined: Aug 2010
From: 富三代?
QUOTE(Blu3skyzz @ Oct 30 2018, 10:04 AM)
Hi Guys,

Currently I have Maxis one plan RM98 + RM48 supplement line.
Both line less use data. So we wish to change to Hotlink Postpaid Flex which is cheaper.

But one thing come to my mind is the Maxis one plan same as Hotlink Postpaid Flex for the line/stable/coverage/etc..?
Just read up their t&c
Can I change from an existing Maxis Postpaid plan to Hotlink Flex?
Unfortunately, no. You cannot switch from Maxis to Hotlink Flex on your postpaid plan.

bangwall.gif
*
I think you need to convert your postpaid to hotlink prepaid first then only change to hotline flex postpaid
zaqre
post Nov 16 2018, 09:26 AM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 158

Joined: Mar 2007


QUOTE(Raymond T. @ Nov 16 2018, 09:16 AM)
I think you need to convert your postpaid to hotlink prepaid first then only change to hotline flex postpaid
*
can convert maxis postpaid to hotlink? hmm.gif
i think need to port out and port in sad.gif
utusan@gmail
post Nov 28 2018, 08:58 PM

Getting Started
**
Group: Junior Member
Posts: 138

Joined: Aug 2009
QUOTE(zaqre @ Nov 16 2018, 09:26 AM)
can convert maxis postpaid to hotlink? hmm.gif
i think need to port out and port in sad.gif
*
I think it can be done...

Bump TopicReply to this topicTopic OptionsStart new topic
 

Switch to:
| Lo-Fi Version
0.0516sec    2.27    5 queries    GZIP Disabled
Time is now: 10th December 2018 - 03:05 AM