Welcome Guest ( Log In | Register )

Outline · [ Standard ] · Linear+

> [OFFICIAL] TIME Fibre Broadband™ v4, 1000 Mbps of rocket science! (TIME)

views
     
lwl_80
post Apr 12 2021, 05:52 PM

Getting Started
**
Junior Member
146 posts

Joined: Dec 2008
QUOTE(FusionXY @ Apr 12 2021, 05:38 PM)
Which router that you are using now?

Thanks
*
i am currently on Maxis, on RT-N14UHP
since TIME has commissioned in my taman, plan to move to TIME, just want to know if anyone used Asus CT8 to replace the router they provided

FusionXY
post Apr 12 2021, 07:30 PM

TIME Fibre
*******
Senior Member
2,630 posts

Joined: Aug 2016
QUOTE(lwl_80 @ Apr 12 2021, 05:52 PM)
i am currently on Maxis, on RT-N14UHP
since TIME has commissioned in my taman, plan to move to TIME, just want to know if anyone used Asus CT8 to replace the router they provided
*
We have a few use XT8 with TIME Fibre.
XT8 is a brother to CT8. Get AX better if you plan to use AX Devices in the future.

Thanks
lwl_80
post Apr 12 2021, 08:12 PM

Getting Started
**
Junior Member
146 posts

Joined: Dec 2008
QUOTE(FusionXY @ Apr 12 2021, 08:30 PM)
We have a few use XT8 with TIME Fibre.
XT8 is a brother to CT8. Get AX better if you plan to use AX Devices in the future.

Thanks
*
yea, XT8's difference is 802.11ax and higher memory compared to CT8.

so what you are saying is it is possible to use XT8/CT8 to replace TIME's router. that is good. thanks!

FusionXY
post Apr 12 2021, 08:34 PM

TIME Fibre
*******
Senior Member
2,630 posts

Joined: Aug 2016
QUOTE(lwl_80 @ Apr 12 2021, 08:12 PM)
yea, XT8's difference is 802.11ax and higher memory compared to CT8.

so what you are saying is it is possible to use XT8/CT8 to replace TIME's router. that is good. thanks!
*
Yes, contact CS to set as bridge if you wish to use your own router.

Thanks.
lwl_80
post Apr 12 2021, 09:44 PM

Getting Started
**
Junior Member
146 posts

Joined: Dec 2008
QUOTE(FusionXY @ Apr 12 2021, 09:34 PM)
Yes, contact CS to set as bridge if you wish to use your own router.

Thanks.
*
Noted. thank you sir. smile.gif
jjj2
post Apr 13 2021, 09:11 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
2,648 posts

Joined: Feb 2006
QUOTE(colinwong89 @ Apr 12 2021, 03:20 PM)
Guys, how do you request for a public IP? TIME guys are coming in tomorrow but the installer isn't so sure of what to do sad.gif Hopefully since he's around he can help set up at the same time.
*
Hi, if you meant by dynamic public IP, then you don't need to request for it, it comes with it.
If you are referring to Public Fixed IP, then you will need to request for it during the registration.

Thanks.
jjj2
post Apr 13 2021, 09:12 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
2,648 posts

Joined: Feb 2006
QUOTE(muncheno @ Apr 11 2021, 09:34 PM)
Hi Time users in Penang,

For past few days do you experience slow ping or have to try few times only can access to certain webpage.

This happens only at night time like 8pm onwards.

Edited: After reboot my router seem okay now. Maybe router issue.
*
Thanks for your feedback, if the problem persists again, please kindly report to CS @ 1800 18 1818.
We will attend to it.
Thanks.
jjj2
post Apr 13 2021, 09:15 AM

Look at all my stars!!
*******
Senior Member
2,648 posts

Joined: Feb 2006
QUOTE(lwl_80 @ Apr 12 2021, 03:38 PM)
anyone used ZenWIFI AC - CT8 with Time Fiber before? possible to replace this with the Time provided router?
*
Yes, it is possible.
Reminder > you can replace router with router, you can't replace the ONT.

Thanks.
Eisenmeteor
post Apr 15 2021, 06:33 PM

Night Ghost
******
Senior Member
1,440 posts

Joined: Aug 2005
From: Kuala Lumpur


Is it me or is the internet getting bad? Im using the rm149 plan with Deco M5
blacktubi
post Apr 15 2021, 08:11 PM

-
Group Icon
Elite
6,595 posts

Joined: Jul 2008

QUOTE(Eisenmeteor @ Apr 15 2021, 06:33 PM)
Is it me or is the internet getting bad? Im using the rm149 plan with Deco M5
*
Where you stay and what speed you get?
Huawei88
post Apr 17 2021, 07:00 PM

New Member
*
Newbie
39 posts

Joined: Feb 2019
Hi guys,

What will happen after my time broadband contract expires? Can I continue using the broadband as no-lock-in period user? Or must I sign up to another 24 months contract?

Contract expiring in about few months time.


 

Change to:
| Lo-Fi Version
0.0232sec    0.44    6 queries    GZIP Disabled
Time is now: 19th April 2021 - 08:19 AM